bugün

/381
'yalnız olduğumuz hususunda yalnız değiliz.' haksız mıyım diye soru sorduğum kelimedir.
http://www.youtube.com/watch?v=c1SOL_wBkB4
söylemeyeceklerinizi söylemenize, yapmayacaklarınızı yapmanıza neden olur.
durup dururken gözünden yaş getiren, zaman zaman hüzünlendirici ama genellikle huzur dolu ruh halidir.
"....... alır götürür vay beni yazık bana" şarkısında gecen noktali yere gelmesi gereken kelimedir. Söyleyen sanatçıdan pek haz etmediğim doğrudur ancak zamanında dilime yapışmış olmalı ki başlığı görür görmez aklıma gelmiştir.
insanın başına gelebilecek en kötü şey değildir. Kendinizi yalnız hissettirecek insanlarla bulunmak daha acıdır.
sanırm en sadık yarim yanlızlığım olacak , evet evet sanmaktan öte oluyor çoğu zaman ..Ha mutlumuyum evet !
herkes "yalnızlık" ister , herkes "yalnızlık"tan şikayet eder.insanın borsa misali inişli çıkışlı ruh hali vardır , o ruh haline göre ya yalnızlık ister ya da yalnızlıktan şikayet eder.
Anlatılmazz yasanır .
yalnızlığın çaresini bulmuşlar beyler. takılmayın. *
tutunacak dal arayıp bulamayan insandır yalnız.
Yalnızdır...
ulan biri entry' mi olumsuzlasa da olur denilen andır.
Yalnılık sürekli hayal kumrak için boş vakittir. Eldir,kalmedir,kağıttır,sümüklü mendildir.
paylaşılmaz...

(bkz: yalnızlık paylaşılmaz)
insandan toplumu çıkar, kendinden aileni çıkar,ne kadar çıkabilirsin.yalnızlık bir his sadece.kimse istese de yalnız kalamaz.çok kalabalığız.çok.
ikinci telefonundan birinci telefonunu aramaktır.
paylaşılamayan tek şeydir.
hiç geçmeyecek bir yalnızlık. *
profesyonel olarak icra etmekteyim.
(bkz: sahibinden satılık yalnızlık)
'' sizi tamamen hasta yapabilir.Kardiyovasküler problemlerle alakalıdır ve ölüm riskini çoğaltır. ''
bir saattir ben bu yazıyı sana yazdıma bir şeyler yazmaya çalışıyordum. yazdım, bitirdim, en sonuna da "ben bu yazıyı sana yazdım" diye bir cümle ekledim. sonra "kime yazdım" diye sordum kendi kendime. ve sildim tüm yazdıklarımı. işte böyle bir şey yalnızlık.
Alistiniz mi guzeldir ama hep icten ice tersine cevirmek istersiniz. Bir yandan da birakamazsiniz. Uzun sureli yalnizlik gercekten zordur. Degistirmek icin dim atasiniz bile gelmez.
Bu entryme başlığa uygun olarak doğaçlama bir dörtlük yazmak istiyorum.
çoğunluk içinde tek kalmış bir ben,
birde gözyaşlarımın mirası ıslak bir ten,
ve tüm şehrin kalabağına hitaben,
diyorum ki yalnızlıktır, senin kitaben.
© copyright 2005 - 2026