bugün
- ekşi sözlük12
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- zeki olmanın avantajları4
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- kavga yok mu ya5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- twin peaks3
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- giysi fiyatlarının uçması12
- beni neden sevmedin3
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- vedat muriqi6
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- aleksey batrakov14
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- ben geldim kerkenezler19
- geceye bir şarkı bırak11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- barış alper yılmaz3
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- anne pizzası10
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- yenilgisiz tek şampiyon5
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- karpuzcu libos panda3
- dinci ve müslüman kavramları8
- arkadaşlar hoşçakalın3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- fenerbahçe17
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- şoförün yan koltuğu4
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- ismail kartal'ın kovulması3
- putin türkmüş11
- zorunlu eğitim12
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- yar deyince kalem elden neden düşer3
entry'ler (83)
izmir'li bir müzisyen. Hatta albüm bile yapmış. Ben sevdim doğrusu. Ne yalan söyleyeyim, uzun zamandır böyle farklı ve kendisi olan şarkılar dinlememiştim.
http://www.myspace.com/erincband
http://www.myspace.com/erincband
bu aralar moda olmaya aday, enteresan bir sosyallesme sitesi.
http://www.hayhuy.com
http://www.hayhuy.com
Giyim zevkini tartisamayacagimis kisi. cunku zevkler ve renkli elbiseler tartisilmaz.
delinin onde kosanidir. sabaha karsi carsida ip atlar, caydanlıkla felsefe tartisir. zarari yoktur.
takdir edilesi insandir. hem cevrecidir hem de bisikletden iyi anlar.
bir hayal, bir sarki ve bir umut degildir. aksine bu hayatin ta kendisidir. bu sistemdir. kapitalizimdir. para kaosdan, kaos paradan beslenir. ozgurluge izin vermeyendir.
bazi kisilerce, insan dogasina en uygun sistem oldugu dusunulse de, aksine insanin tamamen kendine yabancılastigi buyuk bir kaos ortamidir. kapitalizmde demokrasi ise tamamen gostermeliktir. cunku insanlar bu sistemde, basin ve medya yoluyla surekli olarak uyutulurlar. renkli ve eglenceli bir havasi vardir ama paran yoksa olursun.
'bu durumda dunya baya kuculmus yahu' dedirten durum. afedersiniz bit kadar olmus.
bi kere icince, artik bi kere icmis olucak olan kisi.
yaratik.
oss'de, matematikden 45 net yapip sonra 'cilginim ben' diye bagirmakla aynı durumdur.
asansorculere, her daim imrenen insandir. onlari kiskanir ve geceleri 'lanet olsun, hayır lanet olsun' diyerek uykuya dalar.
suphanedir, hiyardir...
+ seni cennetten kovuyoruz!
+ abi tazminat falan?
+ sitir la ne tazminati.
+ abi tazminat falan?
+ sitir la ne tazminati.
ne olacagini asla tahmin edemeyecegimiz, nerden nasil bir soru gelir, sorunun sonu gelir mi diye icten ice icimizi yedigimiz bitmek tukenmek bilmeyen o ani bize yasatan kisidir. Bazi durumlarda ise, emmi derhal uyur fakat huzur dolu yolculugumuz kucuk gaz kacaklariyla tehdit altina girebilir. (olumcul emmi-2 sinemalarda... nefesiniz kesilecek)
bir heyecanla entry sini girerken iyice kendinden gecip uzun uzun yazan, yazarken soluklanmayan, basliktaki konuyu giderek takmayan, takmayarak fena yayan yazarlara ithaf edilen cumle.
cin mallarini, gene tekrar tekrar saygiyla anmamizi saglayan yuce kelime.
dandik kelimesinin evrim geçirmiş halidir. esasen, ayni anlama gelse de, denizde kum bizde anlam diyen bazi sahislarca yeri geldiginde kullanilmaktadir.
entry sini girerken, kendisine girdigimizi inkar edemeyecegimiz site. (bu aralar kapali, moralim cok bozuk yalniz kalmaya ihtiyacim var.)
evka serisinde altinci sirada yer alan, baslarda ahir gibi olan sonrasinda adeta kucuk bir paris olan guzide bir mekan. ciglinin hemen ustunde, evka-5 in sol tarafinda kalmaktadir. insan uzerindeyken daha iyi biliyo yerini hakket.