bugün
- birazdan temmuza giriyoruz8
- sevişirken yapılması gerekenler7
- ferdi özbeğen dinleyen erkek6
- beyler bik bik erkek7
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- kibariye'nin ayağı3
- hiç kız olmayan sözlük3
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması3
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız3
- adananın normal bir şehir olmaması3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması20
- karımın ayaklarını yıkarım3
- ben geldim naneler7
- mabel matiz dinleyen erkek3
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak3
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- çok sıkıcı adamlarsınız lan3
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- ekmeğin içinden akıp giden kaşar2
- yarın diyete başlıyorum2
- iremga5
- sözlük yazarların üyesi olduğu dernekler2
- askerde verilen yoyo kartlık2
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- tai lung17
- ilişkilerde masal karakteri arayan vizyonsuz5
- bu nasıl bir sıcak2
- şeyhin götüne priz sokmak8
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- adana4
- çiçekli şiirler bayım vardı ne oldu ona3
- türklerin ezik bir millet olması4
- hoşgörü dini islam12
- elif karaarslan5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçecek2
- johnny sins ile mia khalifa film çekerse3
- raikagetokatlayan5
- kadir mısıroğlu'nun soyu23
- clydeless bonnie2
- dünya15
- komünizm gelecek nesil için tek kurtuluş yoludur4
- ateist dövmek11
- ameliyat olmak15
- at kafası3
- içinde seks olmayan dizi'ya da film izlemek2
- velvet52
- futbol32
- milly alcock2
- rabia naz vatan2
dünyanın en büyük fermuar üreticisi olan japon firması.1934 yılında kurulan ve şu an dünyadaki hemen her ülkede görülen pek çok fermuarlı giysinin veya eşyanın fermuar tedarikçisi.ilk olarak san-es shokai adıyla kurulup sonraki yıllarda yoshida kogyosho ismini almıştır.daha sonra uozu tekkousho k.k. isimli firmayı bünyesine katarak yoshida kogyo k.k. ismini aldı.
http://www.ykk.com/english/corporate/g_outline.html
http://www.ykk.com/english/corporate/g_outline.html
bir yahudi firması. bu sebepten mütevellit türkiye'deki firmalara verilen siparişlerde düğme, fermuar gibi ıvır zıvırların özellikle "ykk" markası taşıması istenmektedir. işte yahudi lobisi bu.
türkiye'deki fabrikası çerkezköy'dedir, yamulmuyorsam... bu marka fermuarların bozulduğunu hiç görmedim desem yalan olmaz, bir de çükü ısırmamak gibi bir güzelliği vardır ki tadından yinmez; nice koçyiğit başını yitirmiştir adi fermuarlar yüzünden bu ülkede... iyidir, hoştur bu yüzden sevilesi zip zip ziplenesidir ykk... oh yeaa...
sözlük marmara yazarı... *
yıllık cirosu 5.6 Milyar Dolarmış
genelen iyi markaların üzerinde görülen fermuar.
hayati bir amaca hizmet eden firma. fermuar olmasaydı halimiz nice olurdu düşündünüz mü?
dünyanın en kaliteli fermuarıdır.
bir fermuarın kalitesi metal, kalın tip.5, çift kürsör, metal elcik olanlarda en iyi anlaşılır. yerli üretim fermuarlara göre fiyatı en az üç katıdır. fiyatının hakkını kesinlikle verir. fermuarlı bir ürün aldığınızda elinizi hemen fermuar kürsörüne atın ve ters çevirin. "ykk" ibaresini gördüyseniz artık içiniz rahat edebilir. o fermuardan sorun çıkmayacaktır.
bir fermuarın kalitesi metal, kalın tip.5, çift kürsör, metal elcik olanlarda en iyi anlaşılır. yerli üretim fermuarlara göre fiyatı en az üç katıdır. fiyatının hakkını kesinlikle verir. fermuarlı bir ürün aldığınızda elinizi hemen fermuar kürsörüne atın ve ters çevirin. "ykk" ibaresini gördüyseniz artık içiniz rahat edebilir. o fermuardan sorun çıkmayacaktır.
tartışmasız dünya markası. ismimin baş harfleri aynı zamanda.
YKK, Türkiye'de faaliyetlerine 1991 yılında başlamıştır. 1993 yılında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde de bir fabrika kurarak Türkiye'de fermuar üretimine başlamıştır. Günümüzde YKK fermuarın yanı sıra düğme, çıt çıt, Cosmolon, plastik aksesuarlar, kanca, rivet gibi oldukça çeşitli birleştiriler de üretmektedir. Firmanın merkez ofisi istanbul Okmeydanında bulunmaktadır.
Tekirdağ Çerkezköy de bulunan fabrika kaliteli tüm giysilerin fermuarlarının altına bakın ykk yazar ykk yazmıyorsa giydiğiniz şey kaliteli değildir. Adamlar dev. Satın alma müdürünü tanırım içeride telefonla gezmek yasak kullammak yasak bir tek satın alma müdürü kullanıyor o da her şeye onu arıyorlar o yüzden disiplinli bi fabrika çekik gözlü tipler çok içerde.
Fermuarların üzerinde sıklıkla gördüğümüz YKK, Yoshida Kogyo Kabushikikaisha (okumadan geçtiğinizi tahmin ediyoruz ) isminin kısaltmasıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar