bugün

entry'ler (18)

28 temmuz 2015 istanbul depremi

arkadaşlar ben baya tırstım bir şey olursa lütfen http://www.uludagsozluk.c.../28-temmuz-2015-istanbul/ yazın diğerlerine bakmıyorum

28 temmuz 2015 büyük marmara depremi

http://www.uludagsozluk.c.../28-temmuz-2015-istanbul/

yazar nicklerinden meslek tahmini yapmak

Sözlüğe yeni geldiğim için kendini örnek vereyim
Klavyedelisi:Klavyeci
Ama yanlış(hahaha) o sadece bir öğrenci, sadece hızlı yazabiliyor. Zaten klavyeci diye meslek mi olur (Smile işareti x 10)

klavyedelisi

10 parmak kullanıyordur, gerekirse ayak parmaklarını bile kullanabilirdir, çünkü o bir klavye delisidir.

sözlükte en sevdiğiniz yazar

Klavyedelisi değildir.

twitter vs facebook

Twitter, çünkü facebook'u anneler bastı.

sözlük kızından whatsapp isteme cesareti

"Benim whaysapp'im bitmiş de, sizde varsa biraz alabilir miyiz?" Şeklinde başlayan konuşmayla istenebilir.

sevilmeyen yazarlar

Klavyedelisi, sözlüğe yeni gelmiş bi' yazar. Kendinisinden nefret etmek değil tiksiniyorum, garip bi' kafası var, benliğine karşı bi' yazar o. Bulaşmayın, bulaştırtmayın.
Edit: Bi'de bi yazmak yerine bi' yazar dikkat edin.

sözlük yazarlarının elleri

Beş parmaktan oluşur, kola paralel uzanır ve iki tanedir.

avize olmak istemek

Güzeldir. Bütün bir evi aydınlatırsın, insanlar sana muhtaçtır, karanlıktan korkan çocukları korursun karanlıktan... *

sabahattin ali

Kürk mantolu madonna romanının değeri yıllar sonra farkedilmiş yazardır.

entry ve nick uyumu

Benden de bahsedecek olursak entrylerimi hızlı yazdığım ve pek hata yapmadığım görülür. Ayrıca klavyelere büyük ilgim vardır; oyuncu klavyesi olsun, alttan ledli klavyeler olsun hepsini almışımdır ve evimin ücra bir köşesinde tutuyorumdur.

kafkaokur

Kapağını beğenip aldığım, daha sonra büyük bir pişmanlık duyup kendisini yakmak için bir kenara ayırdığım dergi.

chip

Bir teknoloji haber sitesi, arayüzü değişti kötü oldu, ayrıca dergisi de vardır ama çok sevemem kendisini. Sitedeki haberlerden farkı yok, üstelik 10 lira.

whatsapp

Benzer uygulamaları oldukça fazla olan, hatta çoğu benzer uygulamasına göre kötü olan, ama sırf kullanıcısı çok diye çok indirilen mesajlaşma uygulamasıdır.

marslı

Şuan filmi çekilmekte olan bir kitap. Ayrıca aşırı sürükleyicidir, 1 günde bitirilebilir.

windows 10 mobile

Geliştiriciler için yayınlanan sürümünün beni delirttiği işletim sistemi.

memento

izledikten sonra yaklaşık olarak 3 saat kendinize gelemediğiniz film.
© copyright 2005 - 2026