bugün
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz7
- bu dünyaya çocuk getirmek11
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- parcalandim toparlanamiyorum5
- online listesi4
- ai ai diyen yazar3
- bir şeyler söyle9
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- yapay zeka moderatörü8
- pitbull sami3
- 42600 entry girmek2
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- uyku öncesi ritüelleri3
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle6
- coco star6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- weight loss plateau2
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- ctrlx abla11
- hurma3
- tecavüze ceza önerisi7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- anne baba özlemi4
- sözlük kızlarının ayak falları7
- gocu31
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- kitap okuyan erkek9
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- kemal kılıçdaroğlu36
- erkek olmanın çok zor olması5
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- oytunkaran'ı özlemek6
- cilgincapkin7
- silvermist8
- reha muhtar25
- ktç'nin hala hayatta olması10
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
entry'ler (124)
en uzun ortalamanın kenyada olduğunu bildiğim konudur. ölçtün mü lan? gibi soruları almadan önce anket şirketlerinin varlığından haberdar etmek isterim.
cinsellik üzerine yazabilen erkek yazardan farkı yoktur. allahını seven artık kadına ya da erkeğe rol biçmesin.
carry you home dan sonra en sevdiğim 2. james blunt şarkısıdır.
yeni taşındığı evin tuvaletine çöp almadığı için tuvalet kağıdını klozete atmak zorunda kalmaktır.
internet adresi yazılan yeri de silin zira "p" ye basınca bütün sırlar ortaya dökülüverir.
eğitim tarihine giren doç. un insanları hayvanlardan ayıran nokta olarak nitelendirdiği kurumdur. imzayı attıktan ya da bir imam tarafından iki dua aldıktan sonra yapılan seksi hayvani bulmuyor ama evlilikten önceki seks hayvani sevgili doçumuza göre.
2 yıl aradan sonra yazmaya başlamış yazardır. 9. nesillerin artık hor görülmediğini ortalığın çömez dolduğunu farketmiştir.
muhabbetin "karı var mı karı"dan ileri gecemedigi icin akp yandasi veya musluman olmayanin marjinal sayıldığı böyle bi sözlükten nefret ediyorum.
cemaat evlerinde abilerden duyduğu esprileri sözlüğe taşımaya and içmiş günümüz insanlığından asırlarca uzak ucuz sözlük yazarı.
yaşamakta olduğum türkiyenin en iyi yönetilen kültürel ve sanatsal anlamda en aktif ilçelerinden biridir. (bkz: gülümseyin nilüferdesiniz)
en sevdiğim çizgi film karakterlerinden biridir özgündür babacandır yaratanın eline sağlık.
uzerine işenme (!) riski yüksek kızdır. (bkz: tarihi yalanlar)
come over şarkısının başında ezan sesi duyulan ama şarkıyla alakasını çözemediğim gruptur.
"ah keşke" dedirten cümledir. ardından türkiyeyi öven bir kitap yazıp son sayfasına "bu kitapta türkiye'yle ilgili son iyi niyetlerimi yazdım şu an türkiyeden ve türk olan her şeyden nefret ediyorum" yazılırsa afilli bir siktir oluş olacaktır. (bkz: hermann hesse)
kendimi "biseksüel miyim lan ben acaba" diye düşünmekten alamadığım eylemdir. ben herkesin dudağına bakarım gözlere uzun odaklanamıyorum rahatsız oluyorum sorun bende mi?
bu aralar boğa kadınının inatçı ve mantıksız duygusal olmasıyla uğraştığım için umrumda olmayan özelliktir.
lisede sınıfa ayak uydurmayan her şeye muhalefet salak kızlara benzettiğim an itibariyle silik yazısını görünce "sini siviyırım sözlük" diye haykırdığım gereksiz yazar.
playlistimde eminemden sonra neşet ertaş çalıyor.