bugün
- kainattaki değişim2
- sonradan olma2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- ekşi sözlük referans17
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- allah3
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- tarım3
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- asosyal ve çirkin olmak4
- mekke anlaşması20
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- sözlüğün çok durgun olması6
- yahudilere sallayan kitaplar3
- almanya12
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- namaz5
- clean girl akımı4
- sigara içmeyen erkek4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- kedi4
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- eva mendes2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- 11 ağustos 20262
- hesaplama3
- ekonomi15
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- adavet2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ulu parti5
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- özgür özel7
- türkiye9
- 2000 doğumlu kızlar5
- günlük tutan erkek19
içimizden biri. komlekslerden uzak tipik anadolu insanı. iyi bir klasik gitar eğitmeni. uluslararası ordu gitar festivalinin kurucusu, organizatörü. hazırlamış olduğu gitar eğitim setiyle yüzlerce öğrencinin hocası.
hazırlamış olduğu gitar eğitim seti çok cüzi fiyatlara satın alınabiliyor. videolar baştan aşağıya kolay bir mantıkla hazırlanmış ve öğrenme süreçleri kısa tutulmuştur. hatta hocamız gitar alacak arkadaşlara yardımcı olmaktatır. kendi elleriyle seçtiği bazı gitarları sitesinden satışa sunmuştur. daha detaylı bilgi için;
http://www.oneryavuz.com/
http://www.gifest.com/
hazırlamış olduğu gitar eğitim seti çok cüzi fiyatlara satın alınabiliyor. videolar baştan aşağıya kolay bir mantıkla hazırlanmış ve öğrenme süreçleri kısa tutulmuştur. hatta hocamız gitar alacak arkadaşlara yardımcı olmaktatır. kendi elleriyle seçtiği bazı gitarları sitesinden satışa sunmuştur. daha detaylı bilgi için;
http://www.oneryavuz.com/
http://www.gifest.com/
hazırlamıs olduğu gitar eğitim dvd siyle gitar tutmayan biri bir yerde sahneye cıkabilecek seviyeye gelebilir. o kadar başarılı bir öğreticidir.
cennetlik insandır. sayesinde gitarı öğrendim. dwd alıp herşeyi eksiksiz kapatıcam şimdi.
edit: yaptım lan alayını, bitek arpeje nota eklemek kaldı. yaprız onuda*
edit: yaptım lan alayını, bitek arpeje nota eklemek kaldı. yaprız onuda*
iyi bir gitar için 500 tl'nizi isteyen zat. gitara 500 tl verebilecek insanlar bulabilir ama ben gitara o parayı vermem. daha uygun, makul fiyatlı gitarları da var.
helal olsun adamıdır. hazırladığı setle herkes kolayca gitar öğrenebilir. youtube'dan edinebilirsiniz bile. bravo ona.
öğrencilerime bu adamın videolarını izleyip ders vermeye başladım,benim adam olmaz dediğim sığırlar bile biraz bişeyler çalmaya başladı.hatta izlerken ben bile bişeyler öğreniyorum.burdan kendisine sevgilerimi iletiyorum.
sayesinde 2.5 senedir gitar çaldığım güzel insan. 40 tl ye gitar dersi. başlamak isteyenlere kesinlikle öneriyorum.
Youtube'da online klasik gitar dersleri videoları olan, belki de binlerce kişinin gitar öğrenmesini sağlayan kişi.
Fakat hepsinden de öte, kendisiyle tanıştığımızda ne kadar kibar, canayakın ve iyi biri olduğuna canlı canlı şahit olunabilecek kişi.
Şans eseri eseri onun müzik marketinden alışveriş yaptım ve bu şekilde tanışma fırsatı buldum. Çok iyi biri olduğunu konuşmasından bile anlıyorsunuz.
Gitar çalmaya da taa yıllar önce onun videoları ile başlamıştım. Her şey için teşekkürler.
Fakat hepsinden de öte, kendisiyle tanıştığımızda ne kadar kibar, canayakın ve iyi biri olduğuna canlı canlı şahit olunabilecek kişi.
Şans eseri eseri onun müzik marketinden alışveriş yaptım ve bu şekilde tanışma fırsatı buldum. Çok iyi biri olduğunu konuşmasından bile anlıyorsunuz.
Gitar çalmaya da taa yıllar önce onun videoları ile başlamıştım. Her şey için teşekkürler.
o adamdan gitar eğitimi almıştım uzun zaman önce beraber çalışma şansımızda olmuştu gerçekten uğraşıyor .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar