bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- aklını yitirmek4
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- matbaanın gecikmesine sebep5
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- 50 tl ile rolling yapmak6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- horoz hayası çorbası5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- slavko vincic15
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- eski nahif sözlük kızları2
- bira cips6
- nervio11
- manifest grubu3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- ispanya20
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- kadim kültürler4
- 2026 dünya kupası25
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- yarın iş olduğu gerçeği3
- devlet bahçeli5
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- gocusuz sözlük4
- tememda kenka nalaka10
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
entry'ler (50)
Normal birşey. Erkek bakım ürünleri de satıldığı için giderim. Özellikle kampanya olduğu zaman kaçırmam. Sevgilim alışveriş yapmak istediği zaman da giderim. Sıkıcı bulurum ama o da bu durumu bildiği için gereksiz oyalanmaz.
yeri ve zamanına uygun kullanıldığında tadından yenmez.
yarım saatten fazladır mobil data kullanılamıyor. ne web sitesine ne de müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor.
edit: tam entryi girdim mobil data düzeldi.
edit: tam entryi girdim mobil data düzeldi.
Gazete. Her derde deva. ister ustunde yemek ye istersen camlari sil. ister tozlanmasin diye biseylerin üstünü ort, ister kırılmasın diye esyalari paketle. Okumaktan baska her isi yapiyoruz hani.
Geçenlerde bi gittim. Öyle abartıldığı gibi bi yer değil. Yok anadolunun venedik'iymis falan. insanlarimiz biraz abartmayi seviyo. Kötü pis bi yer değil bilakis temiz ve güzel yaşanılası bi yer. Belediye guzel çalışıyor. Ama öyle anlatıldığı gibi, zihnimde canlandırdığım gibi bulamadım. Belki de kış olduğu içindir bilemem. He ögrenci kenti mi derseniz bana kalırsa öğrenci kenti istanbuldur.
Geçenlerde bi gittim. Öyle abartıldığı gibi bi yer değil. Yok anadolunun venedik'iymis falan. insanlarimiz biraz abartmayi seviyo. Kötü pis bi yer değil bilakis temiz ve güzel yaşanılası bi yer. Belediye guzel çalışıyor. Ama öyle anlatıldığı gibi, zihnimde canlandırdığım gibi bulamadım. Belki de kış olduğu içindir bilemem. He ögrenci kenti mi derseniz bana kalırsa öğrenci kenti istanbuldur.
Eğer öyleyse bana vaftiz edilmeyenleri denk gelmiştir. Ama kutsal meslek diye birşey yok bana kalırsa. Alt tarafı 45 dkda bir sıcacık sınıfa gelip birşeyler anlatıyorsun. Canın sıkıldıkça bi öğrenci dövüyosun. Oturduğun yerden para kazanıyosun yani. Bi de şikayet ederler şöyle zor böyle zor diye. Çöp toplayan işçiler ne yapsın? Soğuk demeden kar kış demeden çöp kamyonunun arkasında sallana sallana, senin 1 saniye koklamaya tahammül edemediğin o pis kokuyu adam sürekli o kokuyla beraber. Buna benzer daha birçok meslek var. Sen oturduğun yerden maaşım az diye ağlıyosun ama altında 45 50 bin liralik arabayla gidip geliyosun okula. Asgari ücretle geçinmeye çalışan aileler var bu ülkede. Biraz haline şükret.
Zombilere ve onlarla ilgili yapımlara antipatiğim. Neymiş hayatta kalmak için zombileri öldürmek gerekiyomuş. Abi zombi dediğin zaten ölü. Ölü adamı tekrar öldürebilmenin neresi mantıklı? Adam ölünce canlanabiliyosa sen öldürünce yine canlanacak.
Asıl Sorulması gereken o poponun kızın ağzında ne işi var?
Bir erkek olarak ben de beyonce'yi güzel/çekici bulmam. Güzellik arayışım farklı belki de.
Sıkma da yanında yat.
Zorunlu olmadıkça sevişmeyin.
Hayko'nun menajeridir kendileri.
Çipli olanlarla değiştirme işlemi nasıl oluyor biri detaylı anlatabilir mi?
Abi biri için çabaladım. Hem de öyle böyle değil. Olumsuz olunca bıraktım. Birkaç zaman sonra tekrar denk geldi. Tabi liseden kurtulduğum için kendi tarzımı yaratmıştım o sıralar. Bu sefer de o çabaladı ben oralı olmadım. Ne yani görünüşe mi önem veriyosun?
Bakışlar.
iki tavuk döner iki ayran. Burdan pendikteki şen büfe emrah ustaya selamlar olsun.
Yemek yapmayan erkek tembellikten yapmıyodur. Bak elimde malzeme olduktan sonra benim şuan yapamayacağım yemek yok. Övünmek gibi olmasın lezzetli de yaparım. Yemek yapmak zor birşey değil abartmayın bu kadar. Bütün yemeklerin yapılışı aynı zaten. Yağ koy, salça koy, ne pişiriceksen onu koy, su ekle, tuz biber bitti gitti. Kendini idare edicek kadarını öğren yeter. Kimse sana gurme yemekleri yap demiyor.
Görünüşüm itibariyle "aaa sen Allah'a inanıyor musun? Nası yani namaz da mı kılıyosun?" gibi gereksiz sorular. Abi saç sakal uzattık, iki küpe taktık diye inançlarımız olamaz mı. Hayret bişi ya..