bugün

/43
son olarak dün akşam izlediğim programdır. başından beri takip etmeye çalışırım fakat murat eken'in ayrıldı haberi, yılmaz erdoğan'ın kayboluşu ve programda gördüğüm soğuk hava beni derinden etkilemiştir. zira skeç aralarında bazen yorum yapıldı bazen yapılmadı, yapıldığında dahi eser herkese aynı soruyu sordu. zavallı tombiş de kendince kurtarmaya çalıştı programı ama pek yürümedi açıkçası, programda sahipsiz bebek havası vardı dün gece.
yakında pazar günleri kanal d öğlen kuşağında gösterilir diye düşünüyorum. bu insanlar zeki insanlar neden böyle dahayoğun şeyler izlettirmiyorlar erişkinlere? çocukların kalbini kazanmak güzel de.. biz de gülsek ya az!
her bölümde en az bir kere "fatsa"nın adı geçmekte. kardeşim 1 değil 2 değil 3 değil. devamlı fatsa fatsa. tamam metin yıldız fatsalı ama yılmaz erdoğan ya da kanaldan herhangi bir yönetici "ya kardeşim nedir bu fatsa" muhabbeti diye sormaz mı? diğer il ve ilçeler marsta mı, chicago'da mı?
elemanlardan bir tanesinin başörtü taktığı, diğer elemanın da "ne o ninja gibi olmuşsun ahahaha" dediği ve bu duruma kimsenin tepki vermediği program. ayrıca cam çerçeve kırılmamış, otoban trafiğe kapatılmamış, oyuncular özür dileyerek "bizim de başörtülü arkadaşlarımız var dememiş", program da yayından kaldırılmamıştır. tüm bunlar yıllardır korkuyla beklenen büyük öcü'nün, şeriatın gelmeyeceğinin en açık delilidir. demek ki neymiş yüzonsekizonsekizmiş.
öyle bir geçer zaman ki'yle dalga geçmiştir kendince. her skeçde bir diziye, filme gönderme var zaten. güldürmüyorsunuz arkadaşım. bari oyunculuk hayatınız için kapatın şu programı.
(bkz: bu sefer güldürmedi)
büyük ihtimal son sezonunu izlettiriyorlar.
artık sıradan. espiriler, kişiler, oyunculuk, her şey sıradan. bunu da tükettik ey halkım.
programın işvelisi olan büşra pekin fena halde sırıtmaya başlamıştır. rahatsızız kendisini dünya güzeli zannetmesinden.

kendisini bilge sanan, iğrenç gülüşlü şiveli arkadaş içinse düşünülenler artık rtük engeline takılacak boyutta..

edith piaf: metin yıldız candır.
bir an önce kavak yelleri ile aynı hafta bitmesini istediğim salak televizyon programı. her hafta dizilerle, filmlerle dalga geçen, kulaktan dolma aptal kelime oyunlarıyla ortaokulluları güldüren düşük seviye bir program.

üstelik bu yaptıklarını cek güzeeeeel hareketleeee diyenleeee diye onaylıyorlar. sahnede oyun esnasında gülüyorlar, şakalaşıyorlar, oyunun dramatik yapısı dışında aptal aptal hareketler yapıyorlar; her alkışlandıklarında daha bir şişiyorlar. bir nesil bunları tiyatrocu olarak bilecek. oysa tiyatro öyle cıvık bir iş değildir.
En sevdiğim tv programlarından biriyken, son programlarda yaptıkları berbat esprilerle gözümden düşmeyi başarmışlardır.
yılmaz erdoğan'ın gidişinin ardından mantara bağlamış programdır. oyuncular tarafından üstesinden gelinememiştir, cıvıltılmaya başlanmıştır.

(bkz: yakında sikişirler efenim bunlar)
lise müsamelesi tadında tv programı, yav bir de bunların yaptığı komikliklere gülenler var.
büyük ihtimalle murat eken in ayrıldığı program.çünkü en kaliteli yazar ve oyuncu o adamdı.cıvıdığını hissedince kaçmış olmalı.

edit=evet efendim bkm mutfaktan ayrılmış iyide etmiş...anlaşıldı programın neden bu kadar kalitesizleştiği ve büşra nın bu garip davranışları...

(bkz: büşra pekin in suçu ne)
yılmaz erdoğana ne oldu diye sorulan program.
bu sene nalları dikecek programdır muhtemelen.murat eken,bep,büşra pekin gittikten sonra fazla yaşayamaz.
sözde; murat eken ve şahin ırmak'ın ayrıldığı bkm mutfak prodüksiyonu. izleyip göreceğiz.
dün zapping yaparken karşılaştığım, hiç de tat vermeyen program. dur bir izleyeyim dedim, olmuyor. tebessüm bile etmedim. dayanılmaz bir hal almış. kaliteli espri yok. iyiden iyiye ilkokul çocuklarına hitap etmeye başlamış görünüşe göre; bakıyorsun eline her mikrofon alan bir çocuk. bu sene nalları diker diye düşünüyorum. o saatte yetenek sizsiniz de vardı sanırsam. 'nerede o eski çgh' diyenlere alternatif olarak komedi dükkanını önerebilirim.
internet sitelerine göre murat eken ve şahin ırmak hala kadro da görünmektedirler.
(#7702363) entrymin hala arkasında olduğum programdır
bkm'den biri olarak söylüyorum;

büşra pekin'le murat eken'in beraberliği 1-2 ay önce sona ermişti.
murat'ın gitmesiyle büşra'nın performansının bir alakası yok yani.

evet, murat eken gerçekten ayrıldı.
daha doğrusu kovuldu.
yılmaz erdoğan kendisini istemedi.
şahsi husumetlerden dolayı.

edit: şahin ırmak henüz ayrılmadı fakat ona da yol görünüyor yılmaz erdoğan tarafından.
on numara programdır.Her hafta 7-8 tane tiyatral skeç yazmanın zorluğunu anlayamayacak şahısların,bazı haftalar durağanlaşan programı eleştirmeleri nekadar saçma.Okadar insanın önünde kendisine mikrofon verilse büyük ihtimalle kendi ismini bile söyleyemiyecek hede hede höy kem küm den başka bişey diyemiyecek bir dünya andavallının burda hakkında atıp tuttukları mükemmel bir programdır.
başta izlediğim fakat artık sürekli rahatsız bel altı espriler yapmaları (izleyicilerinin %50 sinin çocuk olduğunu bile bile), oyuncuların tavan yapmış egolarından dolayı bir iticiliğinin olması (örn:murat eken, büşra pekin vb..) ndan dolayı soğuduğum program.
(bkz: adamlar sıçtı beyler)
dün istemsiz bir hareketle elim kumandanın 7 tuşuna bastı, kanal d açıldı. çok güzel hareketler bunlarda adam karısına bi git çay koy dedi, kimse gülmedi sonra bi daha söyledi yine kimse gülmedi.
© copyright 2005 - 2026