bugün
- futbol13
- italya7
- fc internazionale milano6
- ac milan5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cansever9
- yazarların uyuyamama sebebi2
- 8 ağustos 2026 juventus inter milan maçı2
- düşün ki o bunu okuyor4
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- gocu'nun solak olması4
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- victor osimhen2
- yorgun mermi19
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- domdomusa3
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- dünyanın tersine dönmesi5
- galatasaray11
- çirkef galatasaray2
- etek giyen erkek10
- kupa kızı ve sinek valesi2
- tavuk sevmemek5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- dinozor döner3
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- g o k u2
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- favori diziniz2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- para5
- sürekli dizi6
- sol elle osbir çekmek2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- hangi manifest kızısın4
- yeni zelanda ya gitmek5
- gıyasettin nerede sorusu3
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- devalüasyon yakın mı9
- superman ile venom birleşse3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- günlük tutan erkek9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- fairuz3
entry'ler (83)
izmir'li bir müzisyen. Hatta albüm bile yapmış. Ben sevdim doğrusu. Ne yalan söyleyeyim, uzun zamandır böyle farklı ve kendisi olan şarkılar dinlememiştim.
http://www.myspace.com/erincband
http://www.myspace.com/erincband
bu aralar moda olmaya aday, enteresan bir sosyallesme sitesi.
http://www.hayhuy.com
http://www.hayhuy.com
Giyim zevkini tartisamayacagimis kisi. cunku zevkler ve renkli elbiseler tartisilmaz.
delinin onde kosanidir. sabaha karsi carsida ip atlar, caydanlıkla felsefe tartisir. zarari yoktur.
takdir edilesi insandir. hem cevrecidir hem de bisikletden iyi anlar.
bir hayal, bir sarki ve bir umut degildir. aksine bu hayatin ta kendisidir. bu sistemdir. kapitalizimdir. para kaosdan, kaos paradan beslenir. ozgurluge izin vermeyendir.
bazi kisilerce, insan dogasina en uygun sistem oldugu dusunulse de, aksine insanin tamamen kendine yabancılastigi buyuk bir kaos ortamidir. kapitalizmde demokrasi ise tamamen gostermeliktir. cunku insanlar bu sistemde, basin ve medya yoluyla surekli olarak uyutulurlar. renkli ve eglenceli bir havasi vardir ama paran yoksa olursun.
'bu durumda dunya baya kuculmus yahu' dedirten durum. afedersiniz bit kadar olmus.
bi kere icince, artik bi kere icmis olucak olan kisi.
yaratik.
oss'de, matematikden 45 net yapip sonra 'cilginim ben' diye bagirmakla aynı durumdur.
asansorculere, her daim imrenen insandir. onlari kiskanir ve geceleri 'lanet olsun, hayır lanet olsun' diyerek uykuya dalar.
suphanedir, hiyardir...
+ seni cennetten kovuyoruz!
+ abi tazminat falan?
+ sitir la ne tazminati.
+ abi tazminat falan?
+ sitir la ne tazminati.
ne olacagini asla tahmin edemeyecegimiz, nerden nasil bir soru gelir, sorunun sonu gelir mi diye icten ice icimizi yedigimiz bitmek tukenmek bilmeyen o ani bize yasatan kisidir. Bazi durumlarda ise, emmi derhal uyur fakat huzur dolu yolculugumuz kucuk gaz kacaklariyla tehdit altina girebilir. (olumcul emmi-2 sinemalarda... nefesiniz kesilecek)
bir heyecanla entry sini girerken iyice kendinden gecip uzun uzun yazan, yazarken soluklanmayan, basliktaki konuyu giderek takmayan, takmayarak fena yayan yazarlara ithaf edilen cumle.
cin mallarini, gene tekrar tekrar saygiyla anmamizi saglayan yuce kelime.
dandik kelimesinin evrim geçirmiş halidir. esasen, ayni anlama gelse de, denizde kum bizde anlam diyen bazi sahislarca yeri geldiginde kullanilmaktadir.
entry sini girerken, kendisine girdigimizi inkar edemeyecegimiz site. (bu aralar kapali, moralim cok bozuk yalniz kalmaya ihtiyacim var.)
evka serisinde altinci sirada yer alan, baslarda ahir gibi olan sonrasinda adeta kucuk bir paris olan guzide bir mekan. ciglinin hemen ustunde, evka-5 in sol tarafinda kalmaktadir. insan uzerindeyken daha iyi biliyo yerini hakket.