bugün
- gürcistan göçmenleri12
- dolar isterse 100 olsun37
- nah sana oy11
- orospu çocuğu abdullah öcalan16
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir9
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- enoch un kitabı4
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- almancıları sevmemek10
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız8
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- ihanetin affı olmaz5
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- akp şehit ailelerine ne diyecek4
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- annen mi ben mi diyen kadın3
- günde 5 yumurta yiyen erkek4
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek7
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları3
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- gram altın7
- cinsel fanteziler5
- muşlettin amca bay beydir8
- sözlüğün nimet olması2
- gavur sıcakları geri döndü4
- tai lung12
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- gina carano2
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün3
- iyilerin kıymeti ne zaman anlaşılır3
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması2
- suno ai2
- gocu bay birader bey2
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- pkk'yı affeden vatan hainidir3
- sanayi tostu5
- ayvalık tostu8
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- bibi3
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- sonradan yahudi olmak5
- 81'e 3 tertip3
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- 25 yıl şarkısı2
- velvet51
üşenmedim çoğu yazarın bu sayfada paylaştığı fotoları bi entry altında topladım. amacım güzel veya çirkin oluşlarını irdelemek değil, sadece o kadar güzel pozlar, o kadar güzel bakışlar var ki herkes şahit olsun istedim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar