bugün
- sydney sweeney'in memeleri7
- evli bir adama aşık oldum sözlük14
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fiziği güzel sözlük kızları56
- belçika attı6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı10
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- kadının en öpülesi yeri11
- karaağaç tahta kave3
- görsel yükleme problemi5
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- yağmuru kim döküyor4
- uğurcan çakır7
- birine aşık olup kafayı yemek3
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- from gold from dust18
- fatma betül sayan kaya68
- ben geldim lazanyalar3
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar2
- kuran da namazın olmaması12
- sudi özkan'ın hayatını kaybetmesi2
- ismet birader cinleri biliyor mu sorunsalı3
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- puzzle2
- traveler vs iock4
- başkasının evinde sıçamamak4
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- şarbon toplayan çocuk2
- ibneder4
- kovacan2
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- memeleri kafam kadar kız21
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- biraderi tenhada kıstırmak3
- claudian clouds6
- görünmez savaş uçağı5
- en iyi antidepresan5
- gece mahalledeki evleri gezerek para istemek2
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı3
içimizden biri. komlekslerden uzak tipik anadolu insanı. iyi bir klasik gitar eğitmeni. uluslararası ordu gitar festivalinin kurucusu, organizatörü. hazırlamış olduğu gitar eğitim setiyle yüzlerce öğrencinin hocası.
hazırlamış olduğu gitar eğitim seti çok cüzi fiyatlara satın alınabiliyor. videolar baştan aşağıya kolay bir mantıkla hazırlanmış ve öğrenme süreçleri kısa tutulmuştur. hatta hocamız gitar alacak arkadaşlara yardımcı olmaktatır. kendi elleriyle seçtiği bazı gitarları sitesinden satışa sunmuştur. daha detaylı bilgi için;
http://www.oneryavuz.com/
http://www.gifest.com/
hazırlamış olduğu gitar eğitim seti çok cüzi fiyatlara satın alınabiliyor. videolar baştan aşağıya kolay bir mantıkla hazırlanmış ve öğrenme süreçleri kısa tutulmuştur. hatta hocamız gitar alacak arkadaşlara yardımcı olmaktatır. kendi elleriyle seçtiği bazı gitarları sitesinden satışa sunmuştur. daha detaylı bilgi için;
http://www.oneryavuz.com/
http://www.gifest.com/
hazırlamıs olduğu gitar eğitim dvd siyle gitar tutmayan biri bir yerde sahneye cıkabilecek seviyeye gelebilir. o kadar başarılı bir öğreticidir.
cennetlik insandır. sayesinde gitarı öğrendim. dwd alıp herşeyi eksiksiz kapatıcam şimdi.
edit: yaptım lan alayını, bitek arpeje nota eklemek kaldı. yaprız onuda*
edit: yaptım lan alayını, bitek arpeje nota eklemek kaldı. yaprız onuda*
iyi bir gitar için 500 tl'nizi isteyen zat. gitara 500 tl verebilecek insanlar bulabilir ama ben gitara o parayı vermem. daha uygun, makul fiyatlı gitarları da var.
helal olsun adamıdır. hazırladığı setle herkes kolayca gitar öğrenebilir. youtube'dan edinebilirsiniz bile. bravo ona.
öğrencilerime bu adamın videolarını izleyip ders vermeye başladım,benim adam olmaz dediğim sığırlar bile biraz bişeyler çalmaya başladı.hatta izlerken ben bile bişeyler öğreniyorum.burdan kendisine sevgilerimi iletiyorum.
sayesinde 2.5 senedir gitar çaldığım güzel insan. 40 tl ye gitar dersi. başlamak isteyenlere kesinlikle öneriyorum.
Youtube'da online klasik gitar dersleri videoları olan, belki de binlerce kişinin gitar öğrenmesini sağlayan kişi.
Fakat hepsinden de öte, kendisiyle tanıştığımızda ne kadar kibar, canayakın ve iyi biri olduğuna canlı canlı şahit olunabilecek kişi.
Şans eseri eseri onun müzik marketinden alışveriş yaptım ve bu şekilde tanışma fırsatı buldum. Çok iyi biri olduğunu konuşmasından bile anlıyorsunuz.
Gitar çalmaya da taa yıllar önce onun videoları ile başlamıştım. Her şey için teşekkürler.
Fakat hepsinden de öte, kendisiyle tanıştığımızda ne kadar kibar, canayakın ve iyi biri olduğuna canlı canlı şahit olunabilecek kişi.
Şans eseri eseri onun müzik marketinden alışveriş yaptım ve bu şekilde tanışma fırsatı buldum. Çok iyi biri olduğunu konuşmasından bile anlıyorsunuz.
Gitar çalmaya da taa yıllar önce onun videoları ile başlamıştım. Her şey için teşekkürler.
o adamdan gitar eğitimi almıştım uzun zaman önce beraber çalışma şansımızda olmuştu gerçekten uğraşıyor .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar