bugün
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak8
- benim büyük bir yaram var5
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist4
- renkli gözlü insanlar3
- bana onu sormayin15
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- size sözlüğün divası kim3
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi8
- anın görüntüsü26
- iltica27
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- yarragi olan adam10
- beni almayan yaşadı2
- izmir bombası4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- gunluklerim aylik olmus15
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- 2000 model porche 9114
- kurban olduğum şuraları bi aydınlat hele2
- biri bana acil kahve4
- 173 boyunda zengin göbekli bir erkek olmak2
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- 1 55 boyunda fakir ve şişman bir erkek olmak2
- akp seçmeni16
- from gold from dust nervio birlikteliği2
- dostluk2
- game of thrones taki kerhaneci12
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
- sarapci koala hatayi5
- kayseri3
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- fatma betül sayan kaya51
- ruyada cansu dere'yi görmek3
- anın üzücü görüntüsü3
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- 26 nisan 2026 galatasaray fenerbahçe maçı2
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- silvermist15
- yasin kolun tutuklanması3
sevdiği entry'ler
yeryüzünün kuytu cehennemi, gökyüzünün "belki"leri şarkısı .
artık.
artık.
üşenmedim çoğu yazarın bu sayfada paylaştığı fotoları bi entry altında topladım. amacım güzel veya çirkin oluşlarını irdelemek değil, sadece o kadar güzel pozlar, o kadar güzel bakışlar var ki herkes şahit olsun istedim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
nordic skill'ine sahiptir.