bugün

Elon Musk ve sevgilisi Grimes’in yedinci bebeklerinin adıdır.

Bu, Grimes’in ilk çocuğu.

Daha önce 10 aylıkken hayatını kaybeden bebeği dahil toplamda 6 oğlu olan Elon Musk, bugün doğan 7. oğluna “X Æ A-12 Musk” ismini verdiğini açıklamış.

X Æ A-12, Elon Musk’ın yaşayan altıncı çocuğu olmuş.

https://twitter.com/Diken.../1257631593268641792?s=19
barış özcan'a yeni malzeme çıktı.
Kim ulan bu x æ a-12?

Barış özcan.
görsel
Bu Elon da uzay, füze, araba derken iyice kafayı sıyırdı. Şu sabinin bile ismini robotik kod gibi bir şey koymuş. Koysanıza oğlum Maria, rose, Annabelle gibi bir şeyler. Büyüyünce hocası x ae a 12 gel bakayım tahtaya mı diyecek. Vallahi aralarından atarlar oynatmazlar çocuğu.
X Æ A-12. Elon Musk'un oğlunun adıymış. Herifin derdine bak! Michael'ın, John'un, Jesus'un suyu mu çıktı, angut! Diğer bir çocuğunun adı Techno Mechanicus'muş. Bundan böyle bu moron herifi değil, Mark Zuckerberg gardaşımın tarafını tutuyorum. Reptilian da olsa; çocuklarına normal isimler vermiş kral. Kafesi mafesi boş verin. Tuzla'da koca ormanlık alan boş gardaşım. Kaan'a ve Savaş'a yeten, Elon'a da yeter Mark'a da :-).
Çocuğa resmen kompozit kaplamalı uzay mekiği ismini vermiş. Oldu olacak mama yerine kakao aromalı uranyum karışımı katı yakıt maddesi verin. Koysana adam akıllı George, Michael, harry. Nedir bu be.
Nami diğer

(bkz: iks)
3 ismi var benim anladığım. bence ö harfi daha hoş, onu tercih ediyorum.
© copyright 2005 - 2026