bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- diamond bosphorus8
- nasıl birisiniz15
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- türk solcusu6
- simko320
- game of thrones taki kerhaneci16
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- victor osimhen19
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- yeni parti de bölünebilir10
- miras davası5
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- gürcistan göçmenleri13
- velvet48
- ankara6
- fake sanılmaktan flört edememek3
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- boşanma davası ne kadar sürer4
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- manyak olmaya karar verdim6
- çekişmeli boşanma davası4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- yalnızlığın çaresinin bulunmaması2
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- almancıları sevmemek11
entry'ler (1292)
'ruh' serisi ile ilgimi çekmeyi başarmış güzide eskişehirimiz'e yakışan tam anlamıyla bir kültür ve sanat dergisidir. öyle ki son zamanlarda ülkemizde git gide meydana sanat açlığı ve bunun sonucunda yaşanan yozlaşmayı bu ve bunun gibi dergiler ile aşabileceğimize inandırmıştır. umarım daha iyi bir yerlere gelir ki geleceğine inanıyorum.
tanım: eskişehir'de bulunan okurlara tavsiye edilebilecek yegane sayılı dergilerden biri.
tanım: eskişehir'de bulunan okurlara tavsiye edilebilecek yegane sayılı dergilerden biri.
hiçbir şekilde sorunlu insan davranışı değildir. anasını satayım daha bugün denize gittim. kıyı sahillerinde bebek bezi , cam bira şişeleri gırla. sağına soluna bakıyorsun , mükemmel bir yeşillik , özenilecek berraklıkta bir deniz. sonra yere ve insanlara bakıyorsun ; kimi külot ile denize girmiş , kimi de giysileri değiştirdiğin alanlara (ki tuvalete 5 metre uzaklıkta) işemiş. aşağılamayayım da napayım. bazı şeyleri cidden hak etmiyoruz.
tc kimlik numaramı 2 2 2 2 1 şeklinde verip telefon numaramı 531li şekilde verince kafa karıştıran durumdur. en azından memurlar için.
hakkari bilet satış oranlarını arttıracak durum.
bol bol lickitung yakalayacağınıza delalettir. tek saldırısı yalamaktır.
söz konusu pokemon : görsel
söz konusu pokemon : görsel
pokemon go ile olacak olandır.
Hamit. ilk ismim diye demiyorum.
Günlerden cumartesi. Elimde sünnet hediyem olan game boy nintendo advancem. Antalyanın o zaman meşhur avmlerinden birinde annemle alışverişteyiz. Yugioh ve pokemon oyunlarıyla dolu çantamı anneme verdim. Çok istediğim bir oyun olan 'yugioh dungeondice monster' adlı oyunu aldırmaya söz verdirmiştim anneme. E o zamanlar oyunlar epey pahalıydı tabii. Mağazadan çıkıp alacaktık. Rafları inceliyorum büyük bir heyecanla. Kasaya gidip ödeme yapılacakken arıyoruz tarıyoruz çanta yok. içinde annemin yeni aldığı maaşı , kardeşim çok sevdiği kaşkol atkısı ve gameboyum var. Meğerse annem dalgınlığına çantayı alışveriş sepetine koymuş. Mağaza polisi aldı bizi fakat nasıl hüngür hüngür ağlıyorum. Yarıda kalan savelerim , giden 68 level venasaurum aklıma geldikçe 'polis amca ne olursunuz bulun' demekten başka birşey gelmiyor elimden. Kameralar inceleniyor. Çantanın 15 16 yaşlarında birileri tarafından sepetten çalındığı anlaşılıyor. Çalınış o çalınış , ne bir geri dönüş ne başka bir olay. Bu olaydan sonra dünyanın ne kadar kirli olduğunu anladım.
Türkiye'nin sadece batıdan ibaret olmadığını , ciddi anlamda çomar diye nitelendirilen insanları gözlemlemek adına metin2 oynamaktır. 6 yıl sonra başladım ve şunu söylemeliyim , ciddi anlamda yöneticilerin nitelendirdikleri kadar 'gelişmiş - gelişmeye yakın ' olan bir ülke olmadığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Yeni nesil ciddi anlamda geri zekalı. Sonumuz kötü.
Allah hepimizi korusun.
peçete ile uğurlanmalı ve arkaya bakmadan kaçınılmalıdır.
ister dini inancı olan bir insan olun isterseniz tüm dünyaya sahip olun aslında yaşama olayının saçma olması olayı. bugünün güzel geçebilir, yarının da öyle ama o vakit gelip çattığı zaman yaptıkların neyine yarayacak ? Bazı insanlar sevdikleri için yaşar bazı insanların ise idealleri vardır. O sevdikleriniz bir gün göç olup gittiğinde ve yalnız kaldığınızda ne olacak ? Uğruna yıllarınızı verdiğiniz idealleriniz bir çırpıda silindiğinde ve hiç yaşamamış olduğunuzda arkanızdan kim ne kadar ağlayacak? Tamamen saçmalık. Nefes aldığımız sürece umut vardır diyorlar , ama ben maalesef bir umut göremiyorum ne geçmişimde ne geleceğimde.
(bkz: karşılaştırmalı edebiyat)
edebiyatı bitti karşılaştırması kaldı. hayır okuduğumdan değil cidden çok saçma.
edebiyatı bitti karşılaştırması kaldı. hayır okuduğumdan değil cidden çok saçma.
belasına sövdüğümünün virüsü. çözüm alternatiflerinin çok sıkıntılı ve çaba gerektirmesi ile tanınan , genellikle sahte fatura mailleri ile bulaştırılıp yüklü miktarda para istenilen virüs çeşidi.
bu devirde benim için imkansızdır. fiyatlar uçmuş.
8 yıl aradan sonra yeniden başladığım oyun.
muhteşem bir estatane.
496 ile yırttığımdır.