bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk kızı8
- kadınınızı çalıştırır mısınız5
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak5
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- seri eksici ezik11
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar3
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- koşun koşun havadis var7
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- açık oy5
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- insan2
- sarapci koala75
- tarık akan4
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- cin görmüş yazarlar8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- dinci mizahı3
- anın görüntüsü19
- domates3
- akasya durağı3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- gocu31
- zorunlu eğitim20
- renault 9 broadway6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- sıfır atık vakfı3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- akciğer kanseri2
- sırrı süreyya önder7
- sivaslı ünlüler4
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- kürt faşisti5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- türk seküler devrimi11
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- amgot3
- hadsizlik2
usain bolt'dan sonra gördüğüm en hızlı adam.
(bkz: yağcılıkta sınır yok)
(bkz: paranın amına koymak)
yarısı kafadan oluşan sözlük kullanıcısı, imtiyaz sahibi, genel ve yerel müdür. saygılar hocam.
hakkında 5. yıl zirvesinde çok misafirperver olduğu söylenen fakat acaba misafirperverliğini kimlere karşı göstermiştir diye düşündüren abi(miz). hayır hadi ben görmedim durumu şahsi alayım desem, birlikte gittiğim arkadaşların da o gece orda olduğuna dair hiçbir fikri yok.
ayrıca 5. yıl zirvesinde mikrofonu eline alıp gecenin anlam ve önemine dair bir kaç laf etseydi iyiydi, naçizane fikrim.
ayrıca 5. yıl zirvesinde mikrofonu eline alıp gecenin anlam ve önemine dair bir kaç laf etseydi iyiydi, naçizane fikrim.
feyk feysbuk hesabı olan sahip.
merak editi: bunu zall mı eksiledi, modlardan biri mi, yoksa bir yuzır kardeşimiz mi çok merak ettim yeminlen.
merak editi: bunu zall mı eksiledi, modlardan biri mi, yoksa bir yuzır kardeşimiz mi çok merak ettim yeminlen.
(bkz: abartmayın bir alex değil)
en sevdiğim yazar.
senelerdir yazmama rağmen, tipi ve ses tonu hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadığım, bazı kişilerin neden bu kadar merak ettiğini anlayamadığım iyi insan.
5. yıl zirvesinde herkesi tek tek karşılayarak insanlara ne kadar misafirperver olduğunu birkez daha göstermiş sevgili abimiz.
Gerçek adı Hazall'dır.
''lan kime beziyor,kime benziyor'' dediğim mod. buldum (bkz: hababam sınıfı hayta ismail)
http://televidyon.com/p/1880/uludagsozlukcom/
http://televidyon.com/p/1880/uludagsozlukcom/
sözlüğü açmış, bir iki kural yazmış sonra sadece arada banka hesabına bakmakta olduğu düşünülen yazar.
kendisinden sözlüğe entry paylaşma butonu koymasını istediğim zall. kendisine yalvarıyorum. entryleri twitter da paylaşmalıyız. bak ekşiye...
dün gece kendisi ve eşi ile tanıştığım son derece sevimli ve sempatik adam hayatında başarılar dilediğim über kişilik.
eksi edit: siz de konuşsaydınız tanısaydınız aynı nı düşünürdünüz hacı.
eksi edit: siz de konuşsaydınız tanısaydınız aynı nı düşünürdünüz hacı.
inşallah bu gece içip taşkınlık çıkartmaz. içince bir değişiyor bu deloğlan.
tanım: canımız , ciğerimiz. babacan admin.
tanım: canımız , ciğerimiz. babacan admin.
bildiklerini bizimle paylaşmaya çalışması takdire şayan. ama anlamıyoruz zall abi. anlamadığımız, başlıkların altında ikinci entry bile olmamasından da anlaşılıyor olmalı. 8 linux server tips for dummies türü başlıklar açar ve içini de ona göre doldurursa bence daha faideli olur. ha "senin için yazmıyorum bunları zaten pis dinci. ziyaretçiler için yazıyorum." derse eyvallah derim.
5 sene gibi bir süre içerisinde uludağ sözlük ü en büyük sözlüklerden biri yapan kişiler yazarlardır. zall bir iki kod yazar (bkz: copy paste) o kadar. ne televizyona çıkar, ne süper entry girer. ama yine de seviyoruz seni be zall.
Uludağ sözlük ün kurucusu. 5 sene gibi bir süre içerisinde uludağ sözlük ü en büyük sözlüklerden biri yapan kişidir. bu da büyük başarıdır.
sol frame de hakkında bu kadar entry girildigini görünce öldü sandıgım, yok ya bu başka bişeydi. Votka içsek bari ölmeden.
aslen sivaslı olan kişidir.
diyarbakırlı komşumuzun 6 yaşındaki oğlunun adı. zall olmasa da zal dır. tek l li. yalancıyı öpsünler. hatta bülent abla öpsün.
(bkz: çekirgeyi zallıverdim)
sözlükle ilgili bazı gereklilikleri gidermeye gerek duymaması ve üşengeçlikleri ayar ediyor insanı..
mesela;
allah aşkına ne zaman başlıklarda "kesme işareti"ni kullanılabilir kılmayı "düşünmeye başlayacaksın" çok merak ediyorum.. zall?
-hiç mi düşünmüyorsun başlıklar böyle* çirkin ve dağınık duruyor diye?
-hiç mi böyle bir gereksinimi fark etmez bir insan? aklım almıyor...
mesela;
allah aşkına ne zaman başlıklarda "kesme işareti"ni kullanılabilir kılmayı "düşünmeye başlayacaksın" çok merak ediyorum.. zall?
-hiç mi düşünmüyorsun başlıklar böyle* çirkin ve dağınık duruyor diye?
-hiç mi böyle bir gereksinimi fark etmez bir insan? aklım almıyor...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar