bugün
- osuruktan şiirler22
- porno entelektüelliği4
- sarı torba8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı10
- velvet27
- nasıl birisiniz6
- bebek katili öcalan5
- bir yazarı savunmak7
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- amedspor7
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz5
- alttaki yazara motto ver4
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- çalışmadan para kazanmak5
- hayatın kuralları11
- mutlu ama uzak olsun5
- özlediniz mi beni6
- evliliğin anlamı13
- anın görüntüsü33
- üsteki yazar ne düşünüyor tahmin et4
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- mor semsiyeli yabanci8
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- karı kıza para yedirir misiniz5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- avrupa yakası aslı2
- sözlükte kavga oldu hissi5
- seri gizli artı oy veren melek7
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- kürtsüz türkiye11
- serfoş yuzır3
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- fenerbahçe15
- nasıl zengin olunur3
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- devletin eğitim tekelinin meşruiyeti2
- halife olacağım7
- sözlüğün bozulmamış hali2
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- türklere vize serbestisi4
entry'ler (321)
aman hocam aman. Düşman göçüne, düşman göçüne...
o zamanlar yoktuk ama röportajı kaçırmadık tabi. James: "buraya, bartın'a, Avrupa'nın başkenti olma niteliği taşıyan bartın'a gelmekten çok mutluyuz. burada kasabalardaki çiftçiler bile bizi seviyorlar. Metal bartın'dan dünyaya yayılır. Sadece konum olarak bulmak zor. Amerika'dan bir muzun içinden buraya gelirken biraz zorlandık" demiş.
superpower 2, mount and blade:Warband ve Skyrim
lan hayvan oğlu hayvan paskalya biteli 3 ay oldu yeni mi tatil düşündün diye isyan edilen başlıktır. neyse önümüzdeki yıla artık tatil yada eylül başı hayvan katletme bayramının tatilini kullanabiliriz.
yazılarla alakasız bir şey yazcam ama orta dünya da Elfler ne ırkçı be arkadaş. Gariban cüceleri ez babam ez, ez babam ez. garibanlar ırkçılık görmemek için dağı delip girdiler. Öyle mecnunmuş falan halt etmiş. Yaşasın tam bağımsız cüce kardeşliği.
o zaman şöyle düşün satılmıyor, elde son kalanları bitirmek için bağış karşılığı hediye ediliyor. belki böyle düşünürsen vicdanın rahat eder...
uuuuu!!! liselilere kötü örnek olmayın.
Bursaspor ligden düşerse o gece bursa'da merkezi bir yere gitmemek lazım. Belki Bursasporlu değilim ama Bursa'da kaldığım sürede bursa halkının takımına ne kadar önem verdiğinin farkına vardım. Çok iyi sevinirler ama böyle bir durum karşısında çok ağır terör estirebilecek bi kitle var.
senle aynı takımı tutuyoruz ya bi utandım amk şu an.
(img:#1436254)
Onu bunu bırakında şaka maka başlığın altında kapışıyorlar.
Geçen bir esnaftan duymuştum. "Sivas'tan adam çıksaydı, köpeğiyle ünlü olmazdı."
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
amk zaten s.ktiğim öğlenine kadar yatıyorsunuz. uykunuz sizden fazla oruç tutuyor. kalkıyorsunuz maks. 6 saat aç kalıyorsunuz, onu da nazlanarak yapıyorsunuz. asıl sizin önünüzde yemek yenecek tabi. kaldı ki bu ülkede farklı inançtan insanlar var. onlar oruç tuttuğu zaman kim saygı duyuyor ki size saygı duyulsun. yiyin efendiler yiyin bu çakma dindarların önünde.
Ya Türk milli takımındaki Semih Şentürk kafasıyla yaşamaktır. kafan rahat, ekstra sorumluluk yok... otur öyle maçları izle. nasıl olsa bir ara sahaya girer, maçı kenardan izlemenin vermiş olduğu dinçlikle gol atar ve günün kahramanı olursun. Maçı izleyin bırakın millet yorulsun. Arada karşı takımın açıklarını da yakalayın sonrası için kasmayın bu kadar halledersiniz bir ara.
"gemiye kız almak uğursuzluk getirir" düşüncesine inanan yazar beyanıdır. kaldı ki o kadar erkek bir arada gemi de ne b.k yiyeceğiz. artık yine karadan yürütürüz gemiyi.
sanırım uyumam lazım. başlığı "kaynayan baldız eti görünce" diye okudum.