bugün
- osururken götten alev çıkması8
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi9
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler20
- yön duygusuna sahip olmamak10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- en çok hoşa giden doğa olayı7
- baştan çıkarmak4
- telefonun aşırı ısınması6
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- tai lung26
- kadınların piç erkek tercihi12
- kurt knispel3
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- neden herkes aynı soruları soruyor2
- bir kadını tatmin etmiş olmanın verdiği mutluluk2
- sersem herif11
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- zihni göktay13
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- yasal yoldan zengin olmak2
- cemaat evinde maklube yememiş insan2
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- necip fazıl vs dostoyevski3
- çingene küfürleri2
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın4
- erkan taş3
- selülit kadına yakışıyor4
- acdc tişörtü giyen elektrikçi2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- 2026 dünya kupası şampiyonu5
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- donanımlı erkek2
- düşün ki bu gece öldün5
- cumhuriyetçi parti2
- sözlük yazarlarının nahları3
- yeni yazarlara öneriler9
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- ragnar rockefeller38
- kardeş kardeş oynayın3
- konuş2
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- trump suikasti3
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
üşenmedim çoğu yazarın bu sayfada paylaştığı fotoları bi entry altında topladım. amacım güzel veya çirkin oluşlarını irdelemek değil, sadece o kadar güzel pozlar, o kadar güzel bakışlar var ki herkes şahit olsun istedim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
hiç uzatmadan devecialpay ile başlıyorum,
bu arkadaş tuvaletten çıkmış basurlu gibi poz vermiş mesela.
paylaştığı fotoğrafta sıfatında bi ıkınma var .
o son acıbiberi yemeyecektim bakışı atmış;
görsel
necromantic: bu çocuk da yeni tuvaletten çıkmış sanki.. bende de göt var bakışı atmış;
(img:#993688)
mrmarlboro; buna çok güldüm. bu kabız sanki. ıkınması duyulmasın diye ağzına atkı dolamış, sinsi çok.
görsel
hezimet: bu adam halka filmindeki tvden çıkan kızın abisi sanırım. o da mikro dalga fırınından çıkmış gibi poz vermiş;
görsel
sbag: bu sbag '' beyler ben çok zenginim, hiçbir şeyden artık tatmin olamıyorum, birazdan bu büyüğün hepsini içime alacağım gibi poz vermiş. şişesiyle mutlu kerata. vazelin var mı bakışı atmış;
görsel
patronum : bu arkadaş sözlüğün özeti işte. ağaçtan sarkan örümceğin o minik götüne bakıyomuş gibi poz vermiş,
görsel
problem nedir: bu çocuk '' abi 1 liran var mı'' bakışı atmış. buna yardım toplamak için başlık açmalıyız.
görsel
kadin virtuozu: bu arkadaş da büyük dalgaları seviyorum pozu vermiş. sağ omzunun gölgesine dikkat. töbeler olsun sanki götü çıplakmış gibi durmuş,
görsel
otobankral: bu çocuk ben butonunu açmış şuku bekliyo sanki.
görsel
lunpenlunpenluplunpenluper: bu kız marhall boya fabrikasında çalışıyor sanki ve kaşlarını kalemle değil badana fırçasıyla boyamış onun reklamını yapıyor, ben ömrümde böyle kaş görmedim, kızın sıfatında alın yok,
görsel
en iyi nickleri almissiniz la: bu adam ''nerde ne kadar berber varsa hepsinin amına koyum'' bakışı atmış.
görsel
tutmayinkucukenisteyi: bu eniştemiz de '' selülitli kadın götü gibi alnım var, bu nedir amk pozu'' vermiş. dertli çok.
görsel
kelkiz; bu kız sözlükteki sevgilisine; '' defol git bana daha mesaj çekme, ben çok mutluyum'' pozu vermiş. parmaklara dikkat.
görsel
ohadiyorum: bu çocuk sessizce koyveriyor. bızzttttttttt pozu vermiş,
görsel
rakibalik45: bu kız '' ben tek siz hepiniz pozu'' vermiş. allah bunun çıktığı çocuğa sabır versin. süsecekmiş gibi bakıyor,
görsel
nick miller: bu kız da '' hangimizin tamponu daha güzel '' pozu vermiş.
görsel
sevgili gandalf : penisimi kestim çok mutluyum pozu vermiş.
görsel
ve son olarak zall;
görsel
ya ben bunu yirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar