bugün
- osuruktan şiirler89
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- 22 ağustos 20262
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- pazartesi işe gidecek olmak4
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- g i l d e d l i l y28
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- victor osimhen20
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- diamond bosphorus8
- nah sana oy17
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci16
- velvet48
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- yeni parti de bölünebilir10
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- güzel kızların mutsuz olması5
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- ankara6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- almancıları sevmemek11
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- kliniğe gittim klinikten geldim10
entry'ler (786)
bir yazar sözlüğü bıraktığı zaman zall'ın aklından geçmesi muhtemel düşünce.
önce ttnet'e karşı eylem çağrısında bulunup hemen ardından sözlüğe ttnet reklamı alarak tüm yazarlara koyun muamelesi yapan, aradan geçen zaman içerisinde herhangi bir şekilde yazarları insan yerine koyup bir açıklama yapma zahmetine girmeyen zall'a karşı naçizane bir tepkidir bu.
zall'ın hiç umurunda olmayacak o ayrı, kimsenin de umurunda olmayacak o da ayrı.
ancak amaç zaten kimsenin umurunda olmak değil. bu nedenle "gideceksen git la ne artistlik yapıyon" diyecekler hiç demesin.
"adam ister reklam alır ister reklam verir sana ne la" diyecekler zaten konuyu hiç kavrayamamış demektir, onlar hele hiç konuşmasın.
ya da konuşun la ne fark eder?
sırtından para kazandığı insanlara saygı duymayan, koyun muamelesi yapan bir insana daha fazla para kazandırmak niyetinde değilim, beni koyun olarak görmesine izin vermek niyetinde hiç değilim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
hadi bana eyvallah.
önce ttnet'e karşı eylem çağrısında bulunup hemen ardından sözlüğe ttnet reklamı alarak tüm yazarlara koyun muamelesi yapan, aradan geçen zaman içerisinde herhangi bir şekilde yazarları insan yerine koyup bir açıklama yapma zahmetine girmeyen zall'a karşı naçizane bir tepkidir bu.
zall'ın hiç umurunda olmayacak o ayrı, kimsenin de umurunda olmayacak o da ayrı.
ancak amaç zaten kimsenin umurunda olmak değil. bu nedenle "gideceksen git la ne artistlik yapıyon" diyecekler hiç demesin.
"adam ister reklam alır ister reklam verir sana ne la" diyecekler zaten konuyu hiç kavrayamamış demektir, onlar hele hiç konuşmasın.
ya da konuşun la ne fark eder?
sırtından para kazandığı insanlara saygı duymayan, koyun muamelesi yapan bir insana daha fazla para kazandırmak niyetinde değilim, beni koyun olarak görmesine izin vermek niyetinde hiç değilim. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
hadi bana eyvallah.
zall'ın sözlüğe bakıp sözlüğe hiç ttnet reklam rezaletiyle yazarların koyun yerine konması ile ilgili entry girilmediğini görünce aklından geçebilecek düşünce. mee.
ot yiyoruz her daim. koyunuz biz. mee.
zall'ın ttnet'e karşı eylem çağrısında bulunup hemen ardından sözlüğe ttnet reklamı alması sonucu oluşmuş rezalettir. yazarları koyun yerine koymuştur. mee.
ttnet eylem çağrısının hemen ardından ttnet reklamı alan zall'a yazarların sorması gereken sorudur.
yazarların acıktıkları zaman söyledikleri cümle. mee. biz koyun muyuz zall?
uludağ sözlüğün verdiği desteğin devam edip etmediği merak konusu eylemdir.
ayrıca bu başlık da ttnet reklamının hemen üzerine sabitlense ne komik olur değil mi sevgili koyunlar? mee.
ayrıca bu başlık da ttnet reklamının hemen üzerine sabitlense ne komik olur değil mi sevgili koyunlar? mee.
yazarları koyun olarak gören zall'a, koyun yerine konmak istemeyen her yazarın söylemesi gereken cümle. mee.
kuzuların sessizliği. mee.
zall'ın her sabah sözlüğe girip yazarlara söylemesi gerekendir. arada halimizi hatırımızı sorsa fena mı. koyunlar ilgi ister. mee.
zall'ın ttnet'e karşı fişlenmeye hayır eylemine destek vermeye çağrıda bulunup, ardından ttnet reklamı almasına karşılık alternatif bir eylemdir. koyun yerine konmaya, kuzu şiş olmaya hayır. mee.
zall'ın yazar listesine ilk baktığında aklından geçmiş olabilecek bir cümle.
zall'ın söylediği bir sözdür. hemen ardından ttnet reklamı almıştır. kayıtlara geçsin. mee.
bir anlam ifade etse bile bir işe yaramayan boş sözlerdir. örneğin:
"uludağ sözlük desteği ile internette fişlenmeye hayır kampanyası başlatıyoruz arkadaşlar.
ttnet bizi koyun zannediyor. avrupa'dan kovulan phorm, türkiye'de ttnet'e sığındı. ttnet'in izni ile türk insanını internette takip ediyor. "
"uludağ sözlük desteği ile internette fişlenmeye hayır kampanyası başlatıyoruz arkadaşlar.
ttnet bizi koyun zannediyor. avrupa'dan kovulan phorm, türkiye'de ttnet'e sığındı. ttnet'in izni ile türk insanını internette takip ediyor. "
taze otların geldiği andır. mee.
hiçbir zaman unutmamamız gereken bir gerçek. zall bize meleyin dediği zaman melemeliyiz. mee.