bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek7
- kilo verdiren gıda4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- yıllık yazısı3
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- org vs synthesizer4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- koyun yoğurdu3
- asansörde kalmak2
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- gecenin şarkısı5
- ulukışla2
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- çiftehan2
- 2026 dünya kupası13
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- ortalama bir insan olmak2
- sistem patlamış4
- kemal kılıçdaroğlu12
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- vedat muriqi2
- egay sucukcu7
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- kemal derviş5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- çekya2
- hayatın en acı gerçeği2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- en iyi yanık kremi5
- bugün ne yedin10
- ismail kartal9
- kademeli emeklilik sistemi2
- bir gün ölecek olmak6
- sokaktaki çocuk sesleri4
- şu anda ne yapıyorsun19
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- en iyi terapi6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- bir daha doğmayacak olmak2
- alternatif sözlük arayışı4
- linkedin2
- kapitalizmin gerekliliği3
- yanlışlıkla erkek sikmek8
emekli olsun artık.
Tarafına gönderilen özel mesaja tikladigi için kendi hesabını hackleten moderahahah.
ede hala beni yazar yapmayacak mısınız?
zall gerçekten ise yaramıyor galiba.
zall gerçekten ise yaramıyor galiba.
(bkz: olmasaydı olmazdık)
Arkadaşlar kimin mekanında kimi eleştiriyorsunuz afedersiniz?
Güzide sözlüğümüzün kurucusu.
Arkadaşlar kimin mekanında kimi eleştiriyorsunuz afedersiniz?
Güzide sözlüğümüzün kurucusu.
Sözlüğün sahibi olduğu söylenebilir. zlra kendisi en eski moderatör.
çok entry girdim diye beni hala yazar yapmayan moderator. bakalım zamanını bekliyorum acaba beni ne zaman yazar yapacak. yapmazsan da yapma ne birader. biraz artist galiba bu zall. neyse bayramda gelsin elini öpsün de barışalım.
Beni yazar yapacak olan sitenin yöneticisidir saygılar.
hoşgelmiş birinci nesil yazar. trol olacak gibi.
yımrığı vurdu mu oturtur.
görsel
görsel
sevgili zall. radyo uludağ başlığını gördüm ve 2006 da yayın yaptığım zamanları hatırladım. duygulandım lan bay baya. yine olsa. sabit bir zamanım olsa. yayın yapsam falan.. ha ?
Serkanın tokmakçısı olabilir.
Maliye bakanlığı youtube'da içerik üretenlerden vergi alacakmış. Whuu ne müthiş bi hamle vaybe. woww. yahu 2 tane makam aracı eksik alın + 1 yılda bütün internetten kazanılan adsense + youtube parasının vergisini toplamış olursunuz. Gençlerin hevesini kaçırmak nedir yahu.
Makam arabalarının parası milyon milyon almanya'ya akar ses çıkaran yok. Site açıp üç kuruş harçlığını çıkaran çocuklara korku salın ancak.
Twitter'a bu saçmalamaları yazan yazar. Ahaha oğlum çok komik lan. Üç kuruş harçlığını çıkarıyormuş. 16 17 yaşındaki ergen bebeler YouTube, younow, twitch üzerinden ağzından tükürükler saça saça küfürler ederek ergen bir kitle oluşturup on binlerce lira kazanıyor. Bak bakalım kaç kuruş ediyormuş o kazanılanlar? işini hakkıyla yapanlara bir şey demem ancak bazı yavşaklar reklam sponsor adsense ile bir şey üretmeden on binlerce lira kazanıyorsa afedersin sike sike ödeyecek vergisini. Üç kuruş maaş alıp ay sonunu zor getiren adam ödüyor vergisini o youtuber'ın ne ayrıcalığı var ?
Makam arabalarının parası milyon milyon almanya'ya akar ses çıkaran yok. Site açıp üç kuruş harçlığını çıkaran çocuklara korku salın ancak.
Twitter'a bu saçmalamaları yazan yazar. Ahaha oğlum çok komik lan. Üç kuruş harçlığını çıkarıyormuş. 16 17 yaşındaki ergen bebeler YouTube, younow, twitch üzerinden ağzından tükürükler saça saça küfürler ederek ergen bir kitle oluşturup on binlerce lira kazanıyor. Bak bakalım kaç kuruş ediyormuş o kazanılanlar? işini hakkıyla yapanlara bir şey demem ancak bazı yavşaklar reklam sponsor adsense ile bir şey üretmeden on binlerce lira kazanıyorsa afedersin sike sike ödeyecek vergisini. Üç kuruş maaş alıp ay sonunu zor getiren adam ödüyor vergisini o youtuber'ın ne ayrıcalığı var ?
pipisi varmış galiba.
hoşgelmiş yazar.
(bkz: #33049165)
sözlüğünde allah a, peygamberine, kutsal değerlere her türlü hakaret ve küfür edilen yazar. bu özgürlük mü tartışılır.
sözlüğünde allah a, peygamberine, kutsal değerlere her türlü hakaret ve küfür edilen yazar. bu özgürlük mü tartışılır.
1. Nesil yazar. Inşallah kızdır.
zall bilmeceleri ile ünlenen yazar.
Yaptigi isi begenmezsin anlarim. Gorusleriniz uyusmaz anlarim ama bi insanin dis gorunusune laf edilmesini anlayamiyorum. Yok tipi yakisikli degilmis.
Tipik bir turk erkegi iste. Ne eksik ne fazla.
Yapilan arastirmalara gore erkeklerin %80'i aynada kendilerini oldugundan daha karizmatik gorurlermis.
ininizden ya da magaranizdan bicikin artik yaa. Kendisinin tipini begenmiyormussunuz sizlerin tip olarak hic ama hic farkiniz yok.
Tipik bir turk erkegi iste. Ne eksik ne fazla.
Yapilan arastirmalara gore erkeklerin %80'i aynada kendilerini oldugundan daha karizmatik gorurlermis.
ininizden ya da magaranizdan bicikin artik yaa. Kendisinin tipini begenmiyormussunuz sizlerin tip olarak hic ama hic farkiniz yok.
ulan harbi harbi sözlüğe küstü adam. heykırcı abi gelip bunu patlattıktan sonra sesi soluğu kesildi adamın. bana nasıl girdiler diye hislendi çok. kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacı var bunun. patlatıldığı günden bu yana online bile olmuyor, entry girmiyor, kimseyle konuşmuyor. üzülüyorum ben bu adama. balon bile şişiremez artık. bir daha patlatırlar diye kutusunu bile kapatmış. iletişim na mümkün. sıyırır bu iyice. dedi dersiniz, netim bu konuda.
1. Nesil yazar inşallah kızdır.
Hakkinda cok ciddi iddialar ortaya atilmis kisi. Cevap vermeli
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar