bugün

/19
Ygs1 de 3042 ygs2de 2400. Oldugum sinavdir. daha kotu bekliyordum. Sevindirik oldum.
Beklediğimden çok yüksek gelen 80binlerde olduğum sınav. Ben daha hayatımda hiç bu kadar yüksek puan yapmamıştım bir de. Benden denemede yüksek alanlar 40-50 puan düşükler benden. Ben de anlamadım.
iki yıldır ilk defa girmediğim sınav.
dil bölümü hakkında bilgi almak istediğim sınavdır kendileri.
şaibeli bir sınavdır.bir eğitimci olarak tüm gençlere geçmiş olsun. lys ye tamgaz devam
Açık öğretim tercihi yapmak için en kaç puan almak gerekiyor.
saatler sonra ancak bakılabilen sınav. ne yoğunlukmuş arkadaş. neyse daha önce burada belirttiğim gibi 11 yıl aradan sonra tekrar girdim.

-------------------------------------D--------Y
Türkçe----------------------------29-------7
Sosyal Bilimler------------------12-------2
Temel Matematik---------------39-------1
Fen Bilimleri---------------------22------12

şeklinde yapmışım.

---------------Puan--------Sıralama
YGS-1-------378,95--------44569
YGS-2-------359,79--------59221
YGS-3-------337,66--------98848
YGS-4-------320,29-------120128
YGS-5-------368,98--------52147
YGS-6-------383,55--------43438

ahanda sonuçlar bu. şimdi genç arkadaşlardan yardım istiyorum. bu puan türleri ney, lys'ye etkisi % kaç. sayısalcının hangi puanları önemli.

inşallah herkesin gönlüne göre gelmiştir sonuçlar. başarılar gençlere..
geçerliği ve güvenirliği düşük olan sınavdır. (eğitim bilimciler ne demek istediğimi anlarlar) yoksa siz güzide gençlerimizin daha yüksek sıralamalarda görmemiz gerekirdi.
yaklaşık 600-700 bin kişinin barajı geçemediği sınav.
Arkadaşlarım kolaydı yaa diyince onlardan beklentim artmıştı bir öğrendim 250 lerde sonuçları..
Ben gecen sene basari ile atlattim. Girenlere de Geçmiş olsundur efendim.
girene girmiştir.
29.03.2014 itibari ile açıklanmıştır.
gündüz açıklanmasıyla aklımızı meşgul etmiştir. ne güzel oturmuştum dizilere çalışıcaktım. gece açıklansaydı daha iyi olurdu.
komşunun oğlu eldi akşam. heyecan içinde "abi netten sonuçlara bakabilir miyim?" dedi. güç bela girebildik siteye. maalesef ygs yi geçememiş, evden çıkışı hala aklımda. zavallı resmen yıkılmıştı.
(bkz: kırdın kalbimi)
bir sınav.

tebrikler, beyaz yakalı köle olmaya bir adım daha yaklaştın.
Geçen sene çalışıp düşük bir puan alan bu seneyse ti ye almak için girip daha yüksek alan çoğu kişinin girdiği sınavdır.
Bir çok öğrencimizin hayallerini suya düşüren sınavdır .
hiç çalışmadan ilk 1500.000 e girdiğim sınav. şuanda pedere suikast planları yapıyorum.
hiç tanışmadan 4 milyar kızın arasına girdiğim dünya gibi olan sınav.
'hayırlısı ya, nasip' diyip girdiğim, ygs5te 7793. olduğum sınavdır. önümüzde lys var hayırlısı valla.
sosyalde 32 net beklememe rağmen 22 net gelen yalan sınav.
açıklanmayıp gelecek yıllarda tekrar sorulması planlanan sorularının sınava girenler tarafından ezberlenip, derlenip el altından paylaşıldığı ve şu an herhangi bir dershane öğrencisinde bulunduğu sınavdır. en azından matematik için durum böyle.
sonuçları ile, 6 yıl önce mezun olan beni, 2. üniversiteye başlamatmaya çalışan sınavdır.
sonuçları ile, dil sınavına girip mütercim-tercümanlık bölümünü kazanmayı düşündüğüm sınavdır.
© copyright 2005 - 2026