bugün
K
kygo15 yıl önce
norveç
bir paket Marlboro sigaranın yaklaşık fiyatının 20ytl civarında olduğu ülkedir.
K
kygo15 yıl önce
türkiye
TÜRKİYE Oğlanlardan ve alkolden vaktim arrtıkça seni düşü- nüyorum Türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, Türkiye, Tarkan öleli çok oldu, art… devamını gör
K
kygo15 yıl önce
kazakistan
Orta asyada bulunan, başkenti astana olan ülke. 1991 yılında bağımsızlıklarını kazanmışlardır. Yıllar boyu sovyet egemenliğinde kaldıklarından türk örf, adet ve kültülerinin büyük bölümünü yitirdikleri söylenir. orda okuyan bi arkadaşımın dediğine gö… devamını gör
K
kygo15 yıl önce
sırbistan
`karadağ`'ın, `sırbistan`'dan ayrılma kararı almasından sonra ortaya çıkan devlet.
K
kygo15 yıl önce
cennet papağanı
en az dört renkte tüyü olan, boyutları bir muhabbet kuşunu geçmeyen, konuşamayan papağannlardır. Sinirlendikleri zaman çevrelerine zarar vermek yerine kendi tüylerini koparıp kendi güzelliklerini bozarlar. Eğitilebilen bir kuş cinsidir. Gagası iki… devamını gör
K
kygo15 yıl önce
cennet papağanı
en az dört renkte tüyü olan, boyutları bir muhabbet kuşunu geçmeyen, konuşamayan papağannlardır. Sinirlendikleri zaman çevrelerine zarar vermek yerine kendi tüylerini koparıp kendi güzelliklerini bozarlar. Eğitilebilen bir kuş cinsidir. Gagası iki… devamını gör
© copyright 2005 - 2026