bugün
K
kozanteoman12 yıl önce
30 mart 2014 yerel seçim sonuçları haritası
K
kozanteoman12 yıl önce
sarıgül
mustafa sarıgül ün soyadıdır. ~araştırdım~
K
kozanteoman13 yıl önce
beşiktaşın 896 gündür lider olamaması
hesabının demirörenden sorulması gerekn rezalettir.
K
kozanteoman13 yıl önce
beşiktaşın 896 gündür lider olamaması
hesabının demirörenden sorulması gerekn rezalettir.
K
kozanteoman14 yıl önce
emaygrup
%100 Türk sermayeli merkezi Sakarya 'da kurulmuş yol işleri yapan güzide şirketlerimizden. Sektöre taş ocaklarında taş kırıp belediyelere, dsi yol yapım işleri yapan kurumlara, iş bitirmeler yaparak başlamış. Şuanda ciddi büyük yol ihaleleri kazanıp … devamını gör
K
kozanteoman14 yıl önce
bmw m6
artık boku çıkmış, araba değil de uçak diye adlandırılması gereken bmw modelidir. 5000 cc!
K
kozanteoman14 yıl önce
bmw m6
artık boku çıkmış, araba değil de uçak diye adlandırılması gereken bmw modelidir. 5000 cc!
K
kozanteoman14 yıl önce
en iyi hosting
en iyi hosting diyince akla ilk gelen bilgi güvenliği olmalıdır. eğer bir hosting hizmeti alacaksınız köklü bir firmadan almalısınız. mail sunucu web sunucu ve dns sunucunun ayrı olmasına dikkat edilmelidir. yedeklerin alınıp alınmadığı sorgulanmalıd… devamını gör
K
kozanteoman14 yıl önce
yazarların arabaları
bir von daniken kitabı değildir. onun için (bkz:tanrıların arabaları)
K
kozanteoman14 yıl önce
yazarların arabaları
bir von daniken kitabı değildir. onun için (bkz:tanrıların arabaları)
K
kozanteoman14 yıl önce
inci sözlük ü kasıp kavuran korkunç hikaye
dün gece okumak gibi bir yanlış yaptım gerçektende bir gece boyunca yatakta tırsarak geçirdim abi sabahleyinde bu halime gülüyorum hay amk. şu an bile binlerce insan yazarın atığı dökümanlara bakıyor ve hikayenin devamını bekliyor internetle uğraşan… devamını gör
K
kozanteoman14 yıl önce
beşinci boyut taki dedenin tuborg içmesi
oldu mu şimdi bu ? Salih yapsa tamam da, sen ondan da büyüksün dayıcım. oldu mu şimdi he ? yarasın bu arada amca. (img:#295560) (#16175709)
K
kozanteoman14 yıl önce
ünlülerin eski fotoğrafları
unlulerin bile gormek istemeyecegi fotograflardir.
K
kozanteoman14 yıl önce
obama nın ülkücü olması
K
kozanteoman14 yıl önce
süreyya ciliv
`turkcell`'in başına geçmiş ~artık~ eski microsoft çalışanı. microsoft türkiye genel müdürlüğü de yapmışlığı vardır. kendisinden ilk beklentimiz türk halkını turkcell'in çocuk istismarlı~çocuk istismarı~~süt istiyorum~ reklamlarından kurtarması olac… devamını gör
K
kozanteoman14 yıl önce
yazarların en son seviştiği ünlüler
(img:#274934)
K
kozanteoman14 yıl önce
erikli su içen birinin bunda erik tadı var demesi
yavanlığın ötesinde bir şeydir, karşındakine siktir git diyerek tekme tokat dövüp elindeki suyu da alıp göndermek mantıklı harekettir.
© copyright 2005 - 2026