bugün
- yüzüklerin efendisi6
- silver ile evlenecek erkek41
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sürü zekası8
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- teomancalmasur6
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- nervio hamferdi10
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- resmine 31 çektim de yattım3
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- parayla saadet olması18
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- sözlüğün toplam zekası6
- katatespizartmasi16
- ortama girince herkesin susması11
- sarapci koala61
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- amedspor19
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- cop315
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- silik yemek5
- bugün ne oldu3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- tuzlu kahve dizisi7
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- motordan düşmek6
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- gocu31
- özel mesaj ifşası5
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- iran düşmanlığı13
- ne mutlu türküm diyene3
entry'ler (34)
Mr. robot
game of thrones
game of thrones
Çökmeye başlaması.
Ya iğrenç bir durum herkes istediği başlığı açıyor ne seviye var ne saygı var sözlük dingonun ahırına dönmüş ayıp bir durum olmamalı kesinlikle buna bir hâl çare düşünülmeli. YETER!!! .
Valla geldiğim gezegen belli isterseniz kim daha süper tartışmayalım.
Sözlükte her önüne gelen başlık açtığı için haketmediği halde bazı başlıkların düştüğü durumdur.
Sia denen şarkı makinesinden zaten kötü bir şey pek çıkmıyor bu da efsane.
Bipolar hastalığı ve şizofreni intihar sebepleridir.
Deadpool marvel filmleri arasında bence zirvedir özellikle Türkçe'ye çevrilmiş hâlinde bizden kelimelerle daha da güzelleşmiştir. Ayrıca bir süper kahraman filmi değildir, süperdir ama kahraman değildir.
Ya aslında bu yasalar korkulacak bir şey değildirler. Çünkü; eğer bir şey olacaksa bu şey belli sonuçları mutlaka doğuracaktır bu yasalar da bir nevi bunu ispatlar.
ıstırılan
Seçilmiş
Hüloooğgggg
Sayın Erdoğan
Dede.
Seçilmiş
Hüloooğgggg
Sayın Erdoğan
Dede.
Hayal kurmak, alabildiğine büyük okyanuslara yelkensiz gemilerle açılıp, oltaya pabuç bağlayıp balık tutmaya benzer...
Şöyle de bir gerçek var bu yemek seçen tip neden yemek seçiyor belki alerjisi var belki şeker hastası belki... yani hemen kestirip atmamak gerek ama eğer keyfi yemek seçiyorsa bunu gösterip hafifçe uyar-Malı
görsel
görsel
Devlet için çalışan asla cezasız kalmaz. Lafının en iyi örnekleridir polisler.
özellikle reflü tarzı mide sorunsalı olanlar için beyaz ekmek yerine tercih edilmesi gereken oldukça sağlıklı ve tam bir lif kaynağı olan ekmek.
Öncelikle ben okumayı çizgi romanlardan öğrenmiş birisi olarak hem DC' nin hem de Marvel'in sıkı takipçisiyimdir.Bu civil war çizgi romanda işlendiği zaman çok şaşırmıştım ve hoşuma gitmişti.Filmi de izledim ancak doğru söylemek gerekirse film ile çizgi roman arasında dağlar kadar fark var tabi ki aynı olmasını beklemiyordum çünkü, filmlerin çizgi romanlardan farklı olacağına önceki filmlerde Marvel bize açıkca göstermişti, yani çizgi romanı okuyup giderseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. Şimdi filmi film olarak değerlendirecek olursak, film aksiyon sahneleri olsun, esprileri olsun güzel yani izleyeni sıkmaz gayet güzel izlersiniz hatta vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Olay örgüsü yönünden baktığımız zaman ufak tefek aksaklıklar, mantıksızlıklar var ama anlayışlı olmak lazım sonuçta o insanların da belli bir süreleri olmalı eğer kusursuz bir olay örgüsü olmasını bekleyen varsa bu tür filmlerin rahat 5 saat sürmesi gerekir.Ben genel olarak filmi beğendim, ellerinden geleni yapmışlar daha iyi olabilir miydi? Elbette ki olabilirdi tıpkı benim bu entrymin de daha iyi olabileceği gibi, filme gidin izleyin derim ben. Bu arada film 3D olarak gösterimde çıkışta 3D gözlükleri görevlilere teslim etmeyi unutmayın, o insanlar da eve ekmek götürüyor.
Dün yaşadığım talihsiz olaya konu olan yoldur. Arkadaşlarla çıktığımız keyfi bisiklet gezisi dönüşü ''burası iniş saldık mı akar gideriz '' deyipte yaklaşık bir buçuk saat yokuş çıktığımız yoldur.
'' Armudun iyisini ayılar yer'' demiş atalar e o zaman ya çocuk babaya çekerse.
Müzik dinlemek günah değildir, eğer günah olsaydı ilahiler de bir müzik türü sonuçta tabi ki bu bence yani mantıken olması gereken zaten en büyük hatamızı da o günah bu yasak diyerek yaptık.
tam ona alışıyorsun onu seviyorsun o da sana alışıyor seviyor sonra ya hasta olup ölüyor ya da kaçıyor üzülüyorsun.