bugün
- kadim kültürler4
- the merich9
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- gammazların sanki biraz şey olması2
- excornist2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- sözlük kızlarının aletleri2
- şeytan6
- age of empire 23
- bira cips6
- ömer hayyam3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- binlerce dansöz var3
- cin çarpma hikayeleri2
- velvet vs nervio19
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- arkadaşlar nasılsınız2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- laptop5
- sudekiray7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- zam2
- maden suyu4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- friedrich hegel la bi cay icek2
- mezarlıkları sevmek5
açtığı troll başlıklarının %70 metrobüs ile ilgilidir.
metrobüs ile alıp veremediği nedir anlayamadım...
akbilin yoksa söyle, dolduralım.
metrobüs ile alıp veremediği nedir anlayamadım...
akbilin yoksa söyle, dolduralım.
inşallah erkektir.
yine caylak yapildi ve geri geldi.
peki neden caylak yapildi? bilinmiyor. entryleri formata uygun muydu? uygundu. herhangi birine hakaret etti mi direkt olarak? etmedi.
peki caylakligi suresince 20 adet entry girdi mi tekrar yazar olabilmek icin? girmedi efendim, bilakis yapilan bu haksizlik ve keyfiyet sonucunda goz nuru, emegi olan entrylerini ve basliklarini artik buraya layik olmadigindan sebep sildi. silmekten sikilmisti ki bi gun bi bakti durduk yere cezasi, tipki caylak yapildigi gibi habersiz ve sebepsiz sekilde sona ermis.
ben sizin bu sozlugunuzu anlamadim zall efendi. bu kadar keyfi kararlar alan, kuralsiz, mesnetsiz bi yonetim patagonya ordusunda bile yok zall efendi. eger ki bi hatamiz olsa idi 20 degil, 100 entry girer cezamizi ceker idik. velakin yok boyle bi sey.
2 kez caylak oldum, 2'sinde de hicbir sey yapmadan tekrar yazar oldum. bunu yaziyorum ki yapilan haksizligi gorsun herkes. boyle cifte standartlar var yani. 1 kisiyi de tanimam etmem moderasyondan ha yanlis anlasilmasin.
ya hu ben muasir sozlukler seviyesine ulastirmaya alistikca bu uludag sozluk'u siz benim onume engeller cikariyorsunuz, anlamiyorum ki neden? neden ya neden?
peki neden caylak yapildi? bilinmiyor. entryleri formata uygun muydu? uygundu. herhangi birine hakaret etti mi direkt olarak? etmedi.
peki caylakligi suresince 20 adet entry girdi mi tekrar yazar olabilmek icin? girmedi efendim, bilakis yapilan bu haksizlik ve keyfiyet sonucunda goz nuru, emegi olan entrylerini ve basliklarini artik buraya layik olmadigindan sebep sildi. silmekten sikilmisti ki bi gun bi bakti durduk yere cezasi, tipki caylak yapildigi gibi habersiz ve sebepsiz sekilde sona ermis.
ben sizin bu sozlugunuzu anlamadim zall efendi. bu kadar keyfi kararlar alan, kuralsiz, mesnetsiz bi yonetim patagonya ordusunda bile yok zall efendi. eger ki bi hatamiz olsa idi 20 degil, 100 entry girer cezamizi ceker idik. velakin yok boyle bi sey.
2 kez caylak oldum, 2'sinde de hicbir sey yapmadan tekrar yazar oldum. bunu yaziyorum ki yapilan haksizligi gorsun herkes. boyle cifte standartlar var yani. 1 kisiyi de tanimam etmem moderasyondan ha yanlis anlasilmasin.
ya hu ben muasir sozlukler seviyesine ulastirmaya alistikca bu uludag sozluk'u siz benim onume engeller cikariyorsunuz, anlamiyorum ki neden? neden ya neden?
ömrü boyunca 31 çekmeye mahkum kalacak olan, "namus"u kadınların bacaklarının arasında arayan yazarımsıdır. tamam bakire bir kız isteyebilirsin bu en doğal hakkın fakat bakirsen. önceden bi kızla beraber olup sonra bakire bi kız aramak bi erkek için en büyük haysiyetsizliktir. haysiyetsizlikten öte en büyük şerefsizliktir.
namusu bacak arasinda arayan birisi degildir. cunku su gercegi gayet iyi biliyor;
(bkz: namusun aslinda koltukaltinda olmasi)
(bkz: namusun aslinda koltukaltinda olmasi)
biraz zorlama sözlük ünlüsü. iyi eğlenceler dileyelim.
zorlama lafı yanlış anlaşılmasın, ben de zorlama sayılırım.
zorlama lafı yanlış anlaşılmasın, ben de zorlama sayılırım.
Yazar (#15689476) entrysi ile sıçmıştır.
yuce nick altinda ergenlerin kendi kendine konustugu super yazar. uludagin en iyi yazari bence.
9. nesil beyin özürlü. buyrun bu da kanıtı (#15991926)
pm'den küfür ettiğim tek yazar. her neyse sözlüğün bu ergenlere ihtiyacı yok ey uludağ sözlük yönetimi.
sozluk yonetimini goreve davet eden yuce sahsiyet. hakaret ediyorlar lan gormuyor musunuz? sikindirik sebeplerle entryi silmeyi biliyorsuniz ama? alin su ergenleri basimdan. siklemeyince hemen nick altima ususuyorlar.
dokuzuncu nesil silik
(bkz: şükürler olsun)
silik hayatında başarılar diliyoruz.
not: uludağ sözlük yönetimi'ne ne kadar teşekkür etsek azdır.
(bkz: god bless you)
(bkz: şükürler olsun)
silik hayatında başarılar diliyoruz.
not: uludağ sözlük yönetimi'ne ne kadar teşekkür etsek azdır.
(bkz: god bless you)
silik olmuş. aslında iyi başlamıştı çizgisinden kaydı başladığı gibi devam etseydi hayli komik ve ilginç biriydi
genede yolun açık olsun diyorum .
genede yolun açık olsun diyorum .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar