bugün

O değil de kulağın güzelmiş güle güle kullan ssgdhjd.

Psikolojimi bozdunuz lan helal etmiyorum.
Matematik dersinde biilinmeyeni ifade eder. Mutlak değer, çarpanlara ayırma konularında bolca karşımıza çıkar. Verin x e değeri örneğin 1, sonuç çıkar olmadı mı çift haneli bir rakam mesela 2 verin yine çıkar büyük ihtimalle. Baktınız sonuç çıkmadı, 2 şık kaldı bu sefer -1, yada -2 verin kalan doğrudur.
yine bir görünüp gitmiş mod.
arkadaşım tıklayıp gidiyorsun bak benim tansiyonum şekerim var yapma öyle şeyler.
ayrıca napsaydım hepimiz x in askerleriyiz mi deseydim.*
nxx deyu devam eder.
Türkiye Türkçesinde bulunmayan, okunuşu toplumlara göre farklılık gösterebilen Latin alfabe harfi. H, ş, k, ks gibi okunuşları vardır.
Matematik hayatım boyunca en nefret ettiğim eleman bu. Bu geldi matematikten hiçbişe anlamamaya başladım.
görsel
Şöyle bir hesaptır. Bottur.
görsel
güzel insandır. bekar kızlar kendisini eklesindir.
takip ediyor ama çaylak yapmıyor. rahat rahat yardırabilirsiniz ama yine de şüphelenmek gerek.
ayrıca sorun olduğunda yardımını esirgemiyor, iyi bir çalışan.
ingiliz alfabesinde bir harf.

çoğunlukla bilinmeyen bir şeyi ifade etmekte kullanılıyor.

saygılar sunuyorum azizim...
birinci nesil teknik moderatör. ios ve android uygulamalarını yapan kişisanırım.
Bilinmeyen sayı. Evet.
Türkçe'de ''iks'' diye değil ''hağ'' diye gırtlaktan gelen bir sesle okunan harf.
matematik dersinde çok değer verilen harf.
Cok değer verildiginden gotu kalkan harf.
O kadar da deger vermeyin dedik bir de?!
anlamak istediğini anladığın harfdir. yani kimi xxx anlar, kimi matematikteki x anlar.
bilinmeyene atanan değer. sevgilisi y'dir. sevgilisini bulmak için x'e değer vermeniz gerekir.
en sevdihim teknik moderatör.
Bilinmeyen herşey. Evet.
en ünlü bilinmeyenlerdendir. o kadar ünlüdür ki ders kitaplarında bile yer bulmuştur kendisine.
Bana cevap yazmayan moderatör. Sorum havada kaldı. Ben soru soramayacak mıyım seda Apla...
Alfabenizin hiçinci harfi.
Pek uluya girmeyen biri. Uludağ sözlüğün bir moderatörü. Bir teknik soru soracaktım mesaj yeşillendi. Sineklenecek yakında ama saygı ve sevgimi daima koruduğum moddur kendisi. Nerede acaba?
değer vere vere götünü kaldırdığımız harf.
© copyright 2005 - 2026