homofobi gibi hastalık değildir; ama hakkaten türkiye'deki insanları çok korkutmaktadır. mesela geylerin bir zararı yoktur ülkeye, örgütlenip herkesi "gey" yapalım, ülkedeki herkes gey olsun, yönetimi de biz ele geçirelim demiyorlardır mesela. lakin bu şakirtler, düşünceleriyle güzel güzel kimseye karışmadan yaşayamaz. illaha örgütlenip, parti kurup, yönetimi ele geçirip diğer insanların da hayatlarının kendileri gibi olmasını istemektedirler. Çünkü mantıklarıyla hareket etmezler. Şakirt başı derse onu yapıyorlardır.

yine de yönetime ve ülkeme müdahele etme çabasına girişmediklerce ve çoluk çocuğu kafalayıp kendileştirme çabalarına girişmediklerce tüm düşüncelerine saygı duymaya hazırım bu insanların. Haa şu anda duymuyor muyum, duymaya çalışıyorum; lakin korkuyorum onlardan ve sevmiyorum. bir an önce "din" gibi kişilerin sadece kendilerini ilgilendirmesi gereken şeyleri bu kadar piyasa ve rant haline getirme sevdalarından kurtulmalarını diliyorum bunların.
daha önce çocuklarını imam hatip lisesi,ilahiyat fakültesi gibi okulların haricinde hukuk,mühendislik,tıp, iktisadi idari bilimler fakültesi göndermeyen ailelerin çocuklarını bu gibi pozitif ilimleri öğrenmesi adına göndermeye başlamasıyla, pozitif ilim yapan üniversite vebenzeri eğitim kurumlarında mütedeyyin ailelerin mütedeyyin çocuklarının çoğalması üzere , bütün dünyayı ve ülkeyi kendi gettolarında ibaret sanan ahmakların kapıldığı hastalıktır.
çoğu zaman en önemli belirtisi:
-noooluyooo amuğa goyim, bunlar nerden çıktı.
+ulan g.t biz zaten vardık, fırsat mı verdiniz pezevenk.
(bkz: buradan bir oxford hikayesi çıkar)
© copyright 2005 - 2026