bugün
K
kisladankampuse9 yıl önce
bizde diktatör olmaz çünkü diktatör türkçe değil
Akıllara durgunluk veren bir devlet bahçeli sözü. kaynak: cnn turk 92.5 işe giderken duydum kazaya sebebiyet oluyordu ve http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/702682/Devlet_Bahceli_den_Melih_Gokcek_in_iddiasina_yanit.html
K
sözlüğe 90 lardan bir şeyler bırak
(img:#1154562)
K
burak özçivit
hayvanlar gibi sevimli ve yakışıklı adam.
K
evlenme döneminde whatsapp görünümü
perdeciydi, fayansçıydı, boyacıydı, davetiyeciydi derken `bilumum` esnafın alt alta dizildiği görünümdür. fotoğraflar, "bu nasıl olmuş?"lar, "ama bu böyle olmayacaktı"lar gırla gider. zülfü abi davetiyeleri basarken, ismail usta'nın aynalı büfeyi b… devamını gör
K
borsa istanbulun tl kararı
Borsa istanbul'un gün geçtikçe değer kaybetmesine mukabil aldığı karardır. Çırpınışlar umarım cevap verir. Yoksa halimiz vahim. Kurunun yanında yaş da yanacak ona üzülüyorum.
K
2 aralık 2016 dolar kuru
3,52 olmuştur. ekmeği dolarla mı alıyorsunuz diyen çomarlar; ekmeğe %25 zam gelmiştir.
K
bim de teyzeyle yiyişen amca
K
erkekler memeye değil zekaya bakıyor
bir üniversitede biyoloğun iddiasıdır. bacaklara ve memeye değil zekaya bakıyormuş erkekler. ben hepsine bakıyorum şahsen.
K
arzum onan
ses tonu tatli, yüzü masum bir güzellige sahip türkiye güzeli, `mehmet aslantug`'un esi.
K
sözlükte kızlara rahatsızlık vermeyen erkek
Efendiuhuhuh tanım gerekiyormuş. Stabil erkektir. Ortaya entry giriyor.
K
ikizler burcu erkeği
dünyada sadece yer kaplamakla yetinen, deri israfı erkektir.. mümkünse hiç bir versiyonu karsıma çıkmasın..
K
patates şiiri
patatese olan aşkımı anlatan şiir. patates kızartması budur yemeğin hası uçar kalbin tasası yerken seni ulu patates! haşlaması ayrı güzel yokluğu hayli üzer hissederim ben çok özel yerken seni ulu patates! püreydi kenarda kaldı lakin etten … devamını gör
K
kisladankampuse10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
© copyright 2005 - 2026