bugün
- ekşi sözlük referans14
- kod yazarken müzik dinlemek4
- torpil peşinde koşan tip4
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları6
- hamferdi yazarlar3
- yazarların para ödediği yapay zekalar5
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde10
- yeni partinin çerçeve yasa kararı2
- mekke anlaşması16
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu10
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- online 40 yazar ne yapıyor5
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- gizli artılayan yazar3
- en estetik meyveler2
- bir insanın muadilini bulmak5
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- yanlışlıkla gey olmak9
- kaybolan futbolcusu için müge anlı'ya çıkan takım2
- bol bol su içmek2
- wc'ye telefonsuz girmek7
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- en gey özelliğiniz7
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- din ve ahlak3
- günlük tutan erkek19
- nihal atsız2
- kulağın pıtı gibi olması3
- rodrigo mora6
- mükemmeliyetçi insan2
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- hastane randevusu2
- her yerde sümkürebilen insan6
- arda güler5
- sıcak hava vs soğuk hava2
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- sen neye inanıyorsun2
- halkını düşünmeyen lider4
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- gratisin içini merak etmek8
- evde köpek beslemek2
- merhabalarr5
entry'ler (321)
aman hocam aman. Düşman göçüne, düşman göçüne...
o zamanlar yoktuk ama röportajı kaçırmadık tabi. James: "buraya, bartın'a, Avrupa'nın başkenti olma niteliği taşıyan bartın'a gelmekten çok mutluyuz. burada kasabalardaki çiftçiler bile bizi seviyorlar. Metal bartın'dan dünyaya yayılır. Sadece konum olarak bulmak zor. Amerika'dan bir muzun içinden buraya gelirken biraz zorlandık" demiş.
superpower 2, mount and blade:Warband ve Skyrim
lan hayvan oğlu hayvan paskalya biteli 3 ay oldu yeni mi tatil düşündün diye isyan edilen başlıktır. neyse önümüzdeki yıla artık tatil yada eylül başı hayvan katletme bayramının tatilini kullanabiliriz.
yazılarla alakasız bir şey yazcam ama orta dünya da Elfler ne ırkçı be arkadaş. Gariban cüceleri ez babam ez, ez babam ez. garibanlar ırkçılık görmemek için dağı delip girdiler. Öyle mecnunmuş falan halt etmiş. Yaşasın tam bağımsız cüce kardeşliği.
o zaman şöyle düşün satılmıyor, elde son kalanları bitirmek için bağış karşılığı hediye ediliyor. belki böyle düşünürsen vicdanın rahat eder...
uuuuu!!! liselilere kötü örnek olmayın.
Bursaspor ligden düşerse o gece bursa'da merkezi bir yere gitmemek lazım. Belki Bursasporlu değilim ama Bursa'da kaldığım sürede bursa halkının takımına ne kadar önem verdiğinin farkına vardım. Çok iyi sevinirler ama böyle bir durum karşısında çok ağır terör estirebilecek bi kitle var.
senle aynı takımı tutuyoruz ya bi utandım amk şu an.
(img:#1436254)
Onu bunu bırakında şaka maka başlığın altında kapışıyorlar.
Geçen bir esnaftan duymuştum. "Sivas'tan adam çıksaydı, köpeğiyle ünlü olmazdı."
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
amk zaten s.ktiğim öğlenine kadar yatıyorsunuz. uykunuz sizden fazla oruç tutuyor. kalkıyorsunuz maks. 6 saat aç kalıyorsunuz, onu da nazlanarak yapıyorsunuz. asıl sizin önünüzde yemek yenecek tabi. kaldı ki bu ülkede farklı inançtan insanlar var. onlar oruç tuttuğu zaman kim saygı duyuyor ki size saygı duyulsun. yiyin efendiler yiyin bu çakma dindarların önünde.
Ya Türk milli takımındaki Semih Şentürk kafasıyla yaşamaktır. kafan rahat, ekstra sorumluluk yok... otur öyle maçları izle. nasıl olsa bir ara sahaya girer, maçı kenardan izlemenin vermiş olduğu dinçlikle gol atar ve günün kahramanı olursun. Maçı izleyin bırakın millet yorulsun. Arada karşı takımın açıklarını da yakalayın sonrası için kasmayın bu kadar halledersiniz bir ara.
"gemiye kız almak uğursuzluk getirir" düşüncesine inanan yazar beyanıdır. kaldı ki o kadar erkek bir arada gemi de ne b.k yiyeceğiz. artık yine karadan yürütürüz gemiyi.
sanırım uyumam lazım. başlığı "kaynayan baldız eti görünce" diye okudum.