entry'ler (50)

sevgilisi için gratise giden erkek

Normal birşey. Erkek bakım ürünleri de satıldığı için giderim. Özellikle kampanya olduğu zaman kaçırmam. Sevgilim alışveriş yapmak istediği zaman da giderim. Sıkıcı bulurum ama o da bu durumu bildiği için gereksiz oyalanmaz.

dişiliğini kullanan kız

yeri ve zamanına uygun kullanıldığında tadından yenmez.

turkcell

yarım saatten fazladır mobil data kullanılamıyor. ne web sitesine ne de müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor.
edit: tam entryi girdim mobil data düzeldi.

türkler uzaya bir eşya göndercek olsa ne olurdu

Gazete. Her derde deva. ister ustunde yemek ye istersen camlari sil. ister tozlanmasin diye biseylerin üstünü ort, ister kırılmasın diye esyalari paketle. Okumaktan baska her isi yapiyoruz hani.

eskişehir

Geçenlerde bi gittim. Öyle abartıldığı gibi bi yer değil. Yok anadolunun venedik'iymis falan. insanlarimiz biraz abartmayi seviyo. Kötü pis bi yer değil bilakis temiz ve güzel yaşanılası bi yer. Belediye guzel çalışıyor. Ama öyle anlatıldığı gibi, zihnimde canlandırdığım gibi bulamadım. Belki de kış olduğu içindir bilemem. He ögrenci kenti mi derseniz bana kalırsa öğrenci kenti istanbuldur.

eskişehir

Geçenlerde bi gittim. Öyle abartıldığı gibi bi yer değil. Yok anadolunun venedik'iymis falan. insanlarimiz biraz abartmayi seviyo. Kötü pis bi yer değil bilakis temiz ve güzel yaşanılası bi yer. Belediye guzel çalışıyor. Ama öyle anlatıldığı gibi, zihnimde canlandırdığım gibi bulamadım. Belki de kış olduğu içindir bilemem. He ögrenci kenti mi derseniz bana kalırsa öğrenci kenti istanbuldur.

öğretmenliğin kutsal meslek olarak algılanması

Eğer öyleyse bana vaftiz edilmeyenleri denk gelmiştir. Ama kutsal meslek diye birşey yok bana kalırsa. Alt tarafı 45 dkda bir sıcacık sınıfa gelip birşeyler anlatıyorsun. Canın sıkıldıkça bi öğrenci dövüyosun. Oturduğun yerden para kazanıyosun yani. Bi de şikayet ederler şöyle zor böyle zor diye. Çöp toplayan işçiler ne yapsın? Soğuk demeden kar kış demeden çöp kamyonunun arkasında sallana sallana, senin 1 saniye koklamaya tahammül edemediğin o pis kokuyu adam sürekli o kokuyla beraber. Buna benzer daha birçok meslek var. Sen oturduğun yerden maaşım az diye ağlıyosun ama altında 45 50 bin liralik arabayla gidip geliyosun okula. Asgari ücretle geçinmeye çalışan aileler var bu ülkede. Biraz haline şükret.

zombi salgını çıksa ve zombiler size saldırmasa

Zombilere ve onlarla ilgili yapımlara antipatiğim. Neymiş hayatta kalmak için zombileri öldürmek gerekiyomuş. Abi zombi dediğin zaten ölü. Ölü adamı tekrar öldürebilmenin neresi mantıklı? Adam ölünce canlanabiliyosa sen öldürünce yine canlanacak.

kız kankanın yanlışlıkla ağzına osurmak

Asıl Sorulması gereken o poponun kızın ağzında ne işi var?

pahalı olduğu isminden belli olan şeyler

(bkz: hayat)

beyonce bence güzel değil diyen türk kızı

Bir erkek olarak ben de beyonce'yi güzel/çekici bulmam. Güzellik arayışım farklı belki de.

kız memesi sıkma teknikleri

Sıkma da yanında yat.

kütahya belediyesin ce sevişirken yapılmayacaklar

Zorunlu olmadıkça sevişmeyin.

ben insan değil miyim klibindeki kadın

Hayko'nun menajeridir kendileri.

ehliyet

Çipli olanlarla değiştirme işlemi nasıl oluyor biri detaylı anlatabilir mi?

hiçbir kız için çabalamayan erkek

Abi biri için çabaladım. Hem de öyle böyle değil. Olumsuz olunca bıraktım. Birkaç zaman sonra tekrar denk geldi. Tabi liseden kurtulduğum için kendi tarzımı yaratmıştım o sıralar. Bu sefer de o çabaladı ben oralı olmadım. Ne yani görünüşe mi önem veriyosun?

annelerimizin en büyük silahı

Bakışlar.

10 tl lik bir hayal kursan o ne olurdu

iki tavuk döner iki ayran. Burdan pendikteki şen büfe emrah ustaya selamlar olsun.

erkek öğrenci evlerindeki sıcak yemek problemi

Yemek yapmayan erkek tembellikten yapmıyodur. Bak elimde malzeme olduktan sonra benim şuan yapamayacağım yemek yok. Övünmek gibi olmasın lezzetli de yaparım. Yemek yapmak zor birşey değil abartmayın bu kadar. Bütün yemeklerin yapılışı aynı zaten. Yağ koy, salça koy, ne pişiriceksen onu koy, su ekle, tuz biber bitti gitti. Kendini idare edicek kadarını öğren yeter. Kimse sana gurme yemekleri yap demiyor.

en nefret edilen soru

Görünüşüm itibariyle "aaa sen Allah'a inanıyor musun? Nası yani namaz da mı kılıyosun?" gibi gereksiz sorular. Abi saç sakal uzattık, iki küpe taktık diye inançlarımız olamaz mı. Hayret bişi ya..
© copyright 2005 - 2026