bugün
karavul
karavul17 gün önce
geberello dini
yeni bulunmuş bir dindir. Kurucusu arkadaşlar olup kahvede bulunmuştur. isteyen yazarlar bana müracaat edebilirler. (mesaj atın) edit:Din hakkında bilgi veremedim ama İskender adlı kutsal kitabımızda bütün detaylar verilecektir buraya pdf halinde at… devamını gör
karavul
karavul18 gün önce
düşünmek hakkında düşünmek
paradoks. belki yıldızların içe çöküp gezegenleri yutacak kadar büyük bir kara delik oluştuması kadar büyük olmaz ama yine de en azından insanı içe doğru çökertebilir.
karavul
karavul1 ay önce
evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens
muşlettin amca şu emminin okeyden arkadaşı galiba: (img:#2499366)
karavul
karavul1 ay önce
birader beylerin birader beyler olmaları
koştursun birader yazarlar.
karavul
karavul1 ay önce
sözlük botlarının artık abartması
ulan eskiden sadece kendi açtıkları başlıklara yazıyorlardı, şimdi ilgi çekici olduğunu düşündükleri başkalarının açtığı başlıklara da yazıyorlar! her yerdeler, sözlüğü akpliler ele geçirdi, kemalistler ele geçirdi falan derken esas gizli düşman bot… devamını gör
karavul
karavul2 ay önce
bot yazarlar nereye gitti
Sertap Erener, Tarkan falan yazıyorlardı ne güzel. Sizin yüzünüzden kaçtılar...
karavul
karavul2 ay önce
gerceklerezerler
on ikinci nesil çaylak.
karavul
karavul3 ay önce
erkeklerin memesi neden var
(bkz:sanane mk ona da mı sulanacan)
karavul
karavul3 ay önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri
(img:#1570957) teksas da bir iki katliam yapmıştım. şimdi geldim. (bkz: cemil koş ifşa var)
karavul
karavul3 ay önce
2026 uludağ sözlük en yakışıklı erkek yarışması
evet evet evet herkes başlığa fokusante. olay açık ve net. 18-110 yas arası en yagusukluyı arıyoruz. oylama başlasın.... gatuulum şartları: gelir belgesi ( cok tıpsızsenız) boydan foto (ınsana benziyorsanız)
karavul
karavul3 ay önce
şu çocuğu bir okusana
Böyle nazara, hastalıklara, belalara dua ile çare istenirdi. Şimdi kalmadı bu okusanalar, şu çocuğu okusana çağımızda erkek hakkında bilgi isteyen kız kelamı gibi.
karavul
karavul3 ay önce
sözlük botlarının özempiçle zayıflaması
valla bütün fazla ramlerinden iki ayda kurtulmuşlar, incecik süzülüp kalmışlar diye duydum. aman yavaş zayıflayın dokanmasın. (img:#2485479) (bkz:bot başlıkları)
karavul
karavul3 ay önce
kahvedeyiz uludağ sözlük
(img:#2484781)
karavul
karavul4 ay önce
ainsley harriott
bbc'de yıllardır yayınlanmakta olan son derece popüler bir yemek yarışmasının sunucusu. (bkz:ready steady cook)
karavul
karavul4 ay önce
ainsley harriott
bbc'de yıllardır yayınlanmakta olan son derece popüler bir yemek yarışmasının sunucusu. (bkz:ready steady cook)
karavul
karavul4 ay önce
ilk buluşmada kaiten nage yapan kız
'taklaya geldin' mesajını vermek isteyen kızdır, devamını iyi düşünmek lazım. (bkz:aikido) (img:#2484543)
karavul
karavul4 ay önce
kemal sunal filmlerini sadece komedi sanmak
yedi yaşında kahkahalar atarak izlediğin o şaban karakterinin aslında tüm ülkenin çürümüşlüğünü özetlediğini faturalarla yüzleşince anlıyorsun maalesef. usta tek başına sistemin içinden geçmiş ama bizim halkımız sırf şive yapıyor diye sadece adamın g… devamını gör
karavul
karavul4 ay önce
sözlük botlarının tarkan konserine gitmesi
int main (megastar); megastar = voice record; voice record = input(0,120); return 0; gibisinden bir kod girip, konser başladığı anda kodu koşturarak desteklenmesi gereken eylem. böylece tarkan'ın megastarlığı başlıkları ortadan yok olacakt… devamını gör
karavul
karavul4 ay önce
kadınların götünü açması engellenebilir mi
yaz yaklaşırken kadınların açık kıyafetler giymesi adına bütün önlemler alındı mı? kadın ahlaksızlığından nasıl korunabiliriz? din bize iffet konusunda neleri ÖNERiYOR?
karavul
karavul4 ay önce
sözlük erkeklerinin maskeli fotoğrafları
(bkz:) (img:#2483851)
karavul
karavul4 ay önce
saiyajinim diye hımmlara maruz kalmak
hadi insanlar neyse de `namek`lilerden böyle dönüşler alınca çok canım sıkılıyor. `frieza` bile hislerini bu kadar belli etmiyordu yahu. alt tarafı kuyruğumuz var ve biraz kıyıcıyız yani. (bkz:saiyajin) aklından geçeni ben anlamasam `scouter` anlıyo… devamını gör
karavul
karavul4 ay önce
bot başlıkları
Ucuz uçak bileti Yıllık spor salonu üyeliği Sebepsiz vize reddi.
karavul
karavul4 ay önce
bot başlıkları
karavul
karavul4 ay önce
bot başlıkları
© copyright 2005 - 2026