bugün
K
kyleandzed5 yıl önce
cyberpunk 2077
witcher serisiyle bizleri mutlu eden `cd projekt red`'in geliştirmekte olduğu `rpg`. ne zaman çıkacağı belli değil ama şöyle bir teaser'ı var: https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs
K
kyleandzed6 yıl önce
avrupa
Afrikanın kuzeyinde, Asya'nın batısında ve Atlantik Okyanusu'nun doğusunda bulunan kıta. Üzerinde birçok ülke mevcuttur. Avrupa, Sami dillerde Erep (yahut Irib)=Güneşin Battığı taraf anlamına gelir. Fenikelilerden Yunanlılara geçen bu ad, Yunanca'… devamını gör
K
kyleandzed6 yıl önce
avrupa
Afrikanın kuzeyinde, Asya'nın batısında ve Atlantik Okyanusu'nun doğusunda bulunan kıta. Üzerinde birçok ülke mevcuttur. Avrupa, Sami dillerde Erep (yahut Irib)=Güneşin Battığı taraf anlamına gelir. Fenikelilerden Yunanlılara geçen bu ad, Yunanca'… devamını gör
K
kyleandzed6 yıl önce
sözcünün gizli iyi parti propagandası yapması
aralarında nasıl bir organik bağ var bilmiyorum ama ben tesadüflere inanmam. (img:#1919462)
K
kyleandzed6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kyleandzed6 yıl önce
haxball
bayağı saran 2 boyutlu futbol oyunu. başta kendinize bir nickname alıyorsunuz sonra oyuna dalıyorsunuz. donanımhaber, antu, incisözluk ve galatasaray sözlük gibi platformlarda bayağı populer. http://haxball.appspot.com/index.html
K
kyleandzed6 yıl önce
radamel falcao garcia
ilerleyen yıllarda adını çok duyacağımız, `River Plate` takımında oynayan kolombiyalı genç golcü. süratli bir futbolcudur ve ustaca vuruşlar yapmaktadır. ayrıca "bir futbolcu yıldız olabilir mi olamaz mı?" değerlendirmesi yapılacakken bana göre dikka… devamını gör
K
kyleandzed7 yıl önce
gürbulak burger and steak
hamburgerleri çok kötü. nasıl hem bu kadar kötü ve hemde doyurucu olmayan hamburger yapıyorlar gerçektende aklım almıyor. bir hamburger kötüdür ama doyurucudur veya güzeldir ama doyurmaz. çok az mekanda hem güzel hemde doyurucu hamburger bulursun a… devamını gör
K
kyleandzed7 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
K
kyleandzed7 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
K
kyleandzed7 yıl önce
kanal d ana haber
sırasıyla: -utanma belasına günün en çok konuşulan,gündemdeki haberi. -izleyiciyi daha fazla sıkmadan amerika'dan 2 adet kovalamaca sahnesi. -geçelim türkiye'ye.nerde kaza olmuş,kim kimi nasıl vurmuş,gelmeyen ambulans,vahşi sahneler eşliğinde. -ö… devamını gör
© copyright 2005 - 2026