bugün
- kurtar bizi müsavat16
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması6
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler7
- nervio14
- butlancıların birbirine girmesi5
- devran dönecek8
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız6
- victor osimhen18
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- alevi kızların alev alev yanması11
- tai gay3
- nescafe xpress2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken6
- din silah para2
- garip başlıklar5
- ona bir şey söyle5
- ülke gündemini umursamamak6
- idam cezasının geri gelmesi6
- aslan gibi adam7
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- yeni parti7
- murat 1312
- bugün ne öğrendin2
- meme gerdirme operasyonu8
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- sabah yürüyüşü8
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak3
- shell2
- lan ın ingilizcesi4
- cumartesi pazarı4
- gs yine yanak okşatacak mı2
- ayakkabıları ters giymek4
- bakırköy4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- okan buruk11
- ahmet baran yazgan8
- kemal kılıçdaroğlu4
- baharın uzayıp yazın gelmemesi2
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- dem seçmeni erdoğan'a oy verir mi2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- biranın üstüne rakı içmek6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- karpuzcu libos panda2
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
entry'ler (321)
aman hocam aman. Düşman göçüne, düşman göçüne...
o zamanlar yoktuk ama röportajı kaçırmadık tabi. James: "buraya, bartın'a, Avrupa'nın başkenti olma niteliği taşıyan bartın'a gelmekten çok mutluyuz. burada kasabalardaki çiftçiler bile bizi seviyorlar. Metal bartın'dan dünyaya yayılır. Sadece konum olarak bulmak zor. Amerika'dan bir muzun içinden buraya gelirken biraz zorlandık" demiş.
superpower 2, mount and blade:Warband ve Skyrim
lan hayvan oğlu hayvan paskalya biteli 3 ay oldu yeni mi tatil düşündün diye isyan edilen başlıktır. neyse önümüzdeki yıla artık tatil yada eylül başı hayvan katletme bayramının tatilini kullanabiliriz.
yazılarla alakasız bir şey yazcam ama orta dünya da Elfler ne ırkçı be arkadaş. Gariban cüceleri ez babam ez, ez babam ez. garibanlar ırkçılık görmemek için dağı delip girdiler. Öyle mecnunmuş falan halt etmiş. Yaşasın tam bağımsız cüce kardeşliği.
o zaman şöyle düşün satılmıyor, elde son kalanları bitirmek için bağış karşılığı hediye ediliyor. belki böyle düşünürsen vicdanın rahat eder...
uuuuu!!! liselilere kötü örnek olmayın.
Bursaspor ligden düşerse o gece bursa'da merkezi bir yere gitmemek lazım. Belki Bursasporlu değilim ama Bursa'da kaldığım sürede bursa halkının takımına ne kadar önem verdiğinin farkına vardım. Çok iyi sevinirler ama böyle bir durum karşısında çok ağır terör estirebilecek bi kitle var.
senle aynı takımı tutuyoruz ya bi utandım amk şu an.
(img:#1436254)
Onu bunu bırakında şaka maka başlığın altında kapışıyorlar.
Geçen bir esnaftan duymuştum. "Sivas'tan adam çıksaydı, köpeğiyle ünlü olmazdı."
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
Esnafıma güveniyorum ve oyumu Sivas'tan yana kullanıyorum.
amk zaten s.ktiğim öğlenine kadar yatıyorsunuz. uykunuz sizden fazla oruç tutuyor. kalkıyorsunuz maks. 6 saat aç kalıyorsunuz, onu da nazlanarak yapıyorsunuz. asıl sizin önünüzde yemek yenecek tabi. kaldı ki bu ülkede farklı inançtan insanlar var. onlar oruç tuttuğu zaman kim saygı duyuyor ki size saygı duyulsun. yiyin efendiler yiyin bu çakma dindarların önünde.
Ya Türk milli takımındaki Semih Şentürk kafasıyla yaşamaktır. kafan rahat, ekstra sorumluluk yok... otur öyle maçları izle. nasıl olsa bir ara sahaya girer, maçı kenardan izlemenin vermiş olduğu dinçlikle gol atar ve günün kahramanı olursun. Maçı izleyin bırakın millet yorulsun. Arada karşı takımın açıklarını da yakalayın sonrası için kasmayın bu kadar halledersiniz bir ara.
"gemiye kız almak uğursuzluk getirir" düşüncesine inanan yazar beyanıdır. kaldı ki o kadar erkek bir arada gemi de ne b.k yiyeceğiz. artık yine karadan yürütürüz gemiyi.
sanırım uyumam lazım. başlığı "kaynayan baldız eti görünce" diye okudum.