bugün

/381
ihtiyacım var.

yalnız kalmak, bi mağarada, dağda taşta yaşamak istiyorum.
bazen çok ama çok kıymetlidir. öyle zamanları iyi değerlendirin.
öyle bir şeydir ki ilgiden sıkılır yalnız olmak istersiniz. ama fazla yalnız olursanız da yanınızda birileri olsun istersiniz. ikisini de ayarlı götürmek lazım. ancak sadece sevdiceginizle yalnız kalmak gibi bir durum da vardır ki güzeldir.
Nasıl bir his olduğunu bilmiyorum.
Aciyip zeki yakışıklı eğitimli ve zenginim kizlar birakmiyor pesimi. Haliyle yalniz kalamıyorum.
yalnızlık çok acı tam da sen ben olmuşken.
Çok şey öğretir. Ayakta kalmayı, mücadeleyi, savaşmayı... hayata karşı direncinizi artırır. Gelecek olan her şeye her daim hazır olmanız için acımasızca kırbaçlar. Kimi zaman insanların ikiyüzlülüklerini, sahteliklerini kimi zaman dünyadaki adaletsizliği ve amaçsızlığı sorgulatır. Döndüğünüz her köşede aynaya baktırır ve en iğrenç tercihe zorlar; ya herkessiniz ya sizsiniz.
Tanımadığın bir şehire gittiğinde bavulunu alıp nereye gittiğini bilmeden sürüklemek, hastayken kendine çorba yapmak, eve giderken tek kişilik yemek malzemesi almak, koltukta veya cam açık uyuyakalmak gibi zırvalıklar. Ama yalnız olmak keyiflidir herkes bilmez.
bir süre sonra insanın kendine iyi gelmesidir yalnızlık.
ne gidenin ne gelenin anlamı kalıyor.
"Hayır istemem bir başkasını yalnız da ayağa kalkabilirim.."
neye göre kime göredir yalnızlık.kimisi binlerin içinde yalnızdır kimisi birinin yanında kalabalıktır.
Kıymeti bilinmeyen mücevherdir. insanların gözünde asosyal olarak görülürler. Halbuki alakası yoktur. Benim gibi yalnızlığı seçen insanlar da vardır. Tam bağımsızlık demektir. Bir şeyi yaparken birine sormak gerekmez. Başkalarının fikrine uymak zorunda kalınmaz. Her şeyin üstesinden tek başınıza gelirsiniz. insanı olgunlaştırır. Erdem kaynağıdır.
bağımlılık yapabilir.
sanırım hayatın belli döneminde çok fazla sıkıntısı çekiliyor bu durumun. şuanda birileriyle buluşup sosyalleşmek istiyorum ama buluşabileceğim insanların hiç biri ile buluşmak istemiyorum çünkü zaten on yılı aşkın süredir aynı kişilerle sosyalleşiyorum. yeni, farklı insanlarla buluşmak istiyorum ama buda pek mümkün değil çünkü etrafımda yeni tanıştığım biri yok. bu şekilde bir yalnız hissetme şeklide varmış sözlük. nasıl çözülür ki bu durum?
kıyafet alacağın mağazadaki görevliğe dönüp "yakışmış mı?" diye sormaktır, soracak kimsen yoktur çünki. evde kimsen olmadığı için tuvaletin kapısı açık şekildede sıçabilirsiniz ayrıca
şu anda isterdim zira bir koğuş dolusu horlayan öküzümsüler ile uyumaya çalışmak işkence gibi.
sessizlikle kurulan mükemmel dostluktur...azıcık gürültülü ortamda kafanız anında şişer...hemen evinize, mabedinize kaçmak istersiniz...evet eviniz sizin mabedinizdir, çok özeldir...sadece çok özel insanların girmesine izin verirsiniz...çok güzeldir aslında yalnız olmak...tek sorunu çok çabuk alışıyor insan ve bu mükemmel özgürlüğü kaybetmek istemiyor ama bunu kimse anlamıyor....

+kesh, evlensene oğlum...tek başına ömür geçer mi ?
+bro, evlen artık la...
+şşşşş bana bak evde kaldın biliyon di mi ?
+ yaşın geçiyor, kimse bakmayacak sonra sana...
zirvede olmaktır. kalabalıktan daha değerlidir. kafa dinlemek için idealdir.şanslıysanız yalnızsınızdır.
görsel
iyi geceler..
Bazen sıkıcı saatlerin toplamı bazense yara sarma durağı.
Yanınızda olmasını istedğiniz insan, yanınızda değilse kabak gibi yalnızsınız..
“Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin.” Demiş Tarkovski.

Ama ben en çok ilkay akkayanın;

“Yalnızlık büyütür
Ama yalnızlık sonra çürütür
Yalnızlık
Gitme, gitme, gitme..” deyişini seviyorum.
Dinletiyor bize.

https://youtu.be/4reuVOVOeRU

Edit 1: homotopikler gelmeden.
günümüzde arkadaşlık, dostluk, sevgili kavramının git gide gerçek anlamını yitirilmeye başlandığı varsayarsak bulunmaz bir nimet.
Can dostum oldu benim.
düşünmektir. yalnızlıktan düşündüm, düşündüğümden delirdim.

ağlamayın arkamdan, mezarıma tükürün.
© copyright 2005 - 2026