bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun18
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır15
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşla ben vazgeçtim5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- arkadaşlar buldum8
- kemalizmin çöküşü7
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz15
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna5
- büyük oyunu görmek8
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- ucan tekme atan hipopotam43
- recep tayyip erdoğan12
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- şükürcülük7
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- dedemi astılar diye ağlamak3
- izmir6
- kadere inanıyor musunuz4
- persona değişikliği4
- diş sıkmak4
- havanın uykuyu getirmesi4
- bodrum daki kırolar4
- saçları permalı sözlük kızı10
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
- gayrimüslimler2
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- tuvalet aynası karşısında fotoğraf çeken nesil3
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- nervionun beni engellemesi5
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- istiklal mahkemeleri2
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
- dedesi itlaf edilmiş kesim2
- akp seçmeni19
- kemalistlerdeki iflah olmaz islam düşmanlığı2
- pernado bey birader beydir2
- sevilmeyen yazarı evlenme vaadiyle kandırmak3
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- instax2
- yeni dökülen asfalta dil atmak3
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı5
2 anlamı var.
birincisi birine dostça yaklaşmak ya da yalakalık yapmak. ikincisi arabayla drift atarak yanlamak.
birincisi birine dostça yaklaşmak ya da yalakalık yapmak. ikincisi arabayla drift atarak yanlamak.
her gün düzenli olarak yaptığım eylem. (bkz: sirius)
bir süre sonra bağımlılık yapıyor, bu gözler s2k ile duvara patlayan gördü lütfen deneyimli değilseniz kendinizi rezil etmeyin.
(bkz: harun taştan)*
şahine binen genç kültürü tavan yapmış gençliğin tekrar şahin ile yarım debriyaj vasıtası ile yaptığı hadise arabalarını kontrol dışı bir şekilde sağa sola savurmak bu gençler için bir masterlık seviyesi bir nirvanadır...
herkes kendi kafasına göre kimi bilim adamı olarak kendini kanıtlıyor, kimi yanlayarak amına koyayım.
herkes kendi kafasına göre kimi bilim adamı olarak kendini kanıtlıyor, kimi yanlayarak amına koyayım.
çok değil bmw 1 serisi ile rahatça yapılabilecek harekettir. hatta öyle bir güce sahiptir ki bu 1 serisine ait 1.6 litrelik motor, kalkışta gaza biraz yüklenmeyle bile arkayı savurmanızı sağlar.
ken block bu işin üstatlarındandır.
O an hayatın durması ve sadece arka lastiklerinizin birbiri içerisindeki ahenk ile dansının boy göstermesi ve ön lastiklerinizin buna alkış tutmasıdır..Evet bay anderson arabalarda gerçek drift dediğin arkadan itişle yada 4WD ile olur ve (bkz: yanlamak sanattır) hünkarım.
Arkadan itişli yüksek güçlü bir arabada esp off tuşuna basarak yapılabilen güzel orgazmdan daha zevkli anlar yaşatan harekettir.
Öyle arabayı altınıza aldığınız gibi denemeyin. Önce boş arazilerde yapın sonra trafikte denersiniz.
DipNot: El freni yanlamak değildir.
Öyle arabayı altınıza aldığınız gibi denemeyin. Önce boş arazilerde yapın sonra trafikte denersiniz.
DipNot: El freni yanlamak değildir.
virajlar da daha hızlı ve seri sekilde tırmanmanizi-gitmenizi saglayan bir surus seklidir. bu hareket yapilirken virajın dondugu yone direksiyon kırılır ve gaza basılır(gerekirse vites kucultulur), bu sekilde arka kontrolu kaybeder ve savrulur.
her ne kadar aracın hızını arttırdığı düşünülse de gerçekte öyle bir özelliği olmayan, hızı bilakis azaltan, aracı da yavaşlatarak hantallaştıran atraksiyon. estetik olduğunu, cool göründüğünü ileri sürerek yapanlar var. hız ise asfaltta değil daha ziyade toprak yolda (o da bir ihtimal) artabilir. genel olarak çok riskli bir iştir zaten, takla atmaya kadar yolu var, tavsiye edilmez.
arkadan itişli bir araçla yapılmadığında sadece 'cek el-frenini bas gaza' şeklinde kolayca yapılabılen fakat pek zevk vermeyen akrobatik hareket.
(bkz: drift)
(bkz: drift)
motor sporları terimi. otomobilin yan yan kayarak virajı dönmesine denir. yüksek jipler dışında tüm otomobiller yapabilir ancak makbul olanı 150den fazla hp olan arakadan itişli arabalarda normal hızla girilen virajın çıkışına dogru yüksek devirli vitese alınıp tam gaz verilmesi sonucu dönen arabının arka tekerlerinin patinajı ile aracın yanlaması, ve aynı anda yapılan kontra nın sizi orgazma ulaştırması ile sonlanan , şairene hareket.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar