bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- distopik film önerisi6
- galatasaray12
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- victor osimhen14
- yandım çavuş ayranı3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- aşkım sakso ne demek diye soran kız3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- dursun özbek3
- köprüleri yakmak2
- la taverne des yeux2
- discordçu iki arkadaşa rastlamak2
- sözlükteki galatasaraylılar2
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- ishal olmak5
- uludağ sözlük evreni9
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- ismet gurbuz 20242
- galatahahahahahaha2
- monica bellucci bakışı3
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- iremga32
- bir bela geliyor8
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- velvet15
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- gurbetçi mehdi2
- sebahattin şirin21
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- brokeback dagindan ev almak3
- çorum fk2
- yakışıklı seri katil4
- barış alper yılmaz2
- sözlükte marka olmak11
- yunus akgün2
- davinson sanchez2
- kedi tekmelemek11
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- whatsapp'dan görüntülü arayan yabancı numaralar2
- ömer karakaş3
- villach2
- çorum futbol kulübü2
entry'ler (321)
aman hocam aman. Düşman göçüne, düşman göçüne...
o zamanlar yoktuk ama röportajı kaçırmadık tabi. James: "buraya, bartın'a, Avrupa'nın başkenti olma niteliği taşıyan bartın'a gelmekten çok mutluyuz. burada kasabalardaki çiftçiler bile bizi seviyorlar. Metal bartın'dan dünyaya yayılır. Sadece konum olarak bulmak zor. Amerika'dan bir muzun içinden buraya gelirken biraz zorlandık" demiş.
superpower 2, mount and blade:Warband ve Skyrim
lan hayvan oğlu hayvan paskalya biteli 3 ay oldu yeni mi tatil düşündün diye isyan edilen başlıktır. neyse önümüzdeki yıla artık tatil yada eylül başı hayvan katletme bayramının tatilini kullanabiliriz.
yazılarla alakasız bir şey yazcam ama orta dünya da Elfler ne ırkçı be arkadaş. Gariban cüceleri ez babam ez, ez babam ez. garibanlar ırkçılık görmemek için dağı delip girdiler. Öyle mecnunmuş falan halt etmiş. Yaşasın tam bağımsız cüce kardeşliği.
o zaman şöyle düşün satılmıyor, elde son kalanları bitirmek için bağış karşılığı hediye ediliyor. belki böyle düşünürsen vicdanın rahat eder...
uuuuu!!! liselilere kötü örnek olmayın.
Bursaspor ligden düşerse o gece bursa'da merkezi bir yere gitmemek lazım. Belki Bursasporlu değilim ama Bursa'da kaldığım sürede bursa halkının takımına ne kadar önem verdiğinin farkına vardım. Çok iyi sevinirler ama böyle bir durum karşısında çok ağır terör estirebilecek bi kitle var.
senle aynı takımı tutuyoruz ya bi utandım amk şu an.
(img:#1436254)
Onu bunu bırakında şaka maka başlığın altında kapışıyorlar.
Geçen bir esnaftan duymuştum. "Sivas'tan adam çıksaydı, köpeğiyle ünlü olmazdı."
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
amk zaten s.ktiğim öğlenine kadar yatıyorsunuz. uykunuz sizden fazla oruç tutuyor. kalkıyorsunuz maks. 6 saat aç kalıyorsunuz, onu da nazlanarak yapıyorsunuz. asıl sizin önünüzde yemek yenecek tabi. kaldı ki bu ülkede farklı inançtan insanlar var. onlar oruç tuttuğu zaman kim saygı duyuyor ki size saygı duyulsun. yiyin efendiler yiyin bu çakma dindarların önünde.
Ya Türk milli takımındaki Semih Şentürk kafasıyla yaşamaktır. kafan rahat, ekstra sorumluluk yok... otur öyle maçları izle. nasıl olsa bir ara sahaya girer, maçı kenardan izlemenin vermiş olduğu dinçlikle gol atar ve günün kahramanı olursun. Maçı izleyin bırakın millet yorulsun. Arada karşı takımın açıklarını da yakalayın sonrası için kasmayın bu kadar halledersiniz bir ara.
"gemiye kız almak uğursuzluk getirir" düşüncesine inanan yazar beyanıdır. kaldı ki o kadar erkek bir arada gemi de ne b.k yiyeceğiz. artık yine karadan yürütürüz gemiyi.
sanırım uyumam lazım. başlığı "kaynayan baldız eti görünce" diye okudum.