bugün
- ideal erkek boyunun 1 84 olması12
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- adnan oktar7
- true ahlaksızlığı5
- seri gizli artı oy veren melek13
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak3
- insan olmaya ceyrek kala12
- put7
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- doktor bey vizitte7
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- dünya kuzenler günü5
- nervio27
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- çocukların şımarık olması6
- 24 temmuz 20262
- insan ömrü3
- kabak yemeği vs hamburger13
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- yeni parti20
- izmirli kızlar8
- 186 boyundaki erkek19
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar7
- orduspor çocukları4
- norveç futbolu5
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- denizci içkisi2
- genç işsizlik3
- tango dersi alan urfalı teyze4
- ahmet sezer bey11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- anın görüntüsü7
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- velvet48
- olm herkes nerede lan2
entry'ler (19)
girişlerde evlilik cüzdanının gösterildiği ev.
tek tip insanların etrafta dolaşmasını isteyenler için, pek güzel değerlendirilmeye alınan alet. ki zaten sunulan programlar ve diziler bunun açık göstergesi.
teknoloji alanındaki her gelişmenin sevinçle karşılanmaması gerektiğini gösterir.
gazetelerin üçüncü sayfalarının değişmeye başlamasının yeni bir göstergesi. eski katil haberleri daha gerçekçiydi, en azından.
yeni yeni bilgilere ulaşılması, elde edilen yeni yeni bilgilerin gönül rahatlığıyla açıklanması, denetlenmesi ve sonraki kuşaklara aktarılmasında yer ve zamana bağlı olmayan, güvenilir bir araçtır. sayılar ve ifadelerle oynanan büyük oyundur.
cem özkan 'ın söylediği, eşlik edilesi, ağlanası şarkı.
yazıları pek kaliteli aşmış blog. bahsettiği konular hakkında bir fikir edinmenizi kolayca sağlar. internette ne varsa haberdar eder. internet gazetesi denilebilir.
güzelliği neden zekadan ayrı tutulmak istendiğini anlayamadığım garip yarışma programı. bu kanıtlayabilmek için de katılanlara 100 bin ytl verilecekmiş.
çok başarılı bir oyuncu olabilir. verdiği cevaplara önceden hazırlanmış sanki. yarışmadaki "güzeller aptal olur" formatına uygun olması için elinden geleni yapıyor.
Elbette Sınav Dergisi bugünkü düzeyine bir günde veya bir yılda gelmedi. 1991 yılında kuruluşundan itibaren ilk 5 yıl sadece üniversiteye hazırlık yayıncılığı yaptı. Bunun arkasından sırasıyla liselere giriş sınavı, ara sınıf ve ilköğretim yayınlarını çıkardı. ilk dershanesini yine kuruluşundan 7 yıl sonra açtı.
http://www.sinav.com.tr/page.php?ID=11
başarılı bir dergi. öss hazırlık denilince ilk akla gelenlerden.
http://www.sinav.com.tr/page.php?ID=11
başarılı bir dergi. öss hazırlık denilince ilk akla gelenlerden.
osmanlı 'da sadece su sesi dinletilirmiş. huzurun ne demek olduğunu anlatmak için olsa gerek.
bazı maçolar tarafından yapılmış ayırımlardan sadece biri. diğeri tahmin edileceği gibidir, eğlenilecek olanıdır.
küçükleri kandırmak için süper fikirlerden biri. süper bisküvi.
oğlu kadar marifetli şahsiyet. reklam filmlerinde, güzel rol yaptığı kanısındayım, evet.
magazin haberleri konusunda sıkıntıya düşülünce, akla ilk gelen zavallı kişiliklerden biri.
siyaseti sadece vaat vermek ve hiç bir faaliyette bulunmamak olarak görüldüğünde akla gelecek kanı.
hayata bağlanma sebeplerinden en gereksiz olanı. çocukların reklam filminde olması da ayrı bir sömürü, evet.
internette keşfedilen yenilikleri, linkler aracılığıyla aktarmayı kendisine görev bilmiş, tek sayfalık internet siteleri. tabi sadece kişisel mevzu olanları da vardır, işte onlar uzak olsun, kimse okumasın.
gördüğü bütün tırnaklara, aynı muamele yapmasını beklediğim alet. ben kendimden biliyorum, sırf bu yüzden bir hafta uzattığım oluyor.