bugün
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan7
- ak partililerin apoya villa yaptırması35
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- dantelli sütyen takan erkek12
- peynir helvası4
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- sözlükte ki gay başlıkları5
- etli biber dolması3
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- ölümsüzlük var2
- uludağ sözlük ün bugları3
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak2
- türk açılımı5
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- kekini yerim senin diyen erkek3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- neme lazım diyen erkek6
- erkekle kadının arkadaş olması5
- festivalde iskender kapışan sözlük erkeği2
- dindarların çoğunun fakir olması7
- yesene beni diyen kız9
- sütyen kelimesindeki süt3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- ölümden korkuyor musunuz17
- renault toros4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- yıkadığın perdeleri takmak istiyorum2
- topkapı sarayı2
- 19 eylül 20263
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- müstehcenlik soruşturmaları3
- taşacak bu deniz dizisi3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- kıyıcı yazarlar2
- palamut7
- intihar düşüncesi7
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- diyarbakır2
- ölüm korkusundan ölmek3
entry'ler (8)
tek kaşını kaldırarak yaptığı bakışın bile insanı gülümseten bir yanı var, şeytan tüyü diye bir şey varsa bu adamda bolca mevcut.
ailecek severek izleriz efendim..
ailecek severek izleriz efendim..
kitap okurken şarkı dinleniyor muydu?
olm daha önce niye söylemediniz ya..
olm daha önce niye söylemediniz ya..
çocuğu olunca okulun en daşşaklı veledi olacağını kestirmek zor değil..
(bkz: adamın babası cem yılmaz abi biz napalım)
(bkz: adamın babası cem yılmaz abi biz napalım)
hemen her sözlükte isyan edilmeye başlanmış gerçektir..
o yakarışlar hala kulaklarımda..
''varsa öyle sevişmeli ortamınız bizi de soksanıza abi, ben neden sevişemiyorum yaa''
hey gidi....
o yakarışlar hala kulaklarımda..
''varsa öyle sevişmeli ortamınız bizi de soksanıza abi, ben neden sevişemiyorum yaa''
hey gidi....
bunu bunu alın dışarı..
oğlum, evladım yapmayın böyle şeyler..
oğlum, evladım yapmayın böyle şeyler..
an itibariyle pis yedili ekibinden açıklama gelmiştir:
sevgili pis yedili ve leyla ile mecnun izleyicileri;
dizimizin 12. bölümünde sahilde geçen sahnenin senaryo üzerinde leyla ile mecnun'a herhangi bir göndermesi mevcut değildir. leyla ile mecnun dizisinin büyük... bir hayranı olarak sahnenin de sahilde geçmesinden dolayı, diziye olan sevgim ve sempatimden aklımca bir jest yapmak istedim, yönetmenimize danıştım ve kendisi de dizinin büyük bir hayranı olduğu için benim isteğimi kabul etti. sosyal medyada lanse edildiği gibi gani müjde'nin konuyla yakından uzaktan alakası yoktur. leyla ile mecnun gibi absürd komedi dizisi dalında bu kadar başarılı bir işi aşağılamak amacıyla bir gönderme söz konusu bile olamaz. bu olay beni çok ama çok üzdüğü için bu açıklamayı yapma gereği duydum. eğer leyla ile mecnun dizisi seyircileri üzüp gücendirdiysek çok ama çok özür dilerim. gerek burak aksak gerek onur ünlü ve kendisine hayran olduğum serkan kesin'den özrümü kabul etmelerini dilerim.
tüm samimiyetimle
uraz kaygilaroğlu
sevgili pis yedili ve leyla ile mecnun izleyicileri;
dizimizin 12. bölümünde sahilde geçen sahnenin senaryo üzerinde leyla ile mecnun'a herhangi bir göndermesi mevcut değildir. leyla ile mecnun dizisinin büyük... bir hayranı olarak sahnenin de sahilde geçmesinden dolayı, diziye olan sevgim ve sempatimden aklımca bir jest yapmak istedim, yönetmenimize danıştım ve kendisi de dizinin büyük bir hayranı olduğu için benim isteğimi kabul etti. sosyal medyada lanse edildiği gibi gani müjde'nin konuyla yakından uzaktan alakası yoktur. leyla ile mecnun gibi absürd komedi dizisi dalında bu kadar başarılı bir işi aşağılamak amacıyla bir gönderme söz konusu bile olamaz. bu olay beni çok ama çok üzdüğü için bu açıklamayı yapma gereği duydum. eğer leyla ile mecnun dizisi seyircileri üzüp gücendirdiysek çok ama çok özür dilerim. gerek burak aksak gerek onur ünlü ve kendisine hayran olduğum serkan kesin'den özrümü kabul etmelerini dilerim.
tüm samimiyetimle
uraz kaygilaroğlu
ilk defa bu sözlükte rastladığım ve beni çok büyük bir şaşkınlığa gark eden ''kaliteden yoksun dizi'' gibi bir entry girilmesine sebep olmuş dizi.
bu entry'i giren yazarın ne izlediğini düşünüyorum ve rahatlıyorum.. rahatlıyorum..
(bkz: akasya durağı)
(bkz: deniz yıldızı)
bu entry'i giren yazarın ne izlediğini düşünüyorum ve rahatlıyorum.. rahatlıyorum..
(bkz: akasya durağı)
(bkz: deniz yıldızı)
Beni en çok etkileyen bölümü:
Nijerya'dan kaçan kız anlatır;
''Macera nedir? Bu, maceraya nerede başladığınıza bağlıdır. Sizin ülkenizdeki küçük kızlar, çamaşır makinesi ile buzdolabının arasındaki boşluğa gizlenip, etraflarının yeşil yılanlar ve maymunlarla sarılı olduğu bir ormanda olduklarını hayal ederler. Ben ve ablam, yeşil yılanlar ve maymunlarla dolu ormanda bir boşluğa gizlenip, çamaşır makinemiz ve buzdolabımız olduğunu hayal ederdik.''
Şehir hayatının hazırcılığı içerisinde kaybolan insanlara, uzak diyarlarda hiç de alışık olmadıkları sıkıntıların yaşandığını gösteren severek okuduğum bir kitap. Tavsiye edilir...
Nijerya'dan kaçan kız anlatır;
''Macera nedir? Bu, maceraya nerede başladığınıza bağlıdır. Sizin ülkenizdeki küçük kızlar, çamaşır makinesi ile buzdolabının arasındaki boşluğa gizlenip, etraflarının yeşil yılanlar ve maymunlarla sarılı olduğu bir ormanda olduklarını hayal ederler. Ben ve ablam, yeşil yılanlar ve maymunlarla dolu ormanda bir boşluğa gizlenip, çamaşır makinemiz ve buzdolabımız olduğunu hayal ederdik.''
Şehir hayatının hazırcılığı içerisinde kaybolan insanlara, uzak diyarlarda hiç de alışık olmadıkları sıkıntıların yaşandığını gösteren severek okuduğum bir kitap. Tavsiye edilir...