bugün
- erdoğan sonrası hükümet35
- 1 mayıs işçi bayramı19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye9
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması17
- anın görüntüsü13
- reis dünya lideridir9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü12
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- ekrem imamoğlu73
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- aykolik yetkili olsun kampanyası13
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- kabataş yalanı13
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab17
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- deprem oldu19
- aşağılık insanlar11

entry'ler (32)
konuşurken bi insan ancak bu kadar antipatik olabilir dedirten hareketlerdir. bi insan bu kadar mı yapmacık olur allahım adamın hareketleri bile eğreti duruyo. Adamın alabileceği en son vasıf liderlik olmalıydı.
yav he he.
dünyalar güzeli olsa ne yazar beyni çürümüş insan müsveddesi yanımda olsa saçını başını yolardım heralde hele kızı takip etmesi yok mu al elindeki o pankartı geçir kafasına.
diğer kızları zan altında bırakan kız cümlesi.
yerlere göklere sığdıramadığı zekasını nedense göstermekten 'çekinen' yazar. nazar değecek diye korkuyor herhal.
çok doğru bir söz. kanıtı da en son başörtülü öğrencilere yaptıkları rezilliktir. özgürlük eşitlik peşinde koşanlar bunların sadece kendileri için var olmadığının farkında bile değiller. boşuna dememişler bir insanda olmazsa haya edep, neylesin onu medrese mektep, okusa okusa alim olsa, yine merkep, yine merkep.
8,5 aylık hamileyken charles manson ın müritleri tarafından beraberindeki 4 kişiyle beraber vahşice katledilmiş döneminin en güzel kadın aktrislerinden biri. ayrıca roman polanski nin karısı. cinayet mahallini gösteren fotoğrafları insanın kanını donduracak cinsten. rivayete göre öldürülmeden önce beni tutsak alın 2 hafta sonra bebeğimi doğurayım demiştir. 'mercy me mercy my baby' diye yalvardığı fakat susan atkins in 'sana merhamet göstermeyeceğim' diyerek 8,5 aylık hamile kadını 16 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü 1969 yılının en kanlı cinayeti. ayrıca tate in kanıyla kapıya 'pigs' yazmışlardır. susan atkins sharon tate i öldürdükten sonra kanlı elini yalayıp ' vay be hakikaten uçtum' demiştir. gerçekten insanı derinden etkileyen bir cinayet allah düşmanımın başına vermesin (bkz: susan atkins) (bkz: charles manson)
hani cuma günü işin son saatleri olur ya.. hah işte o
leyla ile mecnun.
Lina Medina, (d. 27 Eylül 1933 - Paurange, Peru) Dünyanın en genç annesi. Henüz 5 yaşındayken karın bölgesinin şişmesinden dolayı tümör şüphesiyle hastaneye kaldırıldığında aslında hamile olduğu öğrenildi. 14 Mayıs 1939 tarihinde sezaryen doğum yaparak Gerardo isimli erkek bebeği dünyaya getirdi. 2,7 kilogram olarak doğan Gerardo, ismini kendisini doğurtan doktordan almaktadır. Gerardo, 10 yaşına kadar Lina'yı ablası olarak bilmiştir.Lina ilk olarak 8 aylıkken adet kanaması görüyor (doğar doğmaz regl olan bebekler de mevcut). 4 yaşında da göğüsleri belirgin bir şekilde büyüyor. Vücut kıllanması, kemik yapısı kendi yaşıtlarından çok önde gitmiş.
Çocuğun babası ve nasıl hamile kaldığı hakkında hiçbir şekilde bilgi vermemiş.
Oğlu, Gerardo 40 yaşında yakalandığı kemik hastalığından dolayı ölüyor. Annesinden dolayı kalıtımsal bir durum olduğu sanılıyor. Lina daha sonra evleniyor ve ikinci çocuğu dünyaya geliyor.
Çocuğun babası ve nasıl hamile kaldığı hakkında hiçbir şekilde bilgi vermemiş.
Oğlu, Gerardo 40 yaşında yakalandığı kemik hastalığından dolayı ölüyor. Annesinden dolayı kalıtımsal bir durum olduğu sanılıyor. Lina daha sonra evleniyor ve ikinci çocuğu dünyaya geliyor.
judas priest - breaking the wall.
zeynep geri geleydi eyiydi bence şimdiye kadarki en iyi leyla oydu absürd komedi konseptindeki leyla rolüne cuk diye oturuyodu ama bir daha gelmez diziye diye düşünüyorum maalesef.
yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi iktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesinde yapmıştır.tamam adamı yermeye çalışıyosunuz da yalan yanlış şeyler yazmayın yav.
marion mazotti- şah mat.
Hasta eder insanı hasta. Dersin belki ben yanlış anladım ama öyle de değil. Bi türlü açılamıyo iyi mi. En sonunda ben gidicem yanına o da yemiyo tabi. Şaşırdım kaldım.
duman- gönül.
atatürk ü ilah olarak gören zihniyetlerin görüşüdür. Atatürk ten soğuttunuz insanı yeminle.