bugün
- sözlük yazarlarının favori dizisi5
- 1948 arap israil savaşı9
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı9
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- boş cd'nin üstüne boş cd diye yazmak2
- bira6
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek3
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- tai lung26
- arap ismail3
- acı acı osurmak4
- fenerbahçe19
- türkiye de emeklilik3
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- osuruktan şiirler89
- su bardağı ile çay içmek7
- cinlerden yardım alan platformlar3
- shaun murphy2
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba3
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- nervio varıdı nerede o8
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- anderson talisca6
- ismet gurbuz 202411
- askerden sonra dikkat çekmek4
- dolar isterse 100 olsun41
- muskadan medet uman müslümanlar3
- sözlük dayısı dövmek6
- bütün dinlere inanmamak3
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- ismail kartal18
- victor osimhen19
- anın görüntüsü20
- kadının kalbine giden yol4
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- muslettin amca10
- corpus hermeticus4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- steam arkadaşı aranıyor5
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- kıyamet2
xena adlı dizinin baş artistisine benzeyen insan. küçükken kanal d'de zeyna'yı çok izlerdim.
En son çıkarmış olduğu tango albümüyle bana 1 haftadır terapi yapan güzel kadın.
Fatma Girik'le olan benzerliği dikkat çeker.
Küçükken anne-kız zannederdim.
Küçükken anne-kız zannederdim.
guzel oldugu icin kimsenin sesin kotu diyemediği disi.
akıllarda gülbeyaz olarak kalacaktır.
zülfü livaneli nin bayan versiyonu.
şuan kanal d de "Ali'm Ali'm" türküsünü okuyan, Berkini unutmayan sanatçıdır.
10 senedir Karadeniz taklidi yapan kadın. Yeter be kardeşim.
hanımefendiliği ve güleryüzlülüğü karşısında imrenilecek sanatçı.
Annesinin asaletine sahip olmayan şarkıcı. Yine de güzel.
kimseye etmem şikayet der ve ben şarabımı yudumlarım italyan garson kadar kibar bir şekilde.
olm cok iğrenc sesi var ya, kulak mi yok arkadas sizde.
sesi ve kendi güzel,fikirleri çirkin kadın.
kendisine bir kere daha aşık oldum . http://bit.ly/1qe52Ih
hicaz makamından "söyleyemem derdimi" eserine harika yorum yapmış kişidir.
Kazım koyuncu'yu artık bi rahat bırakması gereken hatun kişisi.
bugün geliboluda verdiği konserle ne kadar da sıcak kanlı biriymiş dedirten karadeniz türkülerini harika söyleyen sesi güzel sanatçı.
bir kuyruklu yıldızdan dünyaya düşmüş elf.
Türkiye'nin Adele'si. güzellik konusunda geçer, ses konusunda kıyasıya mücadele verirler. ayrıca bir insan ancak bu kadar güzel karadeniz türküleri söyleyebilir.
güzel yüzlü, güzel sesli kadın.
kendisi türkiye'de bu yaşıma kadar gördüğüm en güzel kadındır gözümde. allah işi gücü bırakıp boş zamanında yaratmış resmen.
her ne kadar annesiyle bazı konularda ters düşsek de kendisiyle hiçbir problemim yoktur.
yaş olarak annemdem büyük olsa da güzelliğiyle aklımı çelmiştir.velev ki beni kabul etsin, bu haliyle bile kabulümdür. hemen nikah kıyarım kendisine.
görsel
görsel
her ne kadar annesiyle bazı konularda ters düşsek de kendisiyle hiçbir problemim yoktur.
yaş olarak annemdem büyük olsa da güzelliğiyle aklımı çelmiştir.velev ki beni kabul etsin, bu haliyle bile kabulümdür. hemen nikah kıyarım kendisine.
görsel
görsel
şarkılardan türkülerden özellikle türkülerden uzak durması gereken kişi. Bu hanım efendinin yorumlarını hiç dinlememiştim geçenlerde youtube'ta gezerken beyaz show da bi türkü söylemiş üstad Neşet Ertaş'ın cahildim dünyanın rengine kaldım denk geldim açıp dinleyim dedim sevgili ali yılmaz bağlamayı her zaman ki gibi konuşturuyor bağlamayı dinlerken yorumlara falan baktım "müthiş yorum, harika ses, yok böle bir yorum gibisinden yazmışlar böle gözlerimi kapattım tam türkü dinleme moduna girdim bekliyorum güzel birşey sonra türküye bi girdi dedim bune kulağım tırmalandı direk sesi kıstım çok acayip tiz bir sesi var ne nağme yapıyor ne sesi güzel çıkıyor resmen türküyü piç etti benim öle sırf sabit olduğum müzik türü yok kulağıma hoş gelsin her türlü müziği dinlerim türkü dinlerken birden rock müziğe geçebiliyorum neyse efendim bu hanımefendinin sesini beğenmedim kulağıma hitap etmedi beğenmediğimi yorum olarak yazmak istedim yazdım da sonra bana cevap verdiler "sen bu sesi bu yorumu beğenmediysen bi daha şarkı türkü dinleme" bir tanesi "sen arsız bela" dinle dedi ya ben o beğenenlere herhangi bir şey demedim oysaki adam bana arsız bela dinle diyor ben gerçekten anlamıyorum sözlük insanlar kendi beğendiklerini başkaları beğenmeyince niye yediremiyorlar gerçekten çok tuhaf insanlar var
velhasıl türkülerden şarkılardan uzak durması gereken kişi söylemesin yazık türkülere
velhasıl türkülerden şarkılardan uzak durması gereken kişi söylemesin yazık türkülere
beğenmek ya da beğenmemek olasıdır.
da
türküden uzak durmasına hiçbir niteliği olmayan sözlükçü karar veremez. bu yönde görüş dahi bildiremez.
sen kimsin gardaş sen kimsin ya?
da
türküden uzak durmasına hiçbir niteliği olmayan sözlükçü karar veremez. bu yönde görüş dahi bildiremez.
sen kimsin gardaş sen kimsin ya?
yahudi olduğuna inandığım sürtük. tez zamanda gebermesi dileğiyle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar