bugün
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları19
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak38
- beşiktaş10
- ahmet necdet sezer'in evinin sadeliği19
- dolar daha da artar mı11
- ekşi sözlük16
- bacina yapsam hosuna gider mi8
- sizi mutlu eden şeyler18
- durduk yere engelleyen erkek16
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı21
- anın görüntüsü16
- forumdan bile engelleyen erkek9
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun11
- türkiye den siktir olup gitmek8
- deprem8
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı13
- eski 20000 lira9
- bankadaki dövizlere el konulması9
- yavuz ağıralioğlu35
- almancıların ortak özellikleri10
- hoşgeldiniz güle güle25
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması31
- ak parti heykelleri13
- muharrem ince30
- milf sevdası15
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim19
- recep tayyip erdoğan22
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun18
- yaş farkı10
- kemal kılıçdaroğlu42
- bugün ne yedin16
- sevgiliyle yapılacak aktiviteler27
- estetik manyağı olmak10
- üstteki yazarın yaşadığı şehir40
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak29
- bağcılar15
- iftara ne yapsam20
- ben gidersem devlet yıkılır29
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak24
- ermenilerden nefret eden piç kurusu16
- güllü9
- nefret dolu olmak9
- nisan da üniversitelerin açılması14
- pilavı kaşıkla yiyen insan14
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması13
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı34
- en türk özelliğiniz22
- günün sözü11
- 50 tane talibi olan erkek11

sevdiği entry'ler
yeryüzünün kuytu cehennemi, gökyüzünün "belki"leri şarkısı .
artık.
artık.
üşenmedim çoğu yazarın bu sayfada paylaştığı fotoları bi entry altında topladım. amacım güzel veya çirkin oluşlarını irdelemek değil, sadece o kadar güzel pozlar, o kadar güzel bakışlar var ki herkes şahit olsun istedim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
nordic skill'ine sahiptir.