bugün

girecek tarafın siz olduğuna eminmisiniz.
Çalışın güzel insanlar, kötü yorumlara aldırmayın, siz gayret edin, dua edin olacaktır.

Bu sene bir tık daha kolay olacağını düşündüğüm sınav.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Umarım güzel bir notla barajı falan atlar yükselirsiniz.
güzel insanlar bu gözler geçen sene ygs'de 16 bin yapıp lys'de 58 bine gerileyen insan gördü.

önemli olan lys her şey lys'de bitiyor, lys çalışmaya başlamadıysanız işiniz zor yazarlar.

siz yeter ki çalışın, eksiklerinizi kapatmaya çalışın.

bir de panik yapmayın yeter.

başarılar güzel insanlar, şans sizin yanınızda olsun.

bir de şunu ekleyim, benim gibi istemediğiniz bir yere gitmeyin, zira hem sınava hazırlanırsınız, hem de bölüm derslerinize çalışmak zorunda kalırsınız.
ulan sınava hazırlanmıyorken daha çok şey biliyordum sanki hahahahahahaha.
buna çalışmak yerine göt büyütüyorum.
bu sene sınava 2 milyon 255 bin 386 aday başvurmuş.
tarih soruları bi boka benzemeyen sınav olacaktır.
ygs denemeleriyle lys konuları+ygs konu tekrarıyla yürüttüğüm sınav çalışmasının sonucunda 13 martta gireceğim sınav,lys çalışmaya başlanmalıydı artık 70-80 binlerden(2sininde o aradaydı) birisi 13 bine diğeri 11 bine çektiğine şahit oldum ümit edin inanın kimseyi dinlemeyin ha gayret.
deli gibi korktugum sınavdı zaman azaldıkça korkmuyorum arada rüyama giriyor hala ama.
32 gün kalan sınavdır, geçen seneki tecrübelerime dayanarak bir şeyler söylemek istiyorum.

sınav anında önce naneli şekeri yiyin, zira naneli şeker sizi ferahlatır zihninizi açar.

sonra da gelen sonucunuz beklediğinizden altta gelirse üzülmeyin, zira önünüzde lys var, bu gözler 16 binden 60 bine gerileteni de gördü, 160 binden 17 bine çekeni de.

allah yardımcınız olsun, benim de olsun.

ikinci defa gireceğim zira bölümümden ve şehrimden memnun değilim.
kazamayacaklara şimdiden gerizekalı diyebileceğimiz sınav. açık ve net.
allahım 1 ay kaldı....
Heyecan yapılmaması gereken sınav. Yüksek puan alanların geneli stresi yönetebilen kişiler. Fazla kasmayın.
Zaten ygs yayınlarının sınavla uzaktan yakından ilgisi olmadığı için takmaya gerek yok. Tek tavsiyem türkçe ve matematik için alese yönelin yoksa durumlar istemediginiz sekilde sonuçlanabilir.
Ygs den bir yerler kazanıldığını düşünen gerizekalıları göstermiştir evet.
Lys ile tercih yapacak öğrencilerin fazla stres yapmaması gereken 180 barajı geçmesi gerektiği sınavdır.
Liselilerin babayı alacağı sınav.
Şuan sözlükte vakit öldürmek yerine soru çözen arkadaşlarınızın kazanacağı sınavdır.
Bu saatten sonra hala akıl almak için 1000 tane delinin olduğu bir platformda olmanız olayın vahametini gözler önüne seriyor.

Not: ösym
güzel insanlar kötü yorumlara aldırmayın ve çalışın, allah emeğinizin karşılığını verecektir.
Gireceğim sınav. Belkide giremeden öleceğim. Parasını verdim ben ölürsem burdan biri girsin benim için.
Başlığı sürekli yukarda tutalım da arada sırada sınav olduğu akıllarına gelsin bence.

Not: ösym
Bir arkadaş yazmış ama ben de tekrar edeyim matematik ve türkçe için çıkmış ales sorularını çözün. Bakın mutlaka çözün. Türkçe soruları ygs'de o denemelerde çözdüğünüz paragraflar kadar uzunca çıkmayacak. Kısa ve anlaşılması zor ve şıkları çelişen bir şekilde sorular soruyorlar artık. Bu da aynen ales tarzı sorular. Fen bilimleri için fem yayınlarını çözmeniz yeterlidir. Sınavdan önceki gece uyku sorununuz olabilir ki bu gayet doğaldır. O yüzden cuma gecesi erken yatın cumartesi gecesi 3-4 saat uyusanız da bu sizi çok etkilemez. Sabah sınava gitmeden ufak bir tost yiyerek yanında nescafe xpress içebilirsiniz veya normal kahve de olur.
2010 ve 2011 olmak üzere iki eski versiyonunu bizzat denediğim sınavın yeni versiyonudur. genelde beklediğimden düşük aldım hep. lys toparlayabilmek için daha çok fırsat sunuyor gibi.
Bu senede gireceğim, ya da onun bana gireceği sınavdır.