bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- diamond bosphorus8
- nasıl birisiniz15
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- türk solcusu6
- simko320
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- victor osimhen19
- game of thrones taki kerhaneci16
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- gürcistan göçmenleri13
- fake sanılmaktan flört edememek3
- velvet48
- ankara6
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- boşanma davası ne kadar sürer4
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- manyak olmaya karar verdim6
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- çekişmeli boşanma davası4
- yalnızlığın çaresinin bulunmaması2
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- almancıları sevmemek11
homofobi gibi hastalık değildir; ama hakkaten türkiye'deki insanları çok korkutmaktadır. mesela geylerin bir zararı yoktur ülkeye, örgütlenip herkesi "gey" yapalım, ülkedeki herkes gey olsun, yönetimi de biz ele geçirelim demiyorlardır mesela. lakin bu şakirtler, düşünceleriyle güzel güzel kimseye karışmadan yaşayamaz. illaha örgütlenip, parti kurup, yönetimi ele geçirip diğer insanların da hayatlarının kendileri gibi olmasını istemektedirler. Çünkü mantıklarıyla hareket etmezler. Şakirt başı derse onu yapıyorlardır.
yine de yönetime ve ülkeme müdahele etme çabasına girişmediklerce ve çoluk çocuğu kafalayıp kendileştirme çabalarına girişmediklerce tüm düşüncelerine saygı duymaya hazırım bu insanların. Haa şu anda duymuyor muyum, duymaya çalışıyorum; lakin korkuyorum onlardan ve sevmiyorum. bir an önce "din" gibi kişilerin sadece kendilerini ilgilendirmesi gereken şeyleri bu kadar piyasa ve rant haline getirme sevdalarından kurtulmalarını diliyorum bunların.
yine de yönetime ve ülkeme müdahele etme çabasına girişmediklerce ve çoluk çocuğu kafalayıp kendileştirme çabalarına girişmediklerce tüm düşüncelerine saygı duymaya hazırım bu insanların. Haa şu anda duymuyor muyum, duymaya çalışıyorum; lakin korkuyorum onlardan ve sevmiyorum. bir an önce "din" gibi kişilerin sadece kendilerini ilgilendirmesi gereken şeyleri bu kadar piyasa ve rant haline getirme sevdalarından kurtulmalarını diliyorum bunların.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar