bugün
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez7
- hangi sözlük kızısın7
- erkekler neden evlenmek ister9
- mazotun yarım litresi 50 tl16
- para yok huzur var4
- ateist5
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- kürdü sevin21
- hangi winx kızısın4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya10
- boğazını tutamayanların sır da tutamaması3
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek3
- hukukun üstünlüğü ve türkiye2
- güne almanca bir cümle bırak11
- arabesk sefilliğe övgüdür ve teslimiyettir3
- boyun tutulması4
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı4
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı16
- kölelik yevmiyesi2
- mazot 100 tl oyunuzu hırsızlara verin2
- akın gürlek2
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- vermio6
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- hava muhalefeti6
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- yazarların öğle yemekleri3
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- tulumba tatlısı5
- çözüm süreci2
- gecenin korkunç yaratıkları7
- çakmak hırsızlığı2
- iblis'in sesini duymak14
- grup yorum uğurlama3
- vermio vs nervio3
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- çocukken en sevilen çizgi film2
- mazotun litresi 101 lira35
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- kanadalı ünlüler10
- 28 bine çalışmak9
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- ezik erkek psikolojisi2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- beni kaybettin diyen erkek14
- amerika5
kaygısızlar'daki kül tigin karakteriyle gönüllere taht kurmuş boşluğu ziyadesiyle hissedilen abimiz.
seksenler adlı trt dizisiyle yeniden ekranlara dönecek, meşhur kültigin.
kaygısızlarda neredeyse zirveye çıkan komedi ve oyunculuk yeteneğini, din ağırlıklı kanallarda abuk subuk programlar yaparak harcamıştır ne yazık ki. kültigin hala kalplerdedir, o ayrı.
epey zamandır ortalarda gözükmeyen, seksenler dizisiyle yeniden aramıza döneceği için sevindirik olunan hoşsohbet insan.
tek kaşını kaldırarak yaptığı bakışın bile insanı gülümseten bir yanı var, şeytan tüyü diye bir şey varsa bu adamda bolca mevcut.
ailecek severek izleriz efendim..
ailecek severek izleriz efendim..
seksenler dizisiyle kaygısızlar, baskül ailesi dizilerinden sonra yeni bir fenomen karakter oluşturup oluşturmayacağını akşam göreceğimiz yetenekli abi.
sonunda sonunda sonunda..
tanım : yıllardır bir komedi dizisi ile tekrardan bu sektöre dönüş yapmasını beklediğim süper oyuncu.
bu dizisi başarılı olur mu bilmem ama şoray uzun'un geri dönüşü dikkate alınması gereken bir unsur kesinlikle.
arkadaşım biz seni kültigin yada güven pazarlama adi komandit ltd. şti. olarak sevdik bağrımıza bastık. ne oluyor öyle kadın programı yapma fikri. nerden çıktı yol hikayeleri, bu ülke tayfun taliboğluları yada müge anlıları boşuna mı yetiştirdi. bırak onlar yapsınlar o programları sen neden potansiyelini orda kullanıyorsun ki. televizyon sektöründe iki tane sağlam karekteri canlandırdın ikisinde bir dönem insanı için efsaneleşmeyi başarabilmiş karekterler. nerden baksan canlandırdığın karekterlerle bir ilker aksum kadar özdeşleşe biliyorsun sen bu işi iyi yapıyorsun ne gerek var başka yerlere gitmeye. yıllar geçsede bak geri dönebiliyormuşsun.
neyse ben çok duygulandım ama bilesin ki beklenti yüksek.
tanım : yıllardır bir komedi dizisi ile tekrardan bu sektöre dönüş yapmasını beklediğim süper oyuncu.
bu dizisi başarılı olur mu bilmem ama şoray uzun'un geri dönüşü dikkate alınması gereken bir unsur kesinlikle.
arkadaşım biz seni kültigin yada güven pazarlama adi komandit ltd. şti. olarak sevdik bağrımıza bastık. ne oluyor öyle kadın programı yapma fikri. nerden çıktı yol hikayeleri, bu ülke tayfun taliboğluları yada müge anlıları boşuna mı yetiştirdi. bırak onlar yapsınlar o programları sen neden potansiyelini orda kullanıyorsun ki. televizyon sektöründe iki tane sağlam karekteri canlandırdın ikisinde bir dönem insanı için efsaneleşmeyi başarabilmiş karekterler. nerden baksan canlandırdığın karekterlerle bir ilker aksum kadar özdeşleşe biliyorsun sen bu işi iyi yapıyorsun ne gerek var başka yerlere gitmeye. yıllar geçsede bak geri dönebiliyormuşsun.
neyse ben çok duygulandım ama bilesin ki beklenti yüksek.
kaygısızlar dizisinin bıçkın abisi iken şimdilerde yeni oynadığı dizi ile orta yaşına geldiğini gördüğümüz sempatik oyuncu.
ayrıca zamanının güzel dizilerinde oynadıktan sonra kanal 7 ile yoluna devam etmesiyle kendisine yazık etmiştir.
ayrıca zamanının güzel dizilerinde oynadıktan sonra kanal 7 ile yoluna devam etmesiyle kendisine yazık etmiştir.
hala yaşıyor mu o adam, baya amca felan oldu diye düşündüren arkadaş.
yeniden gördüğüme sevindiğim başarılı oyuncudur kendisi.
kendisi bulgaristan göçmeniymiş.
kaygısızlar'da oynadığı kültigin karakteri ile unutulmazlar arasına girmiş olan oyuncu. daha sonra kanal7'de yaptığı "şoray uzun yolda" programıyla anadolu'yu karış karış gezmiştir. ekranlardan epeyce uzak kaldıktan sonra trt1'in yeni dizisi "seksenler" ile yeniden izleyici ile buluşmuştur.
çok yetenekli, sempatik bir oyuncu. trt'de ilk bölümü yayınlanan seksenler dizisinde döktürmüş resmen.
kaygısızlar dizisinde oynamış, bir zamanların şoray uzun yolda programının sunusu, şimdilerde seksenler dizisinde oynayan güzel insan. sevilir sayılır.
almancası gayet iyi olan oyuncu.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=2SlEJtkApis#!
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=2SlEJtkApis#!
"adam duayen beyler." diye yorum yapabileceğimiz insan kişisi. bir insan, bu kadar mı bıkmaz bir insanı izlemekten. basküldür, efendime söyleyeyim kaygısızlardır (hele bir de "puuaaaahhh" deyişi vardır ki...), kendi programıdır... müthiştir yani. kralsın şoray, adamsın.
kültigin ile aldığı artıyı islamcı olmasıyla götüren oyuncu.
seksenleri izlememde etkin rol oynayan oyunculardan birisidir.
Kaygusuzlar dizisinde hostese yazdığı mektubun şiddetle okunmasını tavsiye ettiğim güzel insandır.
makara adam.
seksenler dizisinde oynamaktadır bu aralar.
güldürür.
http://www.youtube.com/wa...dskkae7jrwoqsxwgyq9nwohdl
seksenler dizisinde oynamaktadır bu aralar.
güldürür.
http://www.youtube.com/wa...dskkae7jrwoqsxwgyq9nwohdl
dönüşü muhteşem oldu.
"iyi ki döndün" dedirten güzel adam. televizyonlara yılışık insanların doluşu, bunun gibi usta isimlerin kenara çekilmesinden kaynaklanıyor. daha çok görelim şoray uzun'u...
bir röportajı : http://zaman.com.tr/haber...zleyeyim&haberSayfa=0
bir röportajı : http://zaman.com.tr/haber...zleyeyim&haberSayfa=0
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar