bugün

ücretsiz avea servisi. avea hattınızdan aradığınız avea numarasına ulaşılamıyorsa, aradığınız kişi telefonu açtığı anda avea size bir metin mesajı ile aradığınız numaraya şu anda ulaşılabiliyor mesajı gönderiyor. arayanıbil servisi kadar anlamlı bir servis. servisin eksi bir yönü ise diğer operatörleri aradığınızda servisin hizmet vermemesi.

düzeltme: artık ücretli avea servisi olmuştur.
yenilenmiş servis. efendim gün geçmiyor ki bir operatör bizi enayi yerine koymasın. ben bu avea'nın şimdi ara ve arayanı bil servislerini kullanmıyordum. şimdi bunlar servisi yenilemişler ve hoooop otomatik olarak kullanıma açmışlar. bir kaç gündür mesajlar geliyordu aldırmadım. az önce avea'dan gelen mesaj ise şöyle: "şimdi ara yenilendi artık arayanı bil ile beraber tek servis üstelik 22 kasıma kadar ücretsiz" ah canım sağol. şimdi sen durduk yere neden benim isteğimle iptal ettiğim bir servisi tekrar açıyorsun ki? ben bu mesajı görmeseydim bana 22 kasımdan sonra geçirmeye başlayacaktın de mi? alemin akıllısı sizsiniz valla ya. gerçekten sizin kadar kafamız çalışmıyor, malız biz düdükleyin. ben buradan avea'ya sesleniyorum. akıllı ol! avea sözlüğü okuyor mudur acaba?*
Gsm şirketlerinin hizmetidir.

Arkadaş bu çok pis bir uygulamadır, bir nevi gammaz amk.

Hususi kimse ulaşmasın diye telefonunuzu kapatırsınız.

Telefonunuzu açtığınızda hooop karşı tarafa mesaj gider;

" arayıp ulaşamadığınız xxx numaraya şu anda ulaşabilirsiniz"

Lan bi sor o xxx numara ulaşılmak istiyor mu?
Ozel hayata mudahale u suru dan almanya da bu uygulamayi veren orange operatorune dava acmis ve 250 bin euro tazminat kazanmis bild de okumustum gecen yillarda. Bulursam link veririm. Tabi turk hukuk sisteminin telefon kullanmasaydin arkadasim diyecegi bariz. .
© copyright 2005 - 2026