bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- osururken götten alev çıkması12
- günün şiiri21
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- togg limuzin7
- seksli rüyalar görmek6
- evlenilmeyecek kız tipi11
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- güzel kızların barzolarla takılması4
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- elle yiyip şişeden içenler3
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- aynı hatayı tekrar tekrar yapmak2
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- ragnar rockefeller38
- telefonun aşırı ısınması7
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- zihni göktay13
- elle yemek yemek4
- sersem herif11
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- besle kargayı4
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
- yeni yazarlara öneriler10
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
entry'ler (66)
Excelde çokça yaptığım olay. Ama hayatın undo tuşu yok..
Mezarlarında ters döndü hayvancıklar. Dinozordur o.
Nba'de yarak boylarının giderek uzamasıyla paralellik gösterir.
Bands of brother'ı 5le çarpar, 2 çıkartır, karesini alır. Öyle de güzel dizidir. Savaş filmi, dizileri sevenlere tavsiye edilir.
Onun adı idrar hortumu değil, idrar kamışıdır. Lütfen yanlış kullanmayalım.
Mavi gözlü kızlar gibi ilahi canlıların rastlantıyla oluşmuş olma olasılığı var mıdır? Yoksa bir Allah özene bezene photoshoptan mı yapmıştır?
Seni bir deizm paklar. Her şeyin yaratıcısı bir tanrı vardır ama sonra siktiri çekmiş napıyorsanız yapın ben kaçtım demiştir.
Artemis tapınağı artık Türkiyede sayılmaz. Şuanda yerinde sadece bir kaç sütun kalmış durumda. Osmanlı'nın son dönemlerinde trenlere yüklenip ingiltereye kaçırılmış. Görmek isteyenler londraya gitmek zorunda malesef.
Bacağı çok ince yada kalın olan kadınlara yakışmayan ama yakışana da çok yakışan çorap türü.
neutrogena yoğun bakım kremiyle icra edilmiş bir masturbasyonu, sextingten daha tatmin edici buluyorum.
Din masal değildir amma velakin fantastik, mitoloji kategorisine sokulabilir.
Annen bile sevmiyorsa zaten seni kesin bir şeyler yapmışsındır haketmişsindir. Git bir elini öp özür dile.
Uzun, ciddi konuşmalar yapamamak.
Yapmaya çalıştığımda konuşma bir yerden sonra cıvıyor. Cıvımasa bile bir süre sonra zihnim tamamen boşalıyor, bırak konuyla ilgili, herhangi bir şeyle ilgili bir düşünce parçası bile kalmıyor aklımda. Sonuç olarak saçmalıyorum. Saçmaladıkça komiklikler, şakalar geliyor istemsiz ve konuşma daha da cıvıyor..
Yapmaya çalıştığımda konuşma bir yerden sonra cıvıyor. Cıvımasa bile bir süre sonra zihnim tamamen boşalıyor, bırak konuyla ilgili, herhangi bir şeyle ilgili bir düşünce parçası bile kalmıyor aklımda. Sonuç olarak saçmalıyorum. Saçmaladıkça komiklikler, şakalar geliyor istemsiz ve konuşma daha da cıvıyor..
Emekli olduğu gün başlığında fenerbahçeliden çok Galatasaraylı yazar entrysi var. Bu da galatasaraylıların kuyruk acısının ne denli büyük olduğunu bize gösteriyor bir bakıma.
Başbakanları çipras değil miydi. inanmayın, her takım elbiseliyi başbakan sanmayın.
Kaldırılmış olan buton. Basıyordun eskiden sözlükte girilmiş olan birbirinden güzel entryleri önüne getiriyordu. Bu vesileyle vaudeville for vendetta, rapper ninja, deatly gibi yazarları keşfetmiştim. Hala canım sıkıldıkça açar okurum bu yazarların entrylerini. Butonu kaldırmakla çok kötü yapmışsın zall çook.
istemsiz olarak kamyonu devirmeye yol açar.
Maraşlı kardeşlerim şimdi kızacak ama velakin gerçek dondurma işte budur. Neli yiyorsanız, dondurmadan direkt onun tadını alırsınız. Antep fıslıklı mı yiyorsunuz, dondurmanın içinde parça parça antep fıstığı bulursunuz. Gıda boyası da içermez.
Ölen kişinin ahirette, üstüne tapulu olarak sahip olacağı cennet toprağının bol olmasını dinlemektir. Bol bol söylenmeli ki merhum, bol bol tarla bahçe sahibi olsun.