bugün

entry'ler (95)

rasim ozan kütahyalı

geleceğin en büyük ankara büyükşehir belediye başkan adayı.

barmene her zamankinden deyince sen kimsin demesi

"hani abi geçen gelmiştim beş lira bahşiş bırakmıştım hatta, hani sigara uzatmıştım." şeklinde cevap verilmesi hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

şampiyon beşiktaş diye bağıran kartal

nevizade geceleri söyleyen karıncadan daha enteresan değildir.

28 ekim 2010 gece yarısı içki zammı

bu akşam içeceğim içki'den devletin kasasına daha fazla para girmesinden başka hiç bir şeyi değiştiremiyecek zamdır.

28 ekim 2010 gece yarısı içki zammı

bu gidişle alkolün esrar, eroinden daha pahalı olmasına sebebiyet verecektir. evlerden ırak..

bülent serttaş

seda sayan tarafından "pantolunun yırtıldı mı leeeen" tarzı bir soruya muhatap kalmış türkücü.

28 ekim 2010 beşiktaş mersin idmanyurdu maçı

mersin idman yurdu takımın kazanacağı maç olacaktır.

sözlük yazarlarının kurban bayramı planları

8 gün boyunca içmek son gün ayılmayı beklemek.

gizli orospu

fiilen bir icraati olmasa bile duygusal orospudur.

inci sözlük israil saldırısı

içinden dedeler çıkacak olan hediye paketlerini israilli gençlere kargoyla yollamalarını psikolojik savaş açısından desteklediğim saldırıdır.

türk milletinin aşırı duygusal olması

aşırı duygusal türk kızlarının türk erkeklerini de kendilerine benzetmeleri sonucu olmuştur olsa olsa.

27 gün aralıksız ereksiyonda kalan adam

ülkeler arası penis boyu ortalamasına benzer ilişki süresi ortalaması var mı bilmiyorum ama tek başına dominik cumhuriyetini zirveye taşırmış kendisi. ayrıca güzellik yarışmalarında sık sık duyduğumuz dominik cumhuriyeti kızlarının bunda etkisi varmıdır bilmiyorum.

kadınları mutlu etmenin yolları

yoktur, olsa olsa 15 dakikalığına mutlu etmenin yolları vardır. sürenin sonunda kendini mutsuz edicek illa bişey bulunur.

sevgili olmayı beceremeyen insan

fiilen sevgiliyken bile bunu beceremeyen insandır.

kardemir karabükspor

en az iki sezon sonra bugün bursaspor neyse o olmasını umduğum takımdır.

arda turan'ın barcelona'ya transferi

böyle birşeyin gerçekleşmesi için önce galatasaray' da adam akıllı, istikrarlı 5 maç oynaması gerekir.

not: kombine sahibi galatasaraylıyım

istinye park

cevahir'den iyi kanyon'dan kötü alışveriş merkezi.

sevgilimin ayağını yıkar suyunu içerim

`http://www.haberturk.com/...agini-yikar-suyunu-icerim` görüleceği üzere hatice adlı popçunun sevgililik ve aşkı özetlediği cümle.

devrim salman

gerek naifliği, gerek sesiyle daha sık ekran karşısında görmek istediğimiz kişidir.

facebook ta her yaptığını duyurma merakı

bu merak içinde olan norveçli bilim adamlarının, facebook ta her yaptığını duyurma merakı adlı projeleri sonucu twitteri yarattıkları bilinen bir şehir efsanesidir.
© copyright 2005 - 2026