bugün

/94
bana turkiyenin ne kadar ozgur bir ulke oldugunu hatirlatan site.
eee yeter ama artık dedirten duruma gelmiştir.gine ne oldu kapandı bu zabazingo ; dns de yemiyor sözlük artık lakin proxy ile giriliyor...
artık iyice boku çıkarılmış oluşum.

kapatılışının 20. günü bu gün ve halen açılmış değil. ne zamana kadar bekleyeceğiz diye düşündürüyor.
kendisi müslümanlığı seçip kapanmıştır, kendi seçimidir. şaka len şaka açılsın en yakın zamanda. çırılçıplak olsun.
dns engeli kaldırılmış site. buna da şükür. treewalk ile girelebilir.
bir açılıp bir kapatılan paylaşım sitesi.
sol frame de adini her gordugumde acilmis midir ki ya? sorusunu aklima getiren site...
şu adresten girebileceğimiz sitedir:
http://vtunnel.com/index....3fd26dcd41372c0d9a1f16287

dipnot: repleri görelim beyler.
kapatanlar arasında;

-necati abii,ya bi site kapamıştık,neydi abi o,artık açın diyo benim arkadaşlar
-ya olm şimdi,millete takılma,ama harbi neydi lan o site

gibisinden konuşmaların geçtiğinden korktuğum site.

(bkz: kapamasına kapadık ama açamadık)
(bkz: sürekli kapıyorlar efendim durduramıyoruz)
tekrar engellenen site. sert bir serzeniste bulunarak "yeter artık amına koyayım" diyorum. ayrıca

(bkz: bir yalama olarak youtube)

(bkz: ebenin ami ali sami)
(bkz: bi youtube vardı ne oldu ona)
ilk defa bu kadar uzun süreli yasak uygulanan sitedir. tamam, anladık , dns değişirse siteye giriyoruz. lakin neden kapıdan girmek varken bacadan girmeyi tercih edeyim? veyahut elin dangalağı atatürk'e hakaret ediyor diye neden benim haklarıma müdahale ediyorsunuz? biliyorum; sol frame'de youtube başlığı görünce "lan yoksa açıldı mı?" diye düşünenler olacak lakin ben artık isyanımı dile getirmek istedim. en derin saygılarımla selamlarım herkesi gönül dostlarım.
engeli bu sefer uzun tutulmuş ve sıkmaya başlamış, girilmesi yasak olmadğında çok az ziyaret ettiğim, normal yollardan girmeye hasret kaldığım site.
(bkz: yasakların çekici olması)
türkiye'de şu sıralar sadece proxy ile girilebilen video paylaşım sitesi. *
iki ayri mahkemeden ayni anda kapatma cezasi almis video sitesi... mahkemelerin isimlerinin listelendigi platform...

"BU SiTEYE ERiŞiM ENGELLENMiŞTiR" yazisini en cok gordugum yer...
adsl kullanıcılarında dns numaraları şöyle yapıldıgında pekala açılan site;
yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222
diğer DNS sunucusu: 208.67.220.220
(bkz: kurcalama bozacaksın)
eski sevgilinin dinlemiş olduğu bilinmeyen şarkıyı dinlemek için gayri ihtiyari girilen lakin açılmayan tube.
hiç açmayacakları ihtimalini akıllara getiren sitedir.*
(bkz: unutulmuş birer birer)
an itibariyle işyerinde aynı ip üzerinden bir bilgisayarla girebiliyorken; diğerinde malum yazıyla karşılaştığım site.
kapattılar açmayı beceremediler sanırım. bu ne lan!
aynı ilçe içerisinde, evimde engelin sürdüğü ancak iş yerimde çatır çatır açılan site.
Bu aralar Proxy girmeden açılmayan sitedir.Proxy ile tam gaz izlenebilir.
hiç bir şekilde açılmayan, hala kapalı olan internet sitesi. yalama oldu iyicene.

açamayanlar için link: http://www.ktunnel.com
önüne www yazmazsanız açılan sitedir.*
(bkz: ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026