bugün

/381
cem adrian ve şarkısının klibi diyorum. yalnızlığı farklı açıdan ele almıştı. ve televizyonda yayınlanamayacak bir klip olmuştu.

şarkının sözleri ise ezberimde saklıdır hala ve sonunda sesleniş gibi olan kısmı da. güzeldir, dinleyin.
insanları tanıdıkça, yalnızlık güzelleşir.
yalnızlık çektikçe, hayaller güzelleşir.
hayaller güzelleştikçe anlarsın.
yalnızlık hiçbir şeydir.
tuvaletin kapısı açık rahat bir şekilde sıçmaktır.
Biz, bir sabah değil her sabah bunaltıcı düşlerden uyandık. Ama bir gün olsun böceğe dönüşmedik. Üstümüzü giyindik, tıraş olduk, işe gittik.

kelli felli cümleler kuramıyoruz diye kimse bizi mutlu sanmasın.
kısa süreli olunca ne de güzel.
yalnızım ulen diyecek birini dahi bulamamaktır.
yeni telefon zili yapıp birinin aramasını beklemektir. ama kimse aramazdır.
sezai karakoç: ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık!
özdemir asaf: insanın kendine mektup yazmasıdır, yalnızlık.
cahit zarifoğlu: ah şu yalnızlık, kemik gibi ne yana dönsen batar.
edip cansever: bir kişi bile değilim yalnızlıktan.
cemal süreya: bir ovanın düz oluşu gibi bir şeydir, yalnızlık.
en büyük servetti benim için yalnızlık. Bugün sözlükte onu görene kadar. Bana acilen yazmalısın Leydim.
O kadar kalabalığım ki bu aralar,
Özlüyorum.

T: Özlenen sevgili.
Yalnızlık kederiyle, buhranıyla bir nimetmiş. Yalnızken farkında olmadığın bir nimet, kurtuluşu var çünkü, umudun var. Evet mutsuzsun belki huzursuzsun ama bunu değiştirmek senin elinde. Kaybedeceğin elinden alabilecekleri tek şeyin yalnızlık ve bu seni bir bakıma yenilmez yapar. Yeniksin zaten daha ne kadar yenik olabilirim diye düşünürsün. Peki ya yalnızlığı yendikten sonra değiştiremeyeceğin, kabul edemeyeceğin, canını yakan şeyler için ne yapacaksın. Hiç bir şey...

Tadını çıkarmak gerek yalnızlığın ve belki de ondan ayrılmamak.
Tabiatla ilgilidir,kimi sessiz sakin yaşantıyı sever kimidetoplum içinde kalabalıkları.
kalamıyorum gerçekten insan olmasa bile saçma düşünceler beni rahat bırakmıyor tek başıma kalıp onlara yenilmekten korkuyorum.
görsel
Gerçeklerle yüzleşmeni sağlayan bir durumdur. O sebepten dolayı yalnızlık en büyük servettir.
yalnızlık necis pis bir şeydir.
bazen iyi bazense kötü olan bir olgudur.
en büyük servettir yalnızlık.
Beni içten içe yiyip bitiriyor.
Karımdır. 24 senedir evliyim
tanrıya mahsustur. ve yalnızlık tanrının yanına usulsüz park etmektir.
yalnızlık necis pis bir şeydir.
ama gam yok o Allah vardır.
Bir yığın insan içinde, insana hasret kalmaktır.
Benim yalnızlığım insanlarla dolu, der sözümü bitiririm. Yalnız kalmayın sonra alışıyor insan.
En sevdiğimdir..

Dünakşam yanı başımda benim en küçük ağlarken hep bunu düşündüm yalnız kalmak istiyorum diye..

Yalnızlık herkese bir dönem lazım olandır.
Biraz önce Demlediğim çayı bardağa korken dalgınlıkla yalnız olduğumu unutup ikinci bir bardağa da doldurdum çayı; sonra şöyle bir duraksayıp yalnız olduğumu fark ettim. Normalde alışığım ve galiba seviyorum da yalnızlığı, ama niyeyse ne zaman çay demlesem o zaman daha bir farkediyorum ve dokundurucu oluyor. Hayır yani bi de 2 katı fiyata organik Hemşin çayı almıştım ama yine bi tatsız geliyor be. Yoksa sahte mi acaba.
© copyright 2005 - 2026