bugün
K
koalayavrusu14 yıl önce
yavuz sultan selim in ibretlik anısı
`bu da böyle bir anımdır işte`- y.selim
K
koalayavrusu14 yıl önce
legolas ın çok seri ok atması
takdir edilesidir. resmen mp5 ten daha seridir. her okta bir headshot. helal olsun.
K
koalayavrusu14 yıl önce
legolas ın çok seri ok atması
takdir edilesidir. resmen mp5 ten daha seridir. her okta bir headshot. helal olsun.
K
koalayavrusu14 yıl önce
sen parfüm ben esrar kokarım
insanlık ayıbı bir "arabeks rap" parçadır. izlerken utanmazsanız insan değilsinizdir. buyurun efendim: (vid:#2003) edit: izleyin efendiler. maksat ibret alınsın.
K
koalayavrusu14 yıl önce
en güzel kısa şiirler
aldım oraya çıkardım seni ta oraya yetişemeyeceğim kadar yüksek varamayacağım kadar uzak ve şimdi sen bana oradan bakıyorsun... (bkz:ümit yaşar oğuzcan)
K
koalayavrusu14 yıl önce
evleneceği kadını şaplak atarak seçen adam
karpuzun kelek olup olmadığını anlamaya çalışıyordur... güya... kokla bence. o daha iyi bir yöntem.
K
koalayavrusu14 yıl önce
hoşlanılan rus kızın türk çıkması
K
koalayavrusu14 yıl önce
nickimi kedi yedi npcaz simdi
hoşgelmiş yazar.
K
koalayavrusu14 yıl önce
türk kızlarının gerizekalı olması
K
koalayavrusu14 yıl önce
gece eve dönerken çöp kutusundan fırlayan goril
gece, işten çıkmış, sessiz sedasız eve dönerken, hayvanat bahçesinden kaçmış ve kalacak bir yer ararken çöpü de kontrol edip sonra vazgeçmiş, sizin tehdit olup olmadığınızı anlamaya çalışan sevimli hayvan.
K
koalayavrusu14 yıl önce
oruç tutmadığı halde bayramda tatil yapan kişiler
yaptıkları kimseyi ilgilendirmeyen kişilerdir. bir de oruç tutanlara hizmet etmeli demişsin lan yuh.
K
koalayavrusu14 yıl önce
uzun bacaklı olup topuklu giyen kadın çekiciliği
onemli farkindlikla soz konusu durumu gerceklestiren kapali dahi giyse kendine baktiran dikkat ceken kadindir.
K
koalayavrusu14 yıl önce
bakımlı kadınla bakımsız kadın arasındaki farklar
bakımlı kadınla bakımsız kadın arasındaki farklardır.
K
koalayavrusu14 yıl önce
bakımlı kadınla bakımsız kadın arasındaki farklar
bakımlı kadınla bakımsız kadın arasındaki farklardır.
K
koalayavrusu14 yıl önce
tek ulu önder vardır o da recep tayyip erdoğan dır
evet arkadaşlar; türk milletinin sadece belli zümresinin değil türkünün kürdünün, lazının, çerkezinin, yahudisinin ermenisinin, tatarının muhacirinin gönlünü kazanan birisi olarak çok doğru ve yerinde bir tespittir.
K
koalayavrusu14 yıl önce
dudak bükerek fotoğrafa poz vermek
homo ergenusların sıkça yaptığı habis bir ur gibi yayılan, sempatiklikten uzak, itici, ağzının ortana şöyle bir yapıştırma isteği uyandıran pozdur.
K
koalayavrusu14 yıl önce
laetitia casta
Dalınası güzellikle masmavi gözleri, dolgun dudakları, kusursuz bir vücudu, birçok kişi beğenmese bile gayet orijinal ve yüzüne çok uyan bir burnu, buğulu bakışları olan tanrının yarattığı en müthiş güzelliklerden biri, fransız manken-fotomodel-aktri… devamını gör
K
koalayavrusu14 yıl önce
berkecan diye dede adının olduğu an
(bkz:berkecan adlı bir dedeye sahip olmak) 2050 'nin son yıllarında gerçekleşebilecek olan durumdur. işte berkecan dede (img:#303096)
K
koalayavrusu14 yıl önce
türk erkeklerindeki orantısızlık
malın ambalajına bakan bir arkadaşın yaptığı tespittir. edit: birazda içine bakın şu insanların. gerçekten (bkz:bi bitmediniz amk)
K
koalayavrusu14 yıl önce
türk erkeklerindeki orantısızlık
malın ambalajına bakan bir arkadaşın yaptığı tespittir. edit: birazda içine bakın şu insanların. gerçekten (bkz:bi bitmediniz amk)
K
koalayavrusu14 yıl önce
beyaz tenli kızıl saçlı kocaman ela gözlü kız
dünya üzerinde bulunmayandır. varsa böyle kız gelsin o beni tövbe tövbee. (bkz:bunu yapan insan olamaz)
K
koalayavrusu14 yıl önce
beyaz tenli kızıl saçlı kocaman ela gözlü kız
dünya üzerinde bulunmayandır. varsa böyle kız gelsin o beni tövbe tövbee. (bkz:bunu yapan insan olamaz)
K
koalayavrusu14 yıl önce
esmer kızıl saçlı kocaman ela gözlü zarif kız
esmer olduğu için kaybeden kızdır.
K
koalayavrusu14 yıl önce
esmer kızıl saçlı kocaman ela gözlü zarif kız
esmer olduğu için kaybeden kızdır.
© copyright 2005 - 2026