bugün
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu6
- motorine 8 24 tl zam gelmesi9
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- devlet bahçeli6
- filenin sultanları yarı finalde5
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor3
- habire1221
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi3
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- ellerim bos gonlum hos31
- uçan adam sabri'ye ne oldu4
- bir bela geliyor8
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- kedilerin ruh hastası olması4
- arif kocabıyık16
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- sarapci koala64
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var2
- lahmacun9
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı5
- trakyalı yazarlar6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- zeynep sude oktay2
- kolları façalı bir kıza aşık olmak2
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- boşnak olmak ister miydiniz5
- kaan sezyum7
- ay diyen erkek9
- endonezyalı kızlar2
- basmane tren garı7
- müdavimi olunan bir barın ölmesi2
- turiste dondurmayı 7 sterline satan esnaf2
- mazota zam geldi3
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- silvermist9
- kamos3
- duran adama ne oldu2
- tuzlu kahve dizisi10
- memduh bashgan4
- ismet gürbüz9
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- ben sizin anonim11
- sobadan kurtulmak5
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
Siz pek çok angaryadan kurtaran müthiş platform.
Dünyanın en büyük şirketlerinin kullandığı, her gün güncellenen güvenli bir sistemdir. Fakat bizim ülkemizdeki bir çok bilgisayar mühendisine göre "işe yaramaz" denilen bir CMS sistemidir.
Webmaster iş ilanlarında wordpress ise; "aramayın kardeşim!" leri görmüşlüğüm vardır. Ama onu yazan amcanın arama motorlarının bayıldığı bu sistemle ilgili ne kadar doğru şey biliyor olduğu konusunu hep merak etmişimdir.
Uzun uzun yazılar girerek bilgi dağarcığımı genişlettiğim blog sitesiydi. Birkaç dakika önce ister istemez tamamen kapattığım blog sitesidir. Saman kağıda dönüş başladı. Yazıyı güzelleştiririz fena mı.*
burdan web sitesi kurunca ayrı olarak hosting almamız gerekiyor mu? ya da alan adı almamız şart mı? acil yardıma ihtiyacım var.
nodejs ve react üzerine taşınacak olan cms.
php'den vazgeçişi ile işler biraz değişecek gibi. özellikle o eklentileri nasıl node platformuna taşıyacaklarsa.
php'den vazgeçişi ile işler biraz değişecek gibi. özellikle o eklentileri nasıl node platformuna taşıyacaklarsa.
temadan anlayan yazarlarla iletişime geçmek gereken sistem.
klasik bir tema arıyorum.
klasik bir tema arıyorum.
her kurduğumda tema derdine düşünüyrum. bu yüzden gıcık kapıyorum smf seni seviyorum bitanem, laki sende eskiden be.
tema olan varsa virsin..
tema olan varsa virsin..
temayı adam edene kadar buraya gelip küfür edeceğim.
sana count veren php kodlarına c3sokayım.
ohh.
içerik yönetim sistemi.
sana count veren php kodlarına c3sokayım.
ohh.
içerik yönetim sistemi.
koskoca scripti ve onunla oluşturulmuş multi blog sitesini uzantı zanneden insanları göstermiş dünyanın en çok kullanılan hazır scripti.
şaka şaka tabii ki herkes bilmek zorunda değil bunu da wordpress diye uzantı mı olur amk. ama uzantı zanneden arkadaşa acaip bi sempati duydum da 10 yıldır komadaydın yeni mi internete girmeye başladın mübarek?
tabii ki interneti sadece belirli işlerini halletmek için kullanan insanlar oldukça fazla da lfkasdjas .wordpress diye uzantı mı olur lan?
şaka şaka tabii ki herkes bilmek zorunda değil bunu da wordpress diye uzantı mı olur amk. ama uzantı zanneden arkadaşa acaip bi sempati duydum da 10 yıldır komadaydın yeni mi internete girmeye başladın mübarek?
tabii ki interneti sadece belirli işlerini halletmek için kullanan insanlar oldukça fazla da lfkasdjas .wordpress diye uzantı mı olur lan?
teknik olarak bilgi sahibi birisi aranıyor birşey sormak üzere.
internetteki sitelerin büyük kısmının kullandığı yazılım.
themeforest temalari ile kullanildiginda gayet guzel isler cikarilir. yaklasik 25 kurumsal web sitesini bu sistem ile yaptim.
Hiç haz etmediğim php web programlama dilini kullanan web arayüzüdür. Hazır tasarımlardan ne anlarsınız anlamış değilim. Eklentiler hazır, tasarımlar hazır. internet te bütün blog siteleri küçük çaplı haber siteleri hep aynı tasarım ve aynı özelliklere sahip. internet wordpress çöplüğü oldu resmen. işi bilen bilmeyen herkes bu sayede site açabiliyor.
blog yazarlarının en büyük çoğunluğunun kullandığı, hatta internet sitelerinin de büyük bir kısmının kullandığı sistem.
Wordpress php yazılımlı, açık kaynaklı bir blog sistemidir. Ve artık sadece blogları hitap etmiyor. Çesitli haber siteleri olsun bu yazılımı kullanmaktalar. Eklenti ekleme sayesinde bir sürü özellik ekleyebilirsiniz. istediğiniz temalar yapabilir veya hazır temaları kullanabilirsiniz. Aynı zamanda sürekli güncel kaldığı için güvenli diyebiliriz. Gelişiyor diyebiliriz.
11 ocak 2017'de 4.7.1. versiyonu yayınlanmıştır. Tam tamına 62 adet güvenlik açığı kapatılmış. Wordpress altyapısını kullanan website sahipleri varsa eğer mutlaka güncellesinler.
dosya kalabalığından dolayı yok ram yiyen, eklentileri çoğu zaman sorun çıkaran,takip gerektiren açık kaynak kodlu blog tabanlı içerik yönetim sistemidir.
guvenlik cok onemli degilse, kisa zamanda kucuk projeler ortaya cikarmak icin uygun teknolojidir.
bir zamanlar kullandığım ama şu an mail adresine giremedigimden şifresini degistiremedigim sitedir.
veritabaninda site bilgileri yok.
notepad'ten şifreyi ve mail adresini değiştirmeye çalıştım olmadi.
filezilla''dan erişim olmuyor zaten.
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
geçmişimi kaybetmiş gibi uzulmeme sebebiyet vermiştir.
siteyi görüp de içine girememek nedir sen bilir misin sebastiyan?
veritabaninda site bilgileri yok.
notepad'ten şifreyi ve mail adresini değiştirmeye çalıştım olmadi.
filezilla''dan erişim olmuyor zaten.
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
geçmişimi kaybetmiş gibi uzulmeme sebebiyet vermiştir.
siteyi görüp de içine girememek nedir sen bilir misin sebastiyan?
Can’dir.
Son sürümü 4.9.4'tür. Kullandığım en iyi cms'dir. Dünya çapında sitelerin %20-30'u Wordpress kullanır.
Birtakım php tabanlı hazır cms dir.
(bkz: ulu donanım haber)
Mesaj yazmaya acayip eriniyorum ve uzun bir şey değilse yanıtlarım heh sor.
(bkz: ulu donanım haber)
Mesaj yazmaya acayip eriniyorum ve uzun bir şey değilse yanıtlarım heh sor.
Sitemde kullanırım.
iyi, hoş bir şey. Hızlıca web sitesi oluşturabiliyorum fakat kendim bir tane <br> atana kadar canım çıkıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar