bugün
- çocuklara verilen farklı isimler5
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- büyü yapan sözlük yazarları11
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- dünyayı kimler yönetiyor6
- enayimiknatisii21
- ölmüş birini özlemek4
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- salça yapan sözlük kızı10
- sarapci koala55
- arkadaşlar bir şey dicem7
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- sözlükte cin var mı6
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- victor osimhen10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- s'i l v'e r m'i s t29
- anın görüntüsü21
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- demleme usulü makarna5
- kendini eleştirebilen insan7
- mucizelere inanıyor musunuz6
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- geceye bir şiir bırak7
- zorunlu eğitim13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- mazotun litresi 90 lira13
- sevgilim var8
- havaların soğumaya başlaması3
entry'ler (292)
kimseyi toplamaya falan çalışan yazar değildir. götünden anlayıp eliyle yazan, bu süreçte beynini kullanmayan insanlara hedef olmuşştur.tek başına yeter. kimseye ihtiyacı da yoktur.
iyi bir insanmış kimseye kötülük yapmamış. öyle diyor. bir de küfür etmezmiş, edebi yönü de çok kuvvetliymiş bu adamın. başkası demiyor yalnız kendi diyor. kullandığı kelimelere bakılıp ne kadar haklı olduğu anlaşılabilir. sikerim, sokarım tipi cümlelerini saymazsak kısmen bir şeye benziyor. başlı başına ironi bu adam. tek kişilik komedi.
kendilerini ve kendi inandıklarını/inanmadıklarını kabul ettirme çabalarıdır. kendilerine yandaş arayıp vicdanlarını rahatlatmak zorundalardır, yazıktır.
köküne kadar sikilme dersi verme yerine düşünme dersi almak daha mantıklıdır diye düşündüren insanlar.
ver diyosanız orası ayrı, itinayla verilir.
ver diyosanız orası ayrı, itinayla verilir.
şakayla karışık söylenmesi durumunda küplere binen ateisttir.
bir cümleden şaheserler yaratan sağ beyin aktiviteleri sonucunda kendi vardıkları sonuç cümleyi karşıdaki kurmuş gibi yapan insanlar.. götünden sikilme korkusunun başka insanlarda da var olduğunu sananlar. kimsenin kimseden korkması kimseye yanaşmak istemesi gibi bir durum olmadığını görmekte zorlanıyorlar. ve göt korkusuyla birbirine yanaşanların kendileri değil başkaları olduğunu sanıyorlar. ne garip memleket arkadaş, herşeyi bir garip de, ateist takılanları daha bir orjinal be.
ayrıca konuyla alakalı olarak bir atasözümüz mevcut sanırım:
(bkz: elin sikini görmeyen kendi sikini piyade tüfeği sanırmış)
ayrıca konuyla alakalı olarak bir atasözümüz mevcut sanırım:
(bkz: elin sikini görmeyen kendi sikini piyade tüfeği sanırmış)
katatonia'nın tarzının dışında sıradan ve basit bir ritme sahip olmasına rağmen çok iyi ifade edilen boşluk hissi uyandıran eser.
uludağ sözlükte bir tartışma hakkında fikir yürütmek için ilk entry den itibaren burada olma zorunluluğu koşan adamların ayağına düşmüş başlıktır. bir müziği eleştirmek için çok iyi bir müzisyen, bir başbakanı eleştirmek için de başbakanlık yapmak şart o zaman. mantığınızdan da başka bir şey beklemek mantıksızlık olurmuş.
bu tartışmaları kimin başlattığı ortadadır. ben de iki ay oldum buraya geleli. ilk geldiğimden beri her gün şaşırarak izliyorum ateist kesimin konuları ele alış biçimini. hep bir hakaret, hep bir aşağılama içerisindeler. sonra kendilerine olan/olmayan değerlerine bir şey söylenince böyle tepkiler veriyorlar. e kardeşim siz haklısınız da aylardır bin tane hakaret amacıyla açtığınız başlıklarda hedef aldıklarınız mı haksız?
eleştiri ile saldırıyı karıştırma konusunda üstlerine olmayan insan tipi.
dinlere saldırmalarını anlamsız bulduğum topluluk. fakat bundan daha anlamsız bir işleri varsa o da sadece islama saldırmaktır. sonra bunlar civa topcukları gibi toplanırlar ateizm hakkında bir şey söylenince. insanlıktan falan bahsederler. renktirler onlar. canlarım benim.
isim olarak masum olan fakat gerçekte acı sonuçlara gebe eylemdir.
(bkz: yurdum ateisti)
(bkz: göt korkusundan göte sığınmak)
(bkz: yurdum ateisti)
(bkz: göt korkusundan göte sığınmak)
ateist olma ihtimali yüksek olan çocuktur. inanmamanın hafifliğinden uçmuş olabilir. çocuk ne anlasın ateizmden diyecek olursanız da, büyümüşlerinin de pek bişeyden anladıkları söylenemez.
yaran bakınızların yaran yazarı.
türkiyenin yüzde 40 ına falan denk düşer bu insanların oranı. çok a nadir değilmiş canım bu tip insanlar. biraz abarttık mı ne. bence biraz abarttık. çok az ama.