bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz12
- benkimki6
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım9
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- anın fotoğrafı6
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- humus3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- tuğralı doblo3
- yaşar dinleyen erkek8
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- dedem abdülhamid gah gah2
- seyyid kutub4
- gocu28
- güne bir şarkı bırak5
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik2
- avm gezme kültürü7
- günün en güzel kızı3
- ekonomi2
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- kendin gibi biriyle olmak4
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- türkiye6
- mazot 100 tl olacak2
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- sevilmek3
- gokyuzunun silinen rengi2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- nakit para taşımamak4
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- kahvaltı9
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- 2 maça evi arabayı basmak2
- boya teknolojisi2
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- atatürk diyor ki3
- yeni parti tüzüğü5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- boyumun 2 cm kısalması22
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- masterchef türkiye2
- balık etli kızlar bakar mısınız3
Dolaylı bir biçimde elde edilen kazanç, menfaat, yarar.
çıkarmak fiilinin emir kipiyle çekimlenmiş hali cümle içinde kullanıyorum
pamela üstündekileri çıkar! *
pamela üstündekileri çıkar! *
bir gülücük mü zor sabah uyandığında bir nasılsın demek mi bir insana. hırs küpü olmuş dünya hırslarıyla kavrulan insanlar ne olacak başarı sandığınız başarısız denemeleriniz.
bir insanın kalbini kırmışsan, annene seninle geçireceği zaman kısıtlı olan annene, babana bir şekilde kızdıysan ne geçecek eline, ne geçecek eline sınavda geçtiysen arkadaşını. peki ya ne geçecek bir insanda daha yüksek bir akademik kariyerin olursa. bunlar mıdır bizi insan yapan yoksa, insanlara verdiğimiz değer midir bize bir şeyler katan.
tanım: bir şeye karşı isteyerek ve ya istemeyerek girilen beklentidir.
şimdi zaten her şey çıkardan oluşuyor diyen arkadaşlar çıkabilir, burada kastettiğim kötü çıkar ya da toplumun çıkar algısıdır.
bir insanın kalbini kırmışsan, annene seninle geçireceği zaman kısıtlı olan annene, babana bir şekilde kızdıysan ne geçecek eline, ne geçecek eline sınavda geçtiysen arkadaşını. peki ya ne geçecek bir insanda daha yüksek bir akademik kariyerin olursa. bunlar mıdır bizi insan yapan yoksa, insanlara verdiğimiz değer midir bize bir şeyler katan.
tanım: bir şeye karşı isteyerek ve ya istemeyerek girilen beklentidir.
şimdi zaten her şey çıkardan oluşuyor diyen arkadaşlar çıkabilir, burada kastettiğim kötü çıkar ya da toplumun çıkar algısıdır.
menfaat. ne yazık ki dönüp çevrenize baktığınız da çok az insan bu duygudan arınmıştır.
Devletler hiç değilse 7 bin yıldır insanlara gerçek bilgeliğin bireysel çıkar yerine toplumsal çıkar için çalışmak olduğunu söylüyor.
Yine devletlerin yaptığı tanımlamalara göre toplumsa o devletin sınırları içinde yaşayanlara göre tanımlanmak zorunda. Başka birini kendine yakın sayıyorsan vatan haini oluyorsun.
Asıl ilginç olansa sürekli toplumsal çıkar demagojisi yapan devlet yöneticilerinin her türlü pisliklerinin ve şahsi çıkar için yaptığı namussuzlukların binlerce yıldır sürekli ifşa oluşudur.
insanlık binlerce yıldır deli gömleğine sarılı halde bir ruhsal bunalımdan bir başkasına yine diğer insanlar tarafından sürükleniyor.
Yine devletlerin yaptığı tanımlamalara göre toplumsa o devletin sınırları içinde yaşayanlara göre tanımlanmak zorunda. Başka birini kendine yakın sayıyorsan vatan haini oluyorsun.
Asıl ilginç olansa sürekli toplumsal çıkar demagojisi yapan devlet yöneticilerinin her türlü pisliklerinin ve şahsi çıkar için yaptığı namussuzlukların binlerce yıldır sürekli ifşa oluşudur.
insanlık binlerce yıldır deli gömleğine sarılı halde bir ruhsal bunalımdan bir başkasına yine diğer insanlar tarafından sürükleniyor.
ıliskisi olan.
butun gecmisimi didik didik tarayin. en iyi yaptiginiz is zaten, zorlanmazsiniz. bir tane cikar il8skisi bulamazsiniz. hep sevgi bagiyla iliski kurmusumdur insanlarla.
bu yuzden cikarim da olan insanlarla iletisim kurararken cok zorlaniyorum. sizi sevdigim icin sizleyim, cikarimdan degil deyince inanmicaklar gibi geliyor. sanirim o yuzden cikarim olmayan insanlara sevgimi daha comert gosterebiliyorum, cunku biliyorum, yanlis anlamazlar.
butun gecmisimi didik didik tarayin. en iyi yaptiginiz is zaten, zorlanmazsiniz. bir tane cikar il8skisi bulamazsiniz. hep sevgi bagiyla iliski kurmusumdur insanlarla.
bu yuzden cikarim da olan insanlarla iletisim kurararken cok zorlaniyorum. sizi sevdigim icin sizleyim, cikarimdan degil deyince inanmicaklar gibi geliyor. sanirim o yuzden cikarim olmayan insanlara sevgimi daha comert gosterebiliyorum, cunku biliyorum, yanlis anlamazlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar