bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- bik bik kaç yaşında8
- uludağ sözlük bir ailedir10
- bir ilişkiyi kim yönetir8
- bir kadını yaşıyla vurmak4
- zaman kavramı olmayan insan6
- 20266
- cehennemde şeytan sikmek3
- eklenmesi gereken dersler2
- sütlaç gibi karı2
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir5
- gey biraderlerin birbirlerine hallenmesi4
- deniz göktaş34
- bütün biraderlere hükmeden birader8
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- gece uyurken ayı saldırısına uğrayan adam2
- ahtapot yemek2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi3
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- nez'in memeleri4
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- bik bik abla vs vurduranlar12
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- sözlüğün mal dolması9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği29
- kemal kılıçdaroğlu19
- velvet31
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı6
- gaylık utanılacak bir şey midir2
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- diamond bosphorus13
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- özgürlük ile sorumluluk arasındaki ince çizgi2
- ona bir şey söyle10
- erecto birader bay bey birader birader bey2
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- erectoton7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- gizli artı vermek7
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8

Arsenal'in gelecek vaadeden Hollanda'lı yıldızı.Aniden hızlanmasıyla ceza sahası civarında çok tehlike yaratır.

eşek sevmeyi atasporu haline getirip yaşam biçimlerine düşey uygulayan insanların yakalandığı hastalıktır.
(img:#637532)
sonra öşex dile gelse yalancılıkla suçlarlar.
(img:#815888)
üstüne bir de teşhir videosu ile orgazm öncesi sigara yakmayı mat… devamını gör

eşek sevmeyi atasporu haline getirip yaşam biçimlerine düşey uygulayan insanların yakalandığı hastalıktır.
(img:#637532)
sonra öşex dile gelse yalancılıkla suçlarlar.
(img:#815888)
üstüne bir de teşhir videosu ile orgazm öncesi sigara yakmayı mat… devamını gör

bir de altına "blonde, bikini, summer, hot, pool" hashtag'lerini koymuşsa bildiğin aranan kızdır.
bir tane de koyulmuyor genellikle. o bikiniyle önden, arkadan, yandan, yukardan çekilmiş 5-6 tane fotoğraf konuyor.
hakkında hayırlısını dilediğim kız… devamını gör

bir de altına "blonde, bikini, summer, hot, pool" hashtag'lerini koymuşsa bildiğin aranan kızdır.
bir tane de koyulmuyor genellikle. o bikiniyle önden, arkadan, yandan, yukardan çekilmiş 5-6 tane fotoğraf konuyor.
hakkında hayırlısını dilediğim kız… devamını gör

(img:#805300)
sayfayı üçe bölerek alınan not sistemi. soldaki 6cm yere özet ve önemli noktalar aşağıya diğer konular yazılabilir.
yorum üzeine edit:
(bkz:stenografi)
(bkz:teeline)

Günebakan dizisinde bir Oyuncu. (img:#799575)
(img:#799574)
Aşırı derecede `dillion Harper`e benziyor.
(img:#799573)

Çalışma gücüne sahip kişilerin iş aramalarına rağmen iş bulamamaları durumudur. Bu tip işsizlik "gayri iradi işsizlik" olarakta adlandırılır. İşsizlik, yapısal işsizlik, mevsimsel işsizlik, konjonktürel işsizlik ve teknolojik işsizlik olarak çeşitlid… devamını gör

`öyle bir geçer zaman ki` dizisinde mete'nin yeni aşkı jale'yi canlandıracak olan oyuncu. inci hoca'nın yerini doldurabilecek mi bilinmez, bekleyip göreceğiz.

`öyle bir geçer zaman ki` dizisinde mete'nin yeni aşkı jale'yi canlandıracak olan oyuncu. inci hoca'nın yerini doldurabilecek mi bilinmez, bekleyip göreceğiz.

özellikle karadeniz bölgesinde tüketilen yaprakları ıspanakdan daha büyükçe olan lahanagillerden bir bitki. vücuttaki iyotu emmesi nedeni ile guatr 'a neden olur ayrıca.
yapılan yemekler için;
(bkz:kara lahana dolması)
(bkz:lahana çorbası)

9gag'da gezerken gördüğüm ve ilk 4'ü dikkatimi çeken en kısa sürede deneyeceğim trollemelerdir.
*3 tane mi "l" ile mi yazılacaktı tam emin değilim ama diğer versiyon: trolllemeri tuhaf görünüyor yani.
(img:#727944)

kendi kendininin fotoğrafını çekmek demektir.
istersen kendini kıyafetlerinle çekersin, dudaklarını ördek gibi büzüştürüp çekersin, çıplak çekersin, ki amerika'da kendini çıplak şekilde çekip bunu kız ya da erkek arkadaşına göndermek çok yaygın. bir… devamını gör

aslında osmanlı devleti (ya da imparatorluğu) istanbulun fethinden sonra bariz bir şekilde bizans geleneğini kendine uyarlayarak yeni roma olmuştur. romanın hukukunu, sivil yönetimdeki ustalığını türk cihangirliği ve islam ülküsüyle birleştirerek cih… devamını gör