bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- sözlükteki aktroller8
- ispanya'nin terör bitirme formülü14
- vişneli sarma8
- izmir'in akp'ye geçmesi11
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- parmağıma iğne batması4
- birini unutmak6
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali3
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın2
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de3
- ay diyen erkek2
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- osmanlı pilavı3
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- napolyon vs atatürk7
- sabahın köründe işe giden ezik7
- sucuk2
- trump'ın iran açıklaması10
- mafya2
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- birbirine iyi gelmek5
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- göz kanlanması11
- yasin kol'un gözaltına alınması6
- nervionun neo osmanlıcı çıkması2
- hakkı'ya kaçtım diye kocamın boşanma davası açması2
- teknede yaşamak3
- kahvenin keyif vermediği anlar2
- true'nın iran açıklaması5
- günaydın sözlük sakinleri4
- kuran da namazın olmaması2
- maun suresi4
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- suntat3
- uludede'nin cenaze eventi11
- hayırlı cum a lar2
- halkın teveccühü3
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
entry'ler (47)
Zamaninda benden cok cekmis ayrilmalari icin bin dereden su getirdigim ayrildiktan sonra ise kanka oldugum guzel kiz, burdan kendisine opucuk gonderiyorum.
Lisans ogrencisiyim ve 11. Nesilim yani su onyargiyi kaldirsak mi acaba ya?
164/55 ideal kizlar eklesin.
Turbanli sana yaradilisin Allah'tan geldigi anlattiginda kem kum edeceksen burada lulu yapmaman gereken beyan.
aşık olamayan birini aşka zorlaması, daha kötüsü etrafında mıç mıç çiflerin sayısının günden güne artması.
Türkiye'nin en büyük derbisi Galatasaray Fenerbahçe dir hatta Beşiktaşlı futbol yorumcusu Ahmet Çakarın beyanına göre tek derbidir.
olum dedik ya akıl yaşta değil baştadır hani halletmiştik bu konuyu? Son sınıftan kategoriye dahil olduğuma mı üzüleyim her gün gündemde olmasına mı bilemedim.
(bknz:Fenerbahçe Cumhuriyeti)
(bknz:Sadri Alışık'ın unutulmaz repliği "O ZAMAN BAĞIRIN ULAN FENERBAHÇE ÇOK YAŞA DiYE".
(bknz:Sadri Alışık'ın unutulmaz repliği "O ZAMAN BAĞIRIN ULAN FENERBAHÇE ÇOK YAŞA DiYE".
Muhalif kişilikler her şeye bir kulp bulduğundan çok net önerim var, konuşmayın.
Ligin son haftalarında her gol bu kadar değerliyken kendi ayağına takılıp düşen üstelik buna penaltı verilen, hakemden beleş 3 gol atan bjk taraftar beyanıdır, dikkate alınmamalıdır.
Yarısında durup başa sardığım kitaplar oldu erken bitmesin diye ya da cümlelerini ezberlemek istediğim ama okuduktan sonra defalarca başa dönmek isteyip madonna benim galiba dedirten bu kitap çok içtendir başkadır, tavsiye edilir.
Ben bu işte ustayım, reisim, başkanım falan baya önderim yani stalkın dibine vurup soyunu sopunu o zamana kadar ki bütün hesaplarıyla ilgili en ufak detayı öğrenip bitişi ya çok eskilerden fotoğraf beğenmekle ya konuşma arasında sinirle ağızdan çıkan sözle yaparım, kısaca rezilliktir.
Olmadı 27 yaşında yerleşiriz dedirten başlık.
Azracim yine mi karnin agriyor sorusuna sebebiyet veren eylemdir, fakat cok faydalidir.
Ben lise 1de boyle tavir gormedim, ayip.
(bknz:lens kullanma gereklilikleri)
Benim devlet dairesine gomulmus, bu gidisle maliye okuyacagim bence alakasi var kesin, ne bahane bulucam be!
Edit:Suleyman Demirel Universitesi/Maliye aglasam mi gulsem mi bilmiyorum.
Edit:Suleyman Demirel Universitesi/Maliye aglasam mi gulsem mi bilmiyorum.
https://www.youtube.com/w...HG25pC-oqHoT4i_WCU6peccXw kiskandiran kisilik, helal olsun
Karabagi almamizla(almamizla diyorum cunku azerbaycan da bizimdir) sonuclanmasini dua ettigim olay, Allah yigitlerimize guc kuvvet versin.
Güldüren başlık (gerçekten) arkadaşlar, seve seve, ya da sizin dilediğiniz sonla? Türkçe hiçbir şeye katılmayın o zaman anasini satiyim mesela sözlük?