bugün
- true'nin libidosu neden yüksek7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim7
- putin türkmüş9
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- true'nin acile kaldırılması9
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- türk vatandaşları türktür8
- dinci şairler4
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- giysi fiyatlarının uçması3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- türkiyeli olmak3
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- kill bill vol 33
- ilk öpüştüğüm kız6
- osuruktan şiirler41
- vexillarius the slayer3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- mokv öldü mü2
- aslan gibi adam11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- adana kebap10
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- burası instagram değil sözlük4
- amca diyen bokolog2
- bebek katili4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- dünya asla vazgeçme günü4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- aleksey batrakov13
- haftanın gammazları listesi26
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- gogo yubari ile okul gezisinde yanyana düşmek2
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- claudian clouds22
- kanal ayarlama 1500 lira11
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
entry'ler (34)
caps var dediler geldik ve feyizli sözlüğün kurucusu bendim gel gelelim sayfa kapandıktan sonra pek tadım tuzum kalmadı, sözlük vs işleri sandığınız kadar kolay değil. olm ayrıca nereden denk geldim lan ben bu başlığa gece gece hüzünlendim. :(
4 arkadaş bu işe yöneldik, ben mekanik kısım ile ilgileneceğim gidişata göre işi resmileştirip 3 boyutlu yazıcı satmaya başlayacağız zengin olursam burayı editleyeceğim.
edit: tamam lan eksilemeyin parayı bölüşürüz.
edit: tamam lan eksilemeyin parayı bölüşürüz.
Yalanlarına inanmış gibi yapıp o acınası durumlarını devam ettirmeleri şüphesiz her adamı aseksüelliğe sürükler.
voscreen'i tavsiye ederim.
redbull racing.
ikisi de savaş çıkartır, konu kilit.
oraya 60cm3 yazmanızı rica edeceğim.
valla ben emniyetten yardıra yardıra geldim acelem vardı, umarım ceza gelmez.
trafik sorununu kesinlikle çözecek sınırdır.
Burası buram buram yanık arduino kokuyor beyler, ne yapıyorsunuz allah aşkına?
edit: ben de mekatronik mühendisliği okuyorum o eksileyenin umarım arduino seti cayır cayır yanar.
edit2: s*keyim böyle mühendisliği imamlar bile daha fazla kazanıyor, asansör projesine bile imza atamıyoruz valla tekrar hazırlanıyorum bu sene.
edit: ben de mekatronik mühendisliği okuyorum o eksileyenin umarım arduino seti cayır cayır yanar.
edit2: s*keyim böyle mühendisliği imamlar bile daha fazla kazanıyor, asansör projesine bile imza atamıyoruz valla tekrar hazırlanıyorum bu sene.
bir süre sonra bağımlılık yapıyor, bu gözler s2k ile duvara patlayan gördü lütfen deneyimli değilseniz kendinizi rezil etmeyin.
3 senedir hayatımda biri yok eğer seni sevmişsem sana sevgilim demişsem bil ki bir düzine testten başarıyla geçmişsindir, allahını seversen benim kibarca uyardığım beni anlamanı istediğim, onaylamadığım şeyleri yapma. Mesajlarıma geç dönüş yapman, meriçlerle arkadaş olman, herkesle iyi geçinmeye çalışman, ilgi çekme çabaların, her insanı iyi sanman benim kısa süre zarfında senden soğumama neden olur. Gereksiz triplerin ile beni kavgaların içine çekme ne olursa olsun konuşarak çözmeye çalışalım. Ben bir insandan soğursam ölse bile pek üzülmem, hayatımdan aşırı insan çıkardım bunlardan biriside sen olma.
bütün oyunları üşenmeden tek tek engeller ve bu kişilerin tüm isteklerini engellerseniz kafanız rahat eder.
1 sene önce sözlüğe biraz göz atmış yazarlık almaya karar vermiş ve tek entry girip çıkış yapmıştım. Şu an çaylağım ama pek umurumda değil bu durum, geçen süre zarfı içerisinde sözlükte ciddi şekilde amsalak artışı olmuş gördüğüm kadarıyla hala artmakta. Tanıdığım bir yazarın nick altında gördüklerim beni fazlasıyla üzdü hal böyleyken ara sıra baktığım bir platformdan öteye gitmeyecek sözlüktür.
150 lira verdiğim kılıf 2 seneden sonra adeta düşüre düşüre cs go deathmatch haritalarına dönmüştü, bir gün metroya binerken nasıl düşürdüysem önce kılıf sonra ekran kırıldı.
şaka maka 11 nedir lan kendimi van persie gibi hissediyorum amk.
kendinden ödün veren insandır, yapmacıktır, samimi değildir ayrıca çıkarcı olması muhtemeldir. Kimse kusura bakmasın bu konuda görüşümü asla değiştiremez. Aksa Jeneratör'de geçtiğimiz yaz staj yaparken üretim müdüründen duymuştum;
''Herkesle iyi geçinemezsin, herkesle iyi geçiniyorsan bir yerde hata yapıyorsundur.''
''Herkesle iyi geçinemezsin, herkesle iyi geçiniyorsan bir yerde hata yapıyorsundur.''
Fransızca şarkıları sevmediğim halde seneler önce beni alıp götürmüş olan favori parçamdır, fırsatım olursa dövmesini yaptıracağım.
otomatik sera sistemi yaptığım hede. kullanımı ve programlaması kolaydır, mekatronik okuyan adam bunu beceremezse gg wp diyebiliriz. Çin'de üretilir üzerine made in italy zımbırtısı basılır aşırı ucuzdur fakat ülkemizde ucuz değildir. 3-4 kişi bu işe girmeyi düşünüyoruz, yakın bir arkadaşım çin'den led vb şeyler getiriyor bakalım duruma göre burayı editlerim.
Yapmayın beyler şu adamın adını görünce bile duygulanıyorum.