bugün
K
kikiri5 yıl önce
sözlük tipsizlerinin fotoğrafları
sözlükteki tipsiz arkadaşlarımızın şahsi fotoğraflarının görselleridir.~gb~
K
kikiri9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kikiri9 yıl önce
anın görüntüsü
K
kikiri9 yıl önce
uludağ sözlüğün iğrenç olması
(bkz:allaha pandik atmak) adlı başlığı az önce görünce benimde kapıldığım duygu. sırf ortam yapıp başlık açmak için veya entry girmek için entry giren yazarlar oldukça bu durum devam edecektir. Ve ne yazık ki yavaş yavaş kendimizi tüketiyoruz sözlük … devamını gör
K
kikiri9 yıl önce
anın görüntüsü
K
kikiri9 yıl önce
meme denen saçma organ için kendini parçalamak
Saçmalık kelimesinin bile az kalacağı bir eylemde bulunmaktır. Lan bildiğin yağ dolu deri parçası işte. Sizin derdiniz ne hee? Ne bu hal?
K
kikiri9 yıl önce
sözlük erkeklerinin akşam yemekleri
(img:#1323767) hepsini ben yaptım lan. yalnız adamım ben. mecburum arada kendime böyle şeyler yapmaya ve yeni şeyler öğrenmeye. arkadaşlar yemek tariflerine açığım. mesaj atabilirsiniz. -nohutlu, etli sulu yemek -pilav -şehriye çorbası -kola (iç… devamını gör
K
kikiri9 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)
K
kikiri9 yıl önce
samsung galaxy note 5
teknolojinin mınakoymuştur. nerdeyse evdeki televizyonum kadar ama tek tuşla kredi kartına boyutuna getirebiliyorum. hala ele avuca sığmıyor. (bkz: fakirler bilmez ) 2015 edit: teknolojinin bi'yerine falan koymamıştır. hoş telefondur ama hala o … devamını gör
K
kikiri9 yıl önce
samsung galaxy note 5
teknolojinin mınakoymuştur. nerdeyse evdeki televizyonum kadar ama tek tuşla kredi kartına boyutuna getirebiliyorum. hala ele avuca sığmıyor. (bkz: fakirler bilmez ) 2015 edit: teknolojinin bi'yerine falan koymamıştır. hoş telefondur ama hala o … devamını gör
K
kikiri9 yıl önce
neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar
"Ne zaman evleniyorsun, biz torun sevmeyelim mi?" gibi sorularla karşılaşanlara yardımcı olacak cevaplardır. "Çünkü evlilik denen kuruma ayak basacağıma şöyle kızgın kumlarla serin suların birleştiği yerlere ayak basarım daha iyi." diye cevap verileb… devamını gör
K
kikiri9 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
K
kikiri9 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
K
kikiri10 yıl önce
kızlar neden evlenir
(bkz:erkekler neden evlenir ) kadar saçma olabilecek bir başlık. (img:#1013732)
K
kikiri10 yıl önce
dans etmesini bilen yazarlar
Tek girdiyle duran bu başlığa şaşırdım. Var mıdır yok mudur. Lan hepiniz dans ederken otobüs sarsıntısı gibi mi dans ediyosunuz yoksa benim gibi.
K
kikiri10 yıl önce
üniversiteye gidince rahatlarsın
Büyük ihtimalle o da yalan anasını satayım.
K
kikiri10 yıl önce
yazarların yaptığı kek pasta börekler
zebra kesip kek diye yuttumaya çalışanların yaptığı pastalardır.
K
kikiri10 yıl önce
cehennemin girişindeki olası yazılar
cehennem karşılama komitesi tarafından hazırlanıp, cehennemliklerin temaşa etmesine sunulmuş bazısı moral bozucu, bazısı teselli verici yazılardır. geeeeeeeeellll.
K
kikiri10 yıl önce
erkeklerin evlenmek isteme nedenleri
bir süre sonra rahatın göte batmasıyla gerçekleşir.
K
kikiri10 yıl önce
milletin içinde siktiği kızı övünerek anlatan tip
Bu değil de asıl bunu dinleyenler mal. Bu ego tatmini yapıyor aslında normal bir durum. O dinleyenler varya, onlarla evlenecek kızlara, o kızların ailelerine, kendi ailesine, dostuna düşmanına yazık. Her açıdan sığ insandır. Dikkate değer hiç bir ş… devamını gör
K
kikiri10 yıl önce
insanlığa en çok etki eden 5 icat
5- bilgisayar/internet 4- şırınga 3- televizyon 2- radyo 1- akıllı telefonlar. şeklinde sıralamıştır teknoloji uzmanları.
K
kikiri10 yıl önce
türk erkeğinin seks literatüründeki sözleri
(bkz:türk kızlarının seks literatüründeki sözler)i başlığının müzekkeri. Çıkarmadan beş posta (10dk zor dayandı, 5 dakkası içeride bekleme yaptı) 18 cm (aslında 13cm) deep throat yapabiliyon mu? (Ancak küçük dile dokunabilecek ebatlar için büyük h… devamını gör
K
kikiri10 yıl önce
bir kıza alınabilecek en güzel hediye
makyaj temizleme seti.
K
kikiri10 yıl önce
ayak kokusu
genelde erkeklerde bulunan bir "özellik". sorunun ayakkabıdan, çoraptan ya da ayaktan olduğunu savunanlar vadır.
© copyright 2005 - 2026