bugün
K
kirisik10 yıl önce
sadece türkiye de görülen olaylar
arabanın sürücüsü bayan h.g nin 100 km hızla giderken pedini dğiştirmeye kalkışması sonucu ölmesi. kahvede okey oynayan m. nin kafasına inek düşmesi sonucu ölmesi(arkama döndüm ve m. abinin kafasında ineği gördüm). arkadaşıyla iddiaya giren bi genc… devamını gör
K
kirisik10 yıl önce
survivor ünlüler gönüllüler 2013
panamada çekilecek yeni sezon survivordur.
K
kirisik10 yıl önce
sadece türkiye de görülen olaylar
arabanın sürücüsü bayan h.g nin 100 km hızla giderken pedini dğiştirmeye kalkışması sonucu ölmesi. kahvede okey oynayan m. nin kafasına inek düşmesi sonucu ölmesi(arkama döndüm ve m. abinin kafasında ineği gördüm). arkadaşıyla iddiaya giren bi genc… devamını gör
K
kirisik10 yıl önce
atanamayan öğretmen
Stresli öğretmendir çevresi sürekli bu konuyla ilgili konuşur babası bile bu talihsiz öğretmen adayına cephe alabilir. NOT: Yıllar sonra atandığınızda buna siz bile inanamayabilirsiniz.
K
kirisik10 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarından güzellik tavsiyeleri
birbirlerine verecekleri tiyolardır. geçen kızın biriyle konuşurken '' hergün ısırgan otlu sabunla banyo yapıyorum, ona borçluyum '' demişti. dedim kız ben sabunlayım seni, arada bi ısırırım dedim. ha ha hayyt sapık şey deyip siktir çekti. işte o g… devamını gör
K
kirisik10 yıl önce
büyünce ne olacaksın sorusuna alternatif cevaplar
çoçuklara sorulduğunda komik cevaplar alınabilecek sorudur. + büyüyünce ne olacaksın - büyümüş olacağım + büyüyünce ne olacaksın - zengin koca bulup rahat olacağım.
K
kirisik10 yıl önce
mehmet ali birand
amerikan 4.tumeninin nereden nereye dogru yol alacagini anlatirken "surdan soyle,burdan boyle gecicez" diyebilen, kelimeleri kifayetsiz birakan bir seymis bu. (img:#191504) (img:#191507)
K
kirisik10 yıl önce
twitter da ünlülerle konuşma çabası
ünlülere binlerce tweet yağdıran insan modelidir.
K
kirisik11 yıl önce
vermicem vermicem benim değil mi vermicem
şöyle bir kızdır: (vid:#118743)
K
kirisik11 yıl önce
aile baskısıyla başörtü takan kız
zorla veya kurallarla kimsenin başörtüsü başından alınmayacağı gibi, hiç kimse de örtünmek için zorlanamaz... rahman hepimize özgür irade vermişken, doğruyu ve yanlışı söylemişken bizi hiç bir konuda zorlama yapmadan inançlarımıza bırakmışken, elbett… devamını gör
K
kirisik11 yıl önce
eski sevgiliden öğrenilenler
eski sevgili ilk sevgili ise, yazılmaya kalkışılsa bir cilt tutacak bilgiler.
K
kirisik11 yıl önce
sevişirken ah elim ah kolum saçım saçım diyen kız
dokunur dokunmaz kapana sıkışmış fare gibi cıyaklayan ve erkekte konsantre namına bir şey bırakmayan, nazlı desek değil, canı kıymetli desek hiç değil, seks istemiyor desek o da değil, kısaca neyin peşinde olduğu bilinmeyen ve senelerdir gizemleri ç… devamını gör
K
kirisik11 yıl önce
otobüs fren yaptığında komik duruma düşmek
otobüsteki rezil olunan anlardan biridir o fren anı. mesela ayaktaysanız sek sek sekme halini yaşarsınız. ya da düşmeyim diye elin adamını ya da kadınını tutarsınız. en kötüsü de onun bunun üstüne yıkılmaktır.
K
kirisik11 yıl önce
tunceli ye dersim demek
yapmaktan ziyadesiyle keyif aldığım eylem. (bkz:nomatophobia)
K
kirisik11 yıl önce
saçını sarıya boyatan esmer kız
gerçek sarışınlardan daha aptal olan kızdır.
K
kirisik11 yıl önce
evlenilecek erkek
kişiden kişiye değişmekle beraber; zengin, yakışıklı, zeki, dürüst, anlayışlı, romantik, yatakta iyi gibi özelliklerin birden fazlasını birarada bulunduran erkektir.
K
kirisik11 yıl önce
sözlük yazarlarının özledikleri
Atatürk'ü . Atamı .
K
kirisik11 yıl önce
öğretmen esprileri
dersin son dakikalarında artık anlatılanı,çizileni anlayamayacak kıavama gelmiş öğrencilere öğretmen tarafından yapılan son darbedir.
K
kirisik11 yıl önce
teknosa çalışanları
teknoloji ile ilgili olarak sadece iş yeri ismini bildiklerini düşündüğüm çalışanlardır. tecrübelerim bunu gösteriyor. + bu kulaklığın ses düzeyi nedir - ben satış temsilcisiyim anlamam abi
K
kirisik11 yıl önce
alternatif düğün arabası yazıları
(bkz:anket lan bu)~swh~
K
kirisik11 yıl önce
kadınlar ile erkekler arasındaki farklar
kadınlar çocuk yapar, erkekler askerlik yapar.
K
kirisik11 yıl önce
sigarayı kulağının arkasına koyan usta
sigarasını cebinde ki pakete koymayan kulak arkası yapan ustadır ve aynı zamanda parasını koynuna koyan~sütyen bank~ kadının kocasıdır.
K
kirisik11 yıl önce
whatsapp kullanan anne
--`spoiler`-- Çok iyiymiş lan. Kıymetini bil. --`spoiler`--
K
kirisik11 yıl önce
evlenince yapılacak ilk şey
elbette çocuk.
© copyright 2005 - 2026