bugün

entry'ler (29)

türk olmak mı üstünlüktür müslüman olmak mı

Sonradan müslüman olunur ama Türk olunMAZ.

şarj aletlerinin çok çabuk bozulması

Apple amca öyle bir tasarlıyor ki şu lanet kabloları ömrü en fazla bir yıl her sene yenisini alıyorum.

pipinin ucunun yanması

Menthollü şampuan kullanırsan doğabilecek sorunlardan biridir.

majezik

iyidir hoştur ama çabuk bitiyor ne zaman gerek olsa evde olmayan ilaçtır.

tıp okuyanın genel itibariyle mal olması

Bende doktor olacağım inşallah mal değilim olur muyum sanmıyorum biraz zor.

kendi poposunu elleyen erkek

Kaşınmıştır aq yoksa niye ellesin fesat olmayın.

atatürk ün diktatör olduğu gerçeği

Doğrudur diktatörlük yapmıştır çünkü o devir bunu gerektirmiştir ülkeyi düşmandan temizlemek saltanatı bitirmek ve cumhuriyeti ilan edip demokratik bir ülke kurmak için yapmıştır. Soykırımda yapmıştır hatta nutuğunda bahsetmektedir keşke vakti yetsede soykırımı bitirseymiş bak şimdi o ırk başımıza neler açtı ülkeyi ne duruma sürükledi.

hoşlandığım kız kemalist çıktı ne yapmalıyım

Bırak kaççç hele birde kitaplarını kolunda taşıyan ve gözünde yuvarlak gözlük olan kemalistlerden se hemen bırak hayatın kararır.

kürdistan kurulmalı diyen türk

Bunu diyen Türk olamaz bozkurt kanı akmıyordur onda acilen pıçına tekmeyi basıp suriyeye atmalıdır kurabiliyorsa orda kursun bakalım itistanını.

solcuların pkk yı eleştirememeleri

Darkvandetta kardeşim tamam sen eleştiriyorsun ama kemalciğimin sesi niye çıkmıyor Kılıçdaroğlu neden selonun bi tarafını yalıyor neden çıkıp hdp yi savunuyor. Düne kadar hdp demokratik bir partidir diye bağrıyordu kim geri kafalı kardeşim eğer sen chpli olarak böyle düşünmüyorsan neden bu adamın yönettiği partiyi tutuyorsun yada neden partini seninle aynı ideolojiye sahip olmayan bir insanın yönetmesine izin veriyorsun.

allah allah olduğunu nasıl anladı

Gece gece niye bu kadar taktınız Allaha çarpılacaz yeminle 3 başlığın biri Allah.

eski sevgilinin araması

Rehberde gezerken eli değmiştir yanlışlıkla aramıştır bana oldu yani tecrübe konuşuyor.

selahattin demirtaşı yakışıklı bulan tip

Gelsin bi de benim dötüme baksın direk vurulur.

biz sırtımızı ypg pyd ve ypj ye yaslıyoruz

Adam kendi ağzıyla teröre destek verdiğini söylüyor millette onu savunuyor yok neymiş kürtlerin haklarını savunuyormuş lan doğunun içine ettiler terörle kürtlerin ne hakkını savunacak açın gözünüzü. Öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz allahsız kitapsızlar. Bir an önce hdp denen soysuz itler çetesi dağıtılmalıdır.

arda turan'ın milli takımda yatıp barça'da coşması

Vatan millet aşkından ölüyoruz, canım milletim canım vatanım diye gezerler ama söz konusu icratsa orda dururlar. Biraz ülkücü olun içinizde biraz vatan millet aşkı olsun be. Kapağı atmak için kendini yırttı milli yakımda çok güzel oynadı şimdide yan gelip yatıyor fatih hoca almamakla çok iyi yaptı. Bi de fatih terime laf ediyor sen yatarsan adam napsın.

cennette teknoloji varmıdır

Sen iste dötüne fiber bile takarlar.

kaslı olmayan erkeklere tavsiyeler

Kaslı gibi kasıla kasıla yürümeyin kendinizi küçük düşürüyorsunuz komik oluyor. Kendinizi bilin ve kendiniz olun doğal olun özgüvenli olun.

babam türk annem kürt ben neyim

insanın kanında bir damla bile Türklük olsa o Türktür kardeşim. Hepimizin damarında Bozkurt kanı akıyor.

sözlük yazarlarının etnik kökenleri

Bir tarafım uzaktan Araplara dayanıyor bir tarafım orta asyadan Oğuzhan'ın boyundan geliyor.

yazarların hayalindeki araba

Gönül ister mercedes c63 s amg hele bide coupe si offf sözlük off. Yada bir Bmw m6 hadi biraz hedef küçültelim mercedes a45 amg o da olmadı bi motor alalım biz ya
© copyright 2005 - 2026